Şirin Ünal Haberleri

AK Partili Ünal'dan Kadirova'nın ölümüyle ilgili açıklama

AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, "(Evindeki bakıcı Kadirova'nın hayatını kaybetmesi) Milletvekili dokunulmazlığımı bir kenara bırakarak aile fertlerimle birlikte hem polise hem de savcılığa ifademi verdim. Savcılığın yapacağı açıklamayı bekliyoruz. Şu ana kadar bana gelen bilgilere göre olay tamamen bir intihardır. Şizofrenik belirtileri vardı" dedi.

Haber 19-11-2019 14:13

Yargı paketi Genel Kurulda

AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal: - "Evimizde yaşanan elim hadiseyle ilgili olarak Genel Kurulu bilgilendirmiştim. Keşke bende ilave bilgi olsa da ben de sizleri bilgilendirsem"

Haber 17-10-2019 01:20

Silah ve kapı kolundaki parmak izleri Nadira Kadirova'ya ait çıktı!

AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal'ın evinde çalışan Nadira Kadirova'nın ölümüne yönelik soruşturmada Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Polis Laboratuvarı tarafından hazırlanan rapor tamamlandı. Soruşturma dosyasına giren rapora göre, silah ve olayın yaşandığı odanın iç kapı kolundaki parmak izlerinin Kadirova'ya ait olduğu tespit edildi.

Haber 15-10-2019 12:53

Özbekistan uyruklu Kadirova'nın ölümü

AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal'ın evinde çalışan Özbekistan uyruklu Nadira Kadirova'nın cep telefonundaki mesajlar, tuttuğu günlük ve bıraktığı intihar notunun uzman psikologlara gönderileceği, psikolojik durumu hakkında rapor alınacağı öğrenildi - Emniyet Kriminal Dairesi, olayda kullanılan silah ile olayın gerçekleştiği kilitli odanın kapısındaki parmak izinin Kadirova'ya ait olduğunu belirledi

Haber 15-10-2019 12:10

Şirin Ünal

Şirin Ünal Hakkındaki Haberler Mynet'te. Şirin Ünal Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal’dan, Nadira Kadirova’nın ölümüne ilişkin açıklama

AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, evinde yardımcı olarak çalışan Özbekistan uyruklu Nadira Kadirova'nın ölümüyle ilgili, milletvekili dokunulmazlığını bir kenara bırakarak bildiklerini ve gördüklerini savcıya anlattığını belirterek, "Türk Silahlı Kuvvetleri ve Mecliste yaptığım çalışmalardan hoşnutsuz olan bazı çevreler, bu olayı fırsata çevirip beni ve ailemi yerin dibine soktular." dedi.

Haber 10-10-2019 22:36

TSK Güçlendirme Vakfında değişiklik teklifi TBMM'de

Teklifle, Cumhurbaşkanı Yardımcısı, TSK Güçlendirme Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi oluyor, Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarı'nın üyeliği sona eriyor - Genelkurmay 2. Başkanı yerine Genelkurmay Başkanı Mütevelli Heyet Üyesi olarak belirleniyor

Haber 18-10-2018 17:40

15 Temmuz için bomba iddia: FETÖ'nün darbe yapacağını AKP'li Şirin Ünal'a ilettim

FETÖ'cü darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin dava dosyasına giren bir ifadede, önemli iddialar yer aldı. Eski FETÖ imamı olan Astsubay Hüseyin G., 15 Temmuz'dan birkaç ay önce cemaatin darbe yapacağını öğrendiklerini belirtti ve ‘'AKP Milletvekili Şirin Ünal ile görüştüm, bilgileri kendisine ilettik. Binbaşı S.Y. aracılığı ile, A.A.'yla görüştük” dedi.

Haber 12-08-2017 08:43

AKP'li vekilden Erdoğan'ı kızdıracak çıkış!

Askeri darbeleri araştırmak üzere TBMM’de oluşturulan komisyonun dünkü ilk toplantısına, AK Parti’nin general kökenli İstanbul Milletvekili Şirin Ünal’ın sürpriz darbe çıkışı damgasını vurdu.

Haber 09-05-2012 11:39

'Sinop'tan iki vekil çıkar'

Başbakan Erdoğan, tutuklanan Orgeneral Balanlı’nın yardımcısı ve AKP adayı emekli General Şirin Ünal’a ek görev verdi ve ‘’Sinop’tan 2 milletvekili çıkar’’ dedi. Ünal, Sinop Ayancıklı…

Haber 03-06-2011 08:31

AKP'li General ilk kez kamera karşısında

AK Parti’nin ilk üst rütbeli milletvekili adayı olan emekli Hava Tümgeneral Ünal kameraların karşısına çıktı.

Haber 14-04-2011 15:36