Sırt Çantası Erkek Haberleri

Tommy Hilfiger çanta modellerinde 1000 TL'ye varan indirim

Günün fırsatları kapsamında, kaliteli bir çanta edinmek isteyenler için fırsat sunan markalardan biri de Tommy Hilfiger! Hem şık görünümüyle öne çıkan hem de sağlamlığı ve dayanıklılığı ile bilinen Tommy Hilfiger'ın birbirinden fonksiyonel çanta modellerinde kaçırılmayacak indirimler sizleri bekliyor. Sizin için markanın öne çıkan yüksek indirimli ürünlerini seçtik. İşte detaylar!

Haber 12-10-2023 18:45

Uzun ömürlü ve kullanışlı bir sırt çantası isteyenlere Adidas marka en iyi sırt çantaları

Spor giyim denilince ilk akla gelen markalardan biri olan Adidas, birbirinden şık ve göz alıcı sırt çantası modelleriyle oldukça seviliyor. Siz de kaliteli ve dayanıklı bir sırt çantası arıyorsanız Adidas'ın sırt çantalarını tercih edebilirsiniz. Kısa süreliğine indirimde olan en sevilen Adidas sırt çantalarını sizin için seçtik.

Haber 24-08-2023 15:53

Kaliteli ve uzun ömürlü bir sırt çantası isteyenler için Puma marka en iyi sırt çantaları

Spor giyim ve aksesuarları söz konusu olduğunda adından övgüyle söz ettiren Puma, sırt çantalarıyla da diğer markaların arasından sıyrılmayı ve kalitesini ortaya koymayı başarıyor. Siz de okula, işe, spora ve kampa giderken sırt çantası kullanmayı tercih ediyorsanız en iyi Puma sırt çantası modellerini incelemenizde fayda var! Birbirinden kaliteli ve uzun ömürlü bu çantalar arasından öne çıkan modellere birlikte göz atmaya ne dersiniz?

Haber 11-08-2023 16:55

Sportif şıklığınızı pekiştirecek Puma çantalarda %75'e varan indirim

Sporda, seyahatte, alışverişte kısacası her an her yerde kişisel eşyalarınızı güvenle taşımanızı sağlayacak, dayanıklı ve işlevsel bir çanta arıyorsanız doğru yerdesiniz! Puma'nın sportif şıklığınızı pekiştirecek kaliteli çantalarında %75 indirim başladı. Stilinize ve ihtiyaçlarınıza uygun Puma çantayı büyük indirimden yararlanarak yakalayın!

Haber 07-08-2023 15:23

Seyahat severleri sevindiren fırsat: Valiz ve sırt çantalarında Prime Day indirimi

Çok sık seyahat ediyor ve bu sebeple de dayanıklı ve kaliteli bir valize veya çantaya ihtiyaç duyuyorsanız size harika bir haberimiz var! Amazon'un Prime Day indirimlerinde ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun birbirinden güzel valiz modellerini bulabilirsiniz. 17 Temmuz'a kadar devam edecek bu büyük kampanyayı kaçırmamanızı ve sizin için bir araya getirdiğimiz valizler arasından bir seçim yapmanızı öneririz.

Haber 14-07-2023 09:25

Fiyatı 1413 TL'ye düştü! Kişisel eşyalarınızı güvenle yanınızda taşımanızı sağlayacak

Seyahatlerde, iş gezilerinde ve günlük kullanımda en çok tercih edilen sırt çantalarından biri olan XD Design Bobby Hero, özel anti-hırsızlık özellikleriyle dikkat çekiyor. Şimdi, bu güvenli ve şık sırt çantasına Prime Day'e özel büyük indirimle sahip olmak için acele edin. Kısa süreliğine indirimde olan ürünü kaçırmayın!

Haber 12-07-2023 10:32

Fiyatı 1238 TL'ye düştü! Herschel Klasik XL Sırt Çantası'nda 800 TL üzeri indirim

Dayanıklı materyallerden üretilmiş, geniş hacimli, kaliteli bir sırt çantası herkeste olmalı! İster okula, işe giderken isterseniz de seyahatlerinizde size eşlik edecek bir sırt çantası ihtiyacınız varsa size harika bir öneriyle geldik: Herschel'in klasik model büyük hacimli sırt çantası %39 indirimle satışta! Kısa süreli bu fırsatı kaçırmamanızı öneririz. Gelin detayları birlikte keşfedelim.

Haber 27-06-2023 12:27

Fiyatı 911 TL'ye düştü! Kombinlerinizin havasını ikiye katlayacak Pierre Cardin sırt çantası indirimde

Pierre Cardin'in erkeklere özel ürettiği sevilen sırt çantası kısa süreliğine indirimde. Şıklığı ve kalitesiyle öne çıkan çantanın iki ayrı renk seçeneğinden birini tercih ederek kombinlerinizi daha çekici ve havalı kılabilir, önemli eşyalarınızı güvenle yanınızda taşıyabilirsiniz. Gelin indirimdeki o çantayı birlikte keşfedelim.

Haber 22-06-2023 16:48

Sporda ve günlük hayatta şıklığı yakalayın: Spor ve sırt çantalarında %70'e varan indirim

Stil sahibi ve fonksiyonel çantalara sahip olmak ister misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise Puma, Adidas ve daha birçok markanın en sevilen çantalarında %70'e varan indirimlerin olduğu müjdesini verelim. Bahar Fırsatları kapsamında sınırlı sayıda ve kısa süreliğine indirimde olan birbirinden şık çantaları kaçırmayın!

Haber 27-03-2023 22:46

Fiyatı 1785 TL'ye düştü! Hırsızlık önleyici sırt çantasında kaçırılmayacak fırsat

Seyahatlerde, iş gezilerinde ve günlük kullanımda en çok tercih edilen sırt çantalarından biri olan XD Design Bobby Hero, özel anti-hırsızlık özellikleriyle dikkat çekiyor. Şimdi, bu güvenli ve şık sırt çantasına %18 indirimle sahip olmak için acele edin. Kısa süreliğine indirimde olan ürünü kaçırmayın!

Haber 16-03-2023 17:42

Şıklığınızdan ödün vermeden istediğiniz her şeyi konforla taşımanızı sağlayacak deri sırt çantası modelleri

Şıklığınızdan bir an bile ödün vermeden aynı zamanda konforunuzu sürdürecek bir çanta modeli mi arıyorsunuz? Eğer öyleyse, tam olarak doğru yerdesiniz. Kullanım rahatlığıyla konforunuzu sürdüren, şıklığı sayesinde tarzınızı tamamlayan deri sırt çantası modellerini sizler için araştırdık. Hem günlük hayatta hem özel günlerde taşıyabileceğiniz kullanışlı ve kaliteli çanta modelleri için okumaya devam edin!

Haber 01-11-2022 17:14

Göz alıcı güzellikleriyle çocuğunuzu diğer herkesten ayıracak uygun fiyatlı sırt çantası önerileri

Okul alışverişinde alınacak ilk eşya genellikle sırt çantası olur. Çocuğunuzun ders araç gereçlerini taşımak için kullanacağı sırt çantasının kalitesi çok önemli. Seçimlerinizde size yardımcı olacağını düşündüğümüz birbirinden sevimli çanta modellerini araştırdık. İşte, birbirinden farklı modelde ve uygun fiyatlı sırt çantası önerileri...

Haber 12-09-2022 14:43