Sıla Dizisi Haberleri

Sıla'nın Kevser Ana'sıydı! Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatoş Tez son haliyle yürek burktu!

Türk sinemasının usta isimleri zaman zaman gündem olmaya devam ediyor. Sinemanın kötü kadınlarından Fatoş Tez de yıllar sonra son görüntüsüyle gündem oldu. Görenler tanıyamadı.

Magazin 15-10-2023 20:36

Mehmet Akif Alakurt'tan kadın takipçisine şoke eden sözler! Gerekirse cebine koyarız bir şeyler

Sıla ve Adanalı dizisiyle tanınan ardından oyunculuğu bırakıp gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başlayan Mehmet Akif Alakurt sosyal medyadaki agresif tavırlarıyla dikkat çekiyor. Alakurt bir kadın takipçisinden gelen mesajı ifşa ederek şoke eden sözler söyledi.

Magazin 21-01-2022 12:24

Şahane Pazar'ın güzel sunucusu İpek Tanrıyar yeni imajıyla bambaşka biri oldu!

Bir döneme damga vuran Şahane Pazar programında Behzat ve Süheyl Uygur kardeşler ile birlikte sunuculuk yapan güzel oyuncu İpek Tanrıyar, yeni imajıyla sevenlerini şaşırttı.

Magazin 20-10-2021 09:50

Sıla'yla aşk yaşayan İlker Kaleli Burçin Terzioğlu'nu sildi

Üç yıl önce ilişkilerini noktalayan İlker Kaleli ile Burçin Terzioğlu, ayrılığa rağmen sosyal medyada birbirlerini takip ediyordu. Şarkıcı Sıla ile yeni bir birlikteliğe yelken açan Kaleli, Terzioğlu'nu üç yıl sonra sildi.

Magazin 15-07-2021 09:00

Sıla Dizisi

Sıla Dizisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sıla Dizisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sıla ve İlker Kaleli aşkı belgelendi! 'Sakın çıkma'

Sıla-İlker Kaleli aşkı Bodrum'da belgelendi. İlker Kaleli, Sıla'nın 300 bin liraya sezonluk kiraladığı villada görüntülendi.

Magazin 24-05-2021 09:29

Ahmet Kural yeniden yargılanacak

İstinaf Mahkemesi şarkıcı Sıla Gençoğlu’nu darbettiği gerekçesiyle “hakaret”, “yaralama” ve “tehdit” suçlarından toplamda 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılan Ahmet Kural hakkındaki kararı bozdu. Kural, yerel mahkemede yeniden hakim karşısına çıkacak.

Magazin 20-01-2021 16:31

Sıla'dan boşanan Hazer Amani'nin yaptırdığı dövme şaşırttı!

Sıla-Hazer Amani çifti geçtiğimiz aylarda yazılı bir açıklama yaparak boşanacaklarını açıklamıştı. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada “Boşanma kararı aldığımız doğrudur. Bu kararın, yansıtılan haberlerle ilintisi olmadığı gibi, dostluğumuzun kıymeti bakidir” ifadeleri kullanılmıştı.

Magazin 19-01-2021 17:48