Skechers Haberleri

Son yılların en çok satan kadın spor ayakkabısı! İşte konforu ve şıklığı bir araya getiren Skechers D'Lites modelleri

Skechers D'Lites serisi, son yılların en popüler kadın spor ayakkabıları arasında kendine sağlam bir yer edindi. Konforu ve şıklığı bir araya getiren bu benzersiz koleksiyon, tarzınıza ve ihtiyaçlarınıza uygun birçok seçenek sunuyor. Biz de sizler için her adımda adeta bulutların üzerinde yürüyormuş hissi veren D lites koleksiyonunda yer alan farklı model ve tarzdaki ayakkabılara yer verdik. İşte detaylar!

Kadin 13-04-2024 16:51

Son zamanların en çok satan ayakkabısı Skechers D'Lites Bahar Fırsatları kapsamında indirime girdi

Gün boyu bulutların üstündeymişçesine hafif ve konforlu adımlar atmanızı sağlayacak Skechers D'Lites ile tanışmaya ne dersiniz? Son zamanların en trend spor ayakkabısı olan Skechers D'Lites rahatlığıyla kullanıcılarından övgüler topluyor. Siz de günlük kullanım için spor görünümlü rahat bir ayakkabı arıyorsanız Bahar Fırsatları kapsamında müthiş bir indirimle satışta olan bu modele bir şans verebilirsiniz. Üstelik sepette ekstra %14 indirim daha var. Kaçırmamak için acele edin.

Kadin 13-03-2024 12:21

Fiyatı 2000 TL'ye düştü! Konfor ve stili bir araya getiren Skechers'ın en sevilen modelinde indirim

Her adımda konforu hissetmenizi sağlayacak, aynı zamanda tarzınızı yükseltecek Skechers Kadın D'lites Jungle Adventure Spor Ayakkabı bugüne özel indirimde! Ayakkabı tutkunlarının favorisi olan bu eşsiz model, hafif yapısıyla gün boyu rahatlık sunarken şık tasarımıyla da adımlarınızı tarzla taçlandıracak. Günlük hayatta ve spor aktivitelerinde her zaman yanınızda olacak bu ayakkabıyı hazır indirimde varken kaçırmayın.

Kadin 19-02-2024 12:50

Soğuk havalar şıklığınızı gölgelemesin! Kaliteli markaların birbirinden şık polar modellerini sizin için seçtik

Sıcak, şık ve rahat bir kış geçirmenin anahtarı, üzerinize giydiğiniz kaliteli polarlardan geçiyor. Bu nedenle sizler için en kaliteli markaların birbirinden şık polar modellerini listeledik. Soğuk havalarda sizi sıcacık tutacak bu polar modelleri aynı zamanda tarzınıza tarz katacak. Columbia’dan Adidas’a, Puma'dan The North Face markasına değin en şık ve fonksiyonel polar modelleriyle soğukların sizi üşütmesine izin vermeyin!

Haber 12-02-2024 00:48

Skechers

Skechers Hakkındaki Haberler Mynet'te. Skechers Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dayanıklılığıyla kullanıcıların kalbinde taht kurmuş Amazon'un moda kategorisinin çok satan yıldızları!

Gardırobunuzu zenginleştirecek, tarzınıza hava katacak, kaliteli moda ürünleri mi arıyorsunuz? O halde doğru yerdesiniz! Hem günlük hayatta şıklığınızı korumanızı hem de rahat hissetmenizi sağlayacak Amazon'un moda kategorisinden çok satan ürünleri sizin için bir araya getirdik.

Haber 04-01-2024 15:19

Skechers'ın en çok satan modeli D'Lites'ı sizin için inceledik

Spor ayakkabı deyince akla gelen ilk markalardan biri olan Skechers, D'Lites modeli ile moda severler tarafından ilgi görmeye devam ediyor. Ayağı saran memory foam teknolojisinin öncülerinden olan marka, uzun saatler ayakta kalsanız dahi rahatlığından ödün vermeyen ayakkabılarıyla dikkat çekiyor. Çok satanlar listesinde yer alan modeli inceledik.

Haber 20-07-2023 16:56

Spor yapmaktan dört mevsim vazgeçmeyenler için en iyi koşu ayakkabısı çeşitleri 2023

Koşu hem bir spor aktivitesi hem de bir yaşam tarzı. Bu aktiviteyi yıl boyunca sürdürebilmek doğru ekipmana sahip olmayı gerektiriyor. Her mevsimde koşu yapmak isteyenler için dört mevsim giyilebilecek koşu ayakkabıları büyük bir önem taşıyor. Sıcak yaz günlerinden soğuk kış aylarına kadar hava koşullarından etkilenmeden rahatlıkla koşu yapabilmek için doğru ayakkabı seçiminin son derece önemli olduğunu biliyoruz.Hadi gelin sizler için seçtiğimiz her mevsime uygun koşu ayakkabılarına göz atalım.

Haber 07-07-2023 10:13

Kalite, konfor, şıklık bir arada! Spor ayakkabılarda %45'e varan indirim

Kaliteli markaların konforlu ve şık spor ayakkabılarında Bahar Fırsatları'na özel indirimler devam ediyor. Kombinlerinize hava katacak, ayaklarınıza konfor getirecek bir spor ayakkabıya ihtiyacınız varsa indirimler bitmeden ve stoklar tükenmeden bu fırsatı değerlendirmelisiniz. Sizin için indirimli spor ayakkabıları seçtik. Gelin, birlikte keşfedelim.

Haber 07-04-2023 14:58

Adım adım tarzınızı yükseltecek 2023 en iyi ayakkabı markaları

Ayakkabı deyip geçmeyin. Şık bir kombin ile tamamlandığında harikalar yaratmayı başaran ayakkabılar, olmazsa olmaz giyim ürünleri arasında bulunur. Günlük, şık, spor gibi alternatifleri bulunan ayakkabıları doğru kullanmak ise son derece önemli. Peki, her türlü mekânda rahatlıkla giyebileceğiniz en iyi ayakkabılarını incelemeye ne dersiniz? Teklifimiz sizi de heyecanlandırdıysa okumaya devam edin!

Haber 21-03-2023 12:31

Hayatınızı kolaylaştırıp gün boyu rahatlık sunacak en iyi spor ayakkabı markaları ve modelleri 2023

Günlük hayatta giydiğimiz spor ayakkabıların hem rahat ve şık olmasını hem de kaliteli olmasını isteriz. A'dan Z'ye birçok ayakkabı içinden tam da kendinize uygun olanı bulma konusunda zorlanıyorsanız doğru yerdesiniz. Sizler için birbirinden kaliteli gün boyu rahatlık sunacak en iyi spor ayakkabı markası ve modellerini derledik. Üstelik Adidas'ın çok sevilen Strutter modeli bugüne özel indirimde! Sizin için derlediğimiz ürünlere göz atmadan geçmeyin.

Haber 24-02-2023 10:47

Attığı her adımda konforu hissetmek isteyenler için en iyi Skechers ayakkabılar

Kombinlerin tamamlayıcısı olan ayakkabıların kalitesi son derece önemli. Ancak konforundan ve şıklığından vazgeçemeyenler için piyasada birçok farklı modelde ayakkabı bulunsa da kimi ayakkabılar kalitesiz olması sebebiyle kısa zamanda kullanılamaz hâle geliyor. Neyse ki Skechers, üstün kalitesiyle bu tarz problemlere sebep olmuyor. Gelin, derlediğimiz en dayanıklı ve rahat Skechers ayakkabı modellerini birlikte inceleyelim.

Haber 26-01-2023 17:29

Hem şıklık hem spor bir tarz isteyenlere özel en iyi erkek spor ayakkabı modelleri

Spor ayakkabılar yoğun yaşam tarzına sahip olan erkeklerin en çok tercih ettiği ayakkabı türleri arasında yer alır. İster koşuya çıkıyor ister spor salonunda antrenman yapıyor olun ya da sadece günlük hayatınızda kullanacağınız güzel bir ayakkabı arayışında olun, bu seçkide hepsi için uygun bir erkek spor ayakkabı modeli bulabilirsiniz!

Haber 24-12-2021 15:27