Simge Aköz Haberleri

Milli voleybolcu Simge Aköz'ün sevgilisi ünlü oyuncu çıktı! Görenler şaşkına döndü

Türkiye Milli Voleybol Takımı'ndaki başarılarıyla göğüs kabartan ünlü voleybolcu Simge Aköz, yalnızca kariyeriyle değil, özel yaşamıyla da merak uyandırıyor. Simge Aköz'ün sevgilisi kendisinden de ünlü bir isim çıktı.

Magazin 23-10-2022 10:12

Simge Aköz sevgilisi Berkay Ateş'i paylaştı! Ebrar Karakurt hemen yorum yazdı

Milli voleybolcumuz Simge Aköz sevgilisi Berkay Ateş'in doğum gününde yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Sadakatsiz'in yıldızı Berkay Ateş ile bir fotoğrafını paylaşan Simge Aköz paylaşımına "İyi ki" notunu düştü sosyal medyada yorum yağdı. Ebrar Karakurt da ünlü çiftte "Allah nazarlardan saklasın amin" dedi.

Magazin 20-02-2022 10:35

Simge Aköz ve Berkay Ateş yeni yıla birlikte girdi! Aşk pozu

2021 yılının son günlerinde Simge Aköz ve Berkay Ateş aşkı gündem olmuştu. Kadın Milli Voleybol Takımı oyuncularından Simge Aköz ile Berkay Ateş yeni yıla da birlikte girdi. İkilinin aşk pozu da ortaya çıktı.

Magazin 02-01-2022 10:42

'Sadakatsiz'in 'Aras'ı Berkay Ateş ve Simge Aköz yakalandı! Aşk bacayı sardı

Alev Alev'den sonra Sadakatsiz ile ekrana dönen Berkay Ateş, yeni aşk yaşamaya başladığı voleybolcu Simge Aköz ile görüntülendi. Görüntü vermemek için mekana ayrı ayrı giren ikili, yan yana oturunca objektiflerden kaçamadı. Ateş ve Aköz'ün ilişkisi geçtiğimiz günlerde başlamıştı.

Magazin 17-12-2021 08:58

Simge Aköz

Simge Akoz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Simge Akoz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

'Sadakatsiz'in 'Aras'ı Berkay Ateş ve Simge Aköz aşk mı yaşıyor?

'Sadakatsiz' dizisinde 'Aras' karakterine hayat veren Berkay Ateş'in yeni bir aşka yelken açtığı iddiası gündem oldu. 34 yaşındaki ünlü oyuncunun Kadın Milli Voleybol Takımı oyuncularından Simge Aköz ile aşk yaşadığı konuşuluyor.

Magazin 06-12-2021 09:14

Simge Aköz, En İyi Voleybol Oyuncusu seçildi

Eczacıbaşı VitrA’nın kaptanlarından Simge Aköz, Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri’nde, "En İyi Voleybol Oyuncusu" kategorisinde birinci oldu.

Spor 16-04-2021 15:39