Sinem Uslu Haberleri

4,5 milyon dolar harcadığı filmi vizyona vizyona girmedi, icralık oldu! Ünlü yapımcı Mustafa Uslu ülkeyi terk ediyor

Müslüm ve Ayla filmlerinin yapımcısı Mustafa Uslu'nun 4,5 milyon dolar harcayarak çektiği Neşet Ertaş filmi, mirasçıların açtığı dava sonucu yayına girmeden kaldırılmıştı. Bankadan çektiği krediyi ve çocuklarının okul taksitini ödeyemeyen Uslu, "İcralık oldum. Çok sevdiğim ülkemi ailemle beraber terk etmeye karar verdim" dedi.

Magazin 25-02-2024 10:55

Ünlü oyuncu Sinem Uslu'nun acı günü! Annesi vefat etti

Ünlü oyuncu Sinem Uslu'nun kanser tedavisi gören annesi Ferhan Zuhal Öztürk, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Vefat haberini sosyal medyadan duyuran Sinem Uslu, "Cenazemiz yarın ikindi namazından sonra Mudurnu'da defnedilecektir" dedi.

Magazin 28-08-2022 20:01

Sinem Uslu annesi için dua istedi! Kemoterapiye başladık

Sinem Uslu, bir süredir tedavi gören annesi Ferhan Zuhal Öztürk için kan bağışı çağrısında bulundu. Dua isteyen oyuncu, "Üç gün süren bir yoğun bakım sürecinden sonra kemoterapiye başladık." açıklamasını yaptı.

Magazin 24-08-2022 10:22

Menajerimi Ara yeni bölüm fragmanı yayınlandı | Barış Dicle’ye gerçeği söylüyor!

Yabancı dizi “Call My Agent”ın Türkiye uyarlaması olan Menajerimi Ara dizisi, yayınlandığı günden beri büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Her bölüm ünlü kişileri diziye konuk eden Menajerimi Ara’nın bu haftaki bölüm konuğu ise başarılı oyuncu Sinem Uslu oluyor. Yayınlanan yeni bölümde Barış, Ceyda’nın oyuncusu olduğunu Dicle’ye söylüyor. Barış ise Sinem Uslu’nun şampuan reklamı krizi ile uğraşıyor.

Magazin 20-06-2021 13:21

Menajerimi Ara 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Menajerimi Ara'da Bahtiyar Engin, Gürgen Öz ve Sinem Uslu sürprizi

Star TV'de ekrana gelen Menajerimi Ara'nın 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Menajerimi Ara'ya bu hafta Bahtiyar Engin, Gürgen Öz ve Sinem Uslu konuk oluyor. Yayınlanan fragmanda Barış (Deniz Can Aktaş), Ceyda'nın (Özge Borak) yaptığı teklifi kabul etmenin mahcupluğunu yaşarken Dicle'ye (Ahsen Eroğlu) bunu nasıl söyleyeceğini bilemiyor. Gürgen Öz'ün köpeğinin kaybolması Kıraç (Barış Falay), Çınar (Fatih Artman) ve Peride (Ayşenil Şamlıoğlu) cephesini harekete geçirirken Ceyda da boş durmuyor

Magazin 17-06-2021 23:26

Polislere tüküren o insanlara Sinem Uslu’dan sert tepki

Oyuncu Sinem Uslu, umreden geldikten sonra Konya'da karantinaya alınan ve yurttan kaçmaya çalışırken polislere tüküren hacılara sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Magazin 17-03-2020 17:47

Sinem Uslu'nun duygusal anları! Zorlu süreci ağlayarak anlattı

2016 yılında yapımcı Mustafa Uslu ile nikah masasına oturan Sinem Uslu Mart 2019’da da ikiz bebekleri Mustafa ve Kemal’i dünyaya getirmişti.

Magazin 04-07-2019 14:16

Diriliş Ertuğrul kadrosuna 4 bomba isim

TRT1’in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul, oyuncu kadrosuna yeni isimleri katmaya devam ediyor. Diriliş Ertuğrul’a Sinem Uslu ve Hasan Küçükçetin’in ardından, Engin Öztürk ve Burak Dakak’ta dahil oldu.

Magazin 27-02-2018 15:36

Kurtlar Vadisi Vatan filmi ne zaman yayınlanacak? Fragmanı izle!

Kurtlar Vadisi Vatan filmi ile Türkiye'nin film-dizi efsanesi tekrar yayın hayatına başlıyor gibi. Pana Film, Kurtlar Vadisi Vatan filmi ile ilgili ilk açıklamayı yaptı ve film fragmanı da yayınlandı. Yine Necati Şaşmaz'ın başrolünde olacağı Kurtlar Vadisi Vatan filmi, büyük ihtimalle 15 Temmuz darbe girişimini konu edinecek ve detaylara dikkat çekilecek. Peki merakla beklenen Kurtlar Vadisi Vatan filmi ne zaman yayınlanacak? İşte Kurtlar Vadisi Vatan filmi konusu ve yeni filmin fragmanı...

Magazin 03-08-2017 16:55