Sinan Güleryüz Haberleri

Özge Özder kimdir nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu Özge Özder ve eşi Sinan Güleryüz hakkında bilgiler!

Özge Özder ve eşi Sinan Güleryüz, bugün (1 Aralık 2022 Perşembe) 2. Sayfa magazin programına konuk olup Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtladı. Ünlü çift, magazin gündemini değerlendirdi. Peki, Özge Özder kimdir nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu Özge Özder'in eşi Sinan Güleryüz kimdir? İşte ünlü çift hakkında merak edilenler...

Magazin 01-12-2022 10:41

Sadakatsiz'in Derya'sı Özge Özder'den buruk kutlama: Keşke...

Ünlü oyuncu Özge Özder, sosyal medyada ailesiyle yaptığı paylaşımlarla çok beğeniliyor. Bugün evlilik yıl dönümünü kutlayan ünlü oyuncu, bir hayli üzgündü.

Magazin 30-07-2021 12:10

Özge Özder, kızı Luna'nın doğum fotoğrafını paylaştı

Sadakatsiz dizisinin Derya karakterini canlandıran ünlü oyuncu Özge Özder, şubat ayında kızı Eva Luna'yı kucağına alarak büyük bir mutluluk yaşamıştı. İlk bebeğini dünyaya getiren Özder, doğum anının fotoğrafını paylaştı

Magazin 15-04-2021 20:09

Sinan Güleryüz'den eşi Özge Özder'e romantik kutlama

Müzisyen Sinan Güleryüz, oyuncu eşi Özge Özder'in doğum gününü kutladı. Birlikte çekilen fotoğraflarını paylaşan Güleryüz, "Çok şanslıyım sana sahip olduğum için, çok şanslıyım benim olduğun için... Dün, bugün, yarın ve her gün... Seni çok seviyorum hayat arkadaşım" ifadelerini kullandı.

Magazin 02-04-2021 11:28

Sinan Güleryüz

Sinan Güleryüz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sinan Güleryüz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Özge Özder eşi Sinan Güleryüz'ün klibini çekti

Yaklaşık bir ay önce, oyuncu eşi Özge Özder ile Eva Luna isimli bir kız bebek sahibi olan müzisyen Sinan Güleryüz Sezen Aksu’nun hediyesi 'Küçüğüm' şarkısını yeniden yorumladı.

Magazin 23-03-2021 12:18

Ünlü oyuncu Özge Özder’den bebeğiyle ilk paylaşım geldi!

Sinan Güleryüz ile mutlu bir evliliği olan Özge Özder, bir süre önce bebeğini kucağına almıştı. Özder, sosyal medya üzerinden yeni bir paylaşımda bulundu. Bebeğiyle ilk kez sosyal medyadan paylaşım yapan Özder, henüz bebeğinin yüzünü göstermeyeceğini söyledi.

Magazin 06-03-2021 10:22