Şikayetvar Haberleri

Instagram’a şikâyet yağmuru! Yüzde 224 artış yaşandı

Son günlerde güvenlik sorunlarıyla sıklıkla konuşulan Instagram ile ilgili verilerini paylaşan bir kullanıcı yorum platformu sitesi, 2021’in ilk 11 ayında en çok sorun yaşanan konuları derledi. Instagram ile ilgili ulaşan sorunların başında kullanıcıların hesaplarının çalınması ve çalınan hesabın platform tarafından kapatılmaması oldu. Şikâyetlerin yüzde 224 oranında arttığı belirtildi.

Haber 08-12-2021 09:56

obilet.com'a “Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülleri”nde elmas ödül

obilet.com Müşteri Deneyimi Direktörü Bilal Aşcı: - "Müşteri şikayetleri ve talepleri bizim için çok önemli. Şikayetlerin yüzde 100'üne cevap veriyoruz. Bunları özel ve farklı bir metot ile inceleyip çözüme kavuşturuyoruz. Bu sayede sektörümüzde en fazla memnuniyetle çözülen ve teşekkür edilen şikayet istatistiğine sahibiz"

Yurthaber 22-06-2021 13:17

Tüketicilerin en ilginç şikayetleri derlendi: Kargom Türkiye'yi benden çok gezdi

Şikayetvar, son dönemde kullanıcılarından gelen birbirinden ilginç şikayetleri derledi. Kimi kargosunun kendinden çok gezdiğinden şikayetçi oldu, kimi dağıtım görevlisinin dış kapıyı kırdığından şikayetçi oldu.

Finans 21-05-2021 14:31

Tüketicilerin başı telefon şarjlarıyla dertte!

Yaşamın vazgeçilmez ürünlerinden olan cep telefonlarıyla ilgili tüketicilerin en fazla sorun yaşadığı konular derlendi. Bu verilere göre kullanıcıların başı telefon şarjlarıyla dertte. Şarjın çabuk bitmesi, şarjda iken aşırı ısınma ve patlama akıllı cep telefonlarıyla ilgili en çok şikayet edilen konu olurken; dokunmatik ekranda temassızlık, ekran yansıtma özelliğinin çalışmaması, oyunlarda donma çözüm bekleyen diğer konular arasında yer aldı. 

Haber 15-04-2021 09:11

Şikayetvar

Şikayetvar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Şikayetvar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.