Sinem Umaş Haberleri Ve Son Dakika Sinem Umaş Haberleri

Sinem Umaş Haberleri Ve Son Dakika Sinem Umaş Haberleri

1984 İstanbul doğumlu Sinem Umaş, 2004 yılında "Gelinim Olur Musun" yarışmasına katılarak ünlendi. Programda özellikle Kaynana Semra ile tartışmasıyla gündeme oturmuştur. Trabzonspor’da top koşturan futbolcu Bahadır Davran ile bir dönem aşk yaşayan Sinem Umaş, daha sonra İşte Benim Stilim yarışmasına katılmıştır. Bunun yanında Didem Soydan ile tartışması da magazin gündemine gelmiştir. Ayrıca Umaş hakkında "görevi yaptırmamak için direnme", "kamu görevlisine karşı alenen hakaret" ve "kamu malına zarar verme" suçlarından dava açılmıştır.

Sinem Umaş Haberleri

Eski yarışmacı Sinem Umaş akım videosu çekmek isterken yaralandı! Köpekleri rahat vermeyince...

”Gelinim Olur Musun?” programında Ata ve Sema kaynana ile yaşadıklarıyla tanınan Sinem Umaş akım videosu çekerken beslediği köpekler oyun oynamak istedi. Umaş’ın o anlarda kaşı şişti.

Magazin 28-03-2024 08:52

'Gelinim Olur Musun?' ile tanınan Sinem Umaş, Armağan Çağlayan'a katıldı! Görenler tanımadı

Gelinim Olur Musun?, İşte Benim Stilim yarışmalarıyla adını duyuran Sinem Umaş, Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu. Programdaki halinden eser kalmayan Umaş'ı görenler gözlerine inanamadı. Yarışmacı olarak ünlenen Sinem Umaş konuşmasında Semra Kaynana ile görüşmediğini söyledi.

Magazin 02-12-2022 12:33

Sinem Umaş'ın Semra Kaynana ile olan fotoğrafa yaptığı yorum şoke etti! Tabutu cenazede düşüp...

'Gelinim Olur Musun?' yarışmasıyla tanınan ve estetikle bambaşka biri olan gelin adayı Sinem Umaş, Şokopop'un paylaştığı Semra kaynana fotoğrafına inanılmaz yorumlar yaptı. Otel odasında ölü bulunan damat adayı Ata Türk'ün cenazesine de gönderme yapan gelin adayı Sinem'in yanıtları gündem oldu.

Magazin 25-03-2022 07:28

Gelinim Olur Musun yarışmacısı Sinem Umaş yeni imajıyla şaşırttı! Bambaşka biri

Gelinim olur musun yarışmasıyla tanınan, Semra kaynana ile ettiği kavgalarla hafızalara kazınan Sinem Umaş yeni imajıyla şaşırttı. Sinem Umaş Kerimcan Durmaz'ın konserinde görüntülendi. Sinem Umaş'ı görenler "Bambaşka biri olmuş" yorumlarında bulundu.

Magazin 27-02-2022 10:27

Sinem Umaş

Sinem Umaş Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Sinem Umaş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

'Gelinim Olur Musun?' yarışmasının efsane ismi Semra kaynana şimdi ne yapıyor?

Bundan tam 17 yıl önce yayınlanan “Gelinim Olur Musun?” ekranlarda fırtına gibi esiyordu. Semra kaynana olarak hafızalara kazınan Semra Yücel, gelin adayı Sinem Umaş’a yaptığı eleştirilerle epey konuşulmuştu. İşte Semra kaynanın son hali…

Magazin 03-09-2021 09:41

Gelinim Olur Musun yarışmacısı Sinem Umaş şimdi ne yapıyor? İşte son hali

Gelinim olur musun yarışmasında Semra kaynana ile ettiği kavgalarla hafızalara kazınan Sinem Umaş, son haliyle şaşırttı. Sert çıkışlarından şimdilerde de vazgeçmeyen Umaş, geçtiğimiz günlerde hapse bile girdi.

Magazin 30-08-2021 15:11

Tarık Mengüç'ten Sinem Umaş'a tepki

Yıllar önce katıldığı bir evlilik programı ile adını duyuran Sinem Umaş'ın, "Saçlarımı boyattım, Tarık Mengüç gibi oldum. Çingeneler gibi oldum." sözleri tepki çekti. Umaş'ı ırkçılıkla suçlayan Mengüç, "Bu ırk ayrımıdır. Unutma ki romanlar ve çingeneler müziğe yön veren insanlardır." dedi.

Magazin 26-07-2021 12:14

Fenomen gelin adayı Sinem Umaş öyle bir laf etti ki Tarık Mengüç çok sinirlendi

Bir dönem fenomen olan evlilik programı Gelinim Olur Musun'la adını duyuran Sinem Umaş'ın yayınladığı videoya ünlü şarkıcı Tarık Mengüç, isyan etti.

Magazin 24-07-2021 20:17

Ekranların ilk fenomenlerinden! İşte Gelinim Olur Musun Tülin'in son hali...

2004 yılında yayınlanmaya başlayan ve hayatımıza Ata Türk, 'Semra Kaynana', gelin adayı Sinem Umaş ve Caner ve Tülin gibi isimleri sokan realiti şov programı Gelinim Olur Musun ile ünlenen isimler aradan geçen 20 yıla rağmen hafızalardaki yerini koruyor.

Magazin 29-03-2021 17:46

Sinem Umaş kimdir? Sinem Umaş neden hapse girdi? Sinem Umaş kaç yaşında, nereli? Sinem Umaş ne iş yapıyor?

Bir dönemin popüler gelin aday Sinem Umaş, son olarak cezaevine girmesiyle gündeme gelmişti. Umaş şimdi, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oluyor. Açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Umaş yaşadıklarını ilk kez anlatıyor. Bir yandan ünlü isimle ilgili çok sayıda detay da merak ediliyor. Peki, Sinem Umaş kimdir? Sinem Umaş kaç yaşında, nereli? Sinem Umaş neden hapse girdi? Sinem Umaş ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Magazin 10-11-2020 10:34

Sinem Umaş cezaevine girdi! 'Drone ile izleniyorum'

Bir döneme damga vuran gelin adayı Sinem Umaş cezaevine girdi. Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Derneği'nin Başkanı Elçin Yasin Yılmaz, tehdit ve hakaret suçlamalarıyla Sinem Umaş hakkında uzaklaştırma kararı aldırmış ve hakkında 3 gün zorlama hapsi kararı çıkmıştı. Umaş teslim oldu.

Magazin 23-10-2020 14:06

Sinem Umaş'a üç gün zorlama hapsi

'Gelinim Olur Musun' adlı programı ile ünlenen Sinem Umaş için ‘zorlama hapsi' talebinde bulunuldu.

Magazin 16-10-2020 17:38

Fenomen gelin adayı Sinem Umaş, Nusret Gökçe’ye ateş püskürdü!

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık hayvanlara olan sevgisini belli eden Sinem Umaş, Nusret Gökçe’nin videosunu hedef aldı. Dünyaca ünlü kasabın paylaşımı için fenomen gelin adayı sert ifadeler kullandı.

Magazin 07-10-2020 17:24

Fenomen gelin adayı Sinem Umaş hastanelik oldu!

Yıllar öncesinde ekranlara gelen ‘Gelinim Olur Musun?’ programıyla ünlenen Sinem Umaş hastaneye kaldırıldı. Hastaneden paylaşım yapan fenomen gelin adayı paylaşımlarıyla şoke etti.

Magazin 30-09-2020 10:36

Sinem Umaş'tan Caner Çalışır'la ilgili şoke eden iddialar! 'Ablası cüzdanını, telefonunu bile istemiş'

Fenomen gelin adayı Sinem Umaş, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda hayatını kaybeden Caner Çalışır'ın ablasının zoruyla kimsesizler mezarlığına gömüldüğünü ve ailesinin cenazeye katılmadığını ileri sürdü.

Magazin 12-06-2020 13:56

Sinem Umaş: Tek kuruş kazanamıyorum! Bu kadar büyütülmez

Evlenme programı ile yıllar önce adını duyuran Sinem Umaş herkesin koronavirüs salgını sonrası evine kapanmasıyla ilgili yaptığı paylaşımla şoke etti. Umaş'a tepki yağıyor.

Magazin 20-03-2020 11:14

Sinem Umaş'ın cezası belli oldu!

Sinem Umaş'ın, 'polis memurlarına mukavemet gösterdiği ve hakaret ettiği' gerekçesiyle yargılandığı davada karar verildi. Sanık Sinem Umaş, polis memurlarına karşı 'görev yaptırmama için direnme' suçundan 3 bin lira adli para cezasına çarptırıldı.

Magazin 13-02-2020 19:35

Sinem Umaş'tan yıllar sonra gelen itiraf! 'Ata öldüğünde...'

2004 yılında katıldığı 'Gelinim Olur musun?' yarışması ile tanınan Sinem Umaş, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Sinem Umaş, 2007 yılında hayatını kaybeden Ata Türk ile yaşadığı ilişkiyi ve programın perde arkasını canlı yayında anlattı.

Magazin 08-02-2019 12:21

Sinem Umaş, Serenay Sarıkaya'yı yerden yere vurdu!

Eski gelin adayı olarak ünlenen Sinem Umaş, peluş üstünde poz veren Didem Soydan'dan sonra bu sefer güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'yı hedef gösterdi. Sarıkaya'nın kürk giydiği kareyi paylaşan Umaş, "Nasıl bu kadar duyarsız davranabilir dayanamıyorum" diyerek ateş püskürdü.

Magazin 04-01-2019 16:49

Didem Soydan ve Sinem Umaş kavga etti

Ünlü model Didem Soydan, peluş üzerinde verdiği poz için kendisini "Hayvan cesedinin üzerinde oturmuş" diyerek eleştiren Sinem Umaş'la sosyal medyadan birbirine girdi.

Magazin 24-12-2018 16:39

Sinem Umaş'a şok! 13 yıla kadar hapsi isteniyor

"Gelinim Olur musun?" yarışmasıyla tanınan Sinem Umaş hakkında, "görevi yaptırmamak için direnme", "kamu görevlisine karşı alenen hakaret" ve "kamu malına zarar verme" suçlarından dava açıldı.

Magazin 14-11-2018 13:46

Televizyon yarışmasıyla tanınan Sinem Umaş hakkında dava

Umaş hakkında, "görevi yaptırmamak için direnme", "kamu görevlisine karşı alenen hakaret" ve "kamu malına zarar verme" suçlarından 13 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı - İddianamede, Umaş'ın polis memurlarına hakaret ettiği, yaralanmalarına ve göreve tahsisli telsizin kırılmasına neden olduğu belirtildi

Haber 14-11-2018 12:45

Sinem Umaş'a darp iddiasına emniyetten yanıt

Bir dönem katıldığı evlilik programıyla tanınan Sinem Umaş, polis tarafından darp edildiği öne sürerek şikayetçi oldu.

Magazin 18-10-2018 12:13

‘Gelinim Sinem’ ile polisin bira kavgası karakolda bitti

Bir döneme damga vuran ‘Gelinim Olur Musun?’ programının en ünlü simalarından Sinem Umaş, gece yarısı aldığı biraları hangi tekel bayiinden aldığını söylemediği için polislerce yerlerde sürüklendiğini iddia edince karakolluk oldu. Polisler de ‘Biz de şikayetçiyiz’ dedi.

Magazin 18-10-2018 09:13

Sinem Umaş'tan Gizem Karaca'ya tepki: Büyük ah ettim

Uyuşturucu madde ticareti yapmaktan 4 yıl 2 ay hapis cezası alan Gizem Karaca'ya bir tepki de bir dönemin popüler yarışması 'Gelinim Olur Musun' ile tanınan Sinem Umaş'tan geldi

Magazin 18-05-2018 14:21

Sinem Umaş'tan Gizem Karaca'ya şok sözler! 'Büyük ah etmiştim'

Uyuşturucu madde ticareti yapmaktan 4 yıl 2 ay hapis cezası alan Gizem Karaca'ya bir tepki de bir dönemin popüler yarışması 'Gelinim Olur Musun' ile tanınan Sinem Umaş'tan geldi.

Magazin 17-05-2018 20:54

'Gelinim Olur musun?' yarışmasıyla ünlenen Sinem Umaş'ın son hali şaşırttı

Türk televizyon tarihinin bir dönem en çok izlenen programı 'Gelinim Olur Musun?' yarışmasıyla adını duyuran Sinem umaş'ın son hali şaşırttı. Umaş aradığı aşkı ise Beşiktaş'ın eski futbolcusu Berat Çetinkaya'da buldu. Berat şu an Bayrampaşa forması giyiyor.

Magazin 01-06-2016 12:05

Sinem Umaş nişanlısına ayrılık göndermesinde bulundu

İşte Benim Stilim eleme gecesine Sinem Umaş damga vurdu. Sevgilisinden evlenme teklifi bekleyen Sinem Umaş'ın yorumları İşte Benim Stilim'de buz gibi bir hava estirdi.

Magazin 15-05-2015 17:00