Sim Kart Haberleri

eSIM nedir, eSIM nasıl alınır? Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone e-SIM

Hangi GSM operatörüne bağlı olduğu fark etmeksizin tüm mobil cihazıyla iletişim kurmak isteyen kullanıcılar SIM kart edinir. SIM kart olarak kısaltılan ifade Abone Kimlik Modülü anlamına gelir ve açılımı da bu şekildedir. Ancak bu kartlara alternatif olarak bir de e-SIM de geliştirilmiştir.

Haber 16-04-2024 12:19

Banka SIM kart blokesi nedir? Banka SIM kart blokesi neden konulur, kaldırılır mı?

Açılımı Subscriber Identity Module olan SIM kart, telefonların çalışması ve çeşitli internet işlemlerinin yapılması için son derece önemli ve gerekli bir karttır. Çeşitli durumlara bağlı olarak bloke edilebilir ve blokenin kaldırılması için birden farklı yöntem bulunur. Banka SIM Kart blokeleri genel olarak güvenlik amacı ile yapılır ve blokeyi kaldırmak bilinenden çok daha kolay bir işlemdir.

Finans 04-02-2024 03:01

Banka SIM kart blokesi kaldırma: Bankalarda SIM kart blokesi nasıl ve nereden kaldırılır?

Mobil cihazlarda kullanılan SIM kartlar kullanım dışı kalabilir. SIM kart blokesi olarak da adlandırılan bu durum çeşitli nedenlere bağlı olarak gerçekleşebilmektedir. Gerçekleşen SIM kart blokesini kaldırabilmek için çeşitli yöntemler bulunur. Kişilerin güvenliği için devreye giren SIM kart bloke işlemini kaldırabilmek için bazı işlemler yapmak gerekir.

Finans 04-02-2024 01:27

Yeni hat fiyatları 2022: Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom operatörleri faturalı ve faturasız hat (hazır SIM kart) fiyatları

Telefonlar arası mesajlaşma ve konuşma, SIM kartlar sayesinde gerçekleşir. Bayiler ve satış noktalarından alınarak kullanılan SIM kartlar, kişiye özel bir numaraya sahiptir. Çekim alanları içerisinde farklı kart sahiplerine ulaşmak bu numaralar ile sağlanır. Hat kullanıcılarının kart alırken seçebileceği birçok operatör şirketi mevcuttur. Bu operatör şirketlerinin hepsi SIM kart fiyatlarında değişik tarifeler uygular. Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom hat fiyatları ne kadardır?

Haber 08-10-2022 19:05

Sim Kart

Sim Kart Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sim Kart Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

iPhone 14'ler bir ülkede SIM kart girişi olmadan satılacak! Devrim mi, yoksa erken alınmış bir karar mı?

Apple'ın geçtiğimiz günlerde tanıttığı yeni iPhone 14 serisi SIM kart girişi olmadan satılacak. Ancak bu karar, sadece ABD sınırları içerisinde geçerli olacak. ABD'li iPhone 14 kullanıcıları fiziksel SIM kartlarını telefonlarına takamayacak. Fiziksel SIM kart yerine eSIM kullanacaklar. Peki iPhone 14'te SIM kart girişinin olmayışı bir devrim mi, yoksa erken alınmış bir karar mı? İşte detaylar!

Haber 12-09-2022 15:34

Apple, SIM kartlara veda ediyor! Bazı iPhone'lardan SIM kart yuvasını çıkartmayı planlıyor

Apple'ın iPhone 14 modellerini tanıtacağı etkinliğine artık saatler kaldı. Etkinlik öncesi teknoloji devinin SIM kart yuvası olmayan bazı iPhone modellerini piyasaya sürme fikri üzerinde durduğu iddia edildi. Görünüşe göre Apple, bir eSIM kararı almaya adım adım ilerliyor. Üstelik iPhone 14 ailesinin bazı modellerin yalnızca eSIM teknolojisiyle geldiğini dahi görebiliriz.

Haber 05-09-2022 11:35

8 yıl önce çöpe attığı SIM kartı hayatını kabusa çevirdi

Bursa’da 8 yıl önce sim kartını kırıp çöpe atan vatandaş, ağır ceza mahkemesinde dolandırıcılıktan yargılanıyor.

Haber 03-03-2021 09:26