Smeg Haberleri

Airfryerdan kahve makinesine mutfağınıza hava katacak ürünlerde indirimler başladı

İhtiyacınız olan mutfak ürünlerine indirimli fiyatlarla sahip olmak isteyenler sizleri böyle alalım. Smeg, Cosori, Karaca ve daha birçok markada Yılın Son Fırsatları kampanyası kapsamında kaçırılmayacak indirimler başladı. Mutfağınıza ve sofranıza hava katacak, yemek pişirme deneyiminizi üst seviyeye taşıyacak, pratik ve hızlı yemekler hazırlamanıza yardımcı olacak birbirinden kullanışlı mutfak ürünleriyle tanışmak isterseniz, sizin için seçtiğimiz indirimdeki markalara göz atmalısınız.

Yemek 11-12-2023 16:52

Kahvaltılarda vazgeçilmeziniz olacak Smeg marka ekmek kızartma makineleri

"Her sabah çıtır çıtır kızarmış ekmeklerle kahvaltı yapmak istiyorum." diyorsanız doğru yerdesiniz! Retro tarzlarıyla mutfağınızın şıklığına şıklık katacak, göz alıcı renkleriyle gönlünüzü çalacak hem kullanışlı hem dayanıklı Smeg ekmek kızartma makineleri önerilerimizi inceleyerek ihtiyacınız olan ürünü kolayca bulabilirsiniz. Haydi gelin, yıllarca severek kullanacağınız ürünleri inceleyelim!

Haber 10-05-2023 03:14

Mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak Smeg marka mutfak şefleri

Sürekli gelişen mutfak aletleri, yoğun geçen zamanların kurtarıcısı oluyor. Son dönemin popüler ürünleri arasında yerini alan Smeg mutfak şefleri, insan gücünü ortadan kaldırarak mutfakta zaman kazandırıyor. Karıştırma ve yoğurma gibi kas gücü gerektiren eylemleri pratik bir şekilde sizin yerinize halleden bu ürünler, birbirinden şık tasarımlarıyla görenleri hayran bırakıyor. Gelin, hem tasarımı hem işlevselliğiyle konuşulan Smeg mutfak şeflerini beraber inceleyelim!

Haber 24-04-2023 18:06

Ünlü markalar indirimde! Moda, kozmetik, ev yaşam ve dahası...

Bütçenizi korumak istiyorsanız, indirimli alışveriş yapmak kaçınılmaz bir tercih olmalı. Aynı ürünü normal fiyatından daha uygun bir fiyata alarak daha fazla tasarruf edebilirsiniz. Unutmayın, kaliteli ürünleri daha uygun fiyata almak, paranızı daha verimli kullanmanızı sağlar. Sizin için modadan kişisel bakıma ünlü markaların indirimlerini derledik. Haydi gelin birlikte keşfedelim.

Haber 30-03-2023 17:20

Kaliteli ve uzun ömürlü tava arayanlara Smeg marka tava önerileri

Lezzetli yemekler yapmak istiyor ancak tavalarınızdan istediğiniz performansı alamıyorsanız harika bir yazıyla karşınızdayız! Smeg markası tarafından üretilen tava çeşitleri; kullanışlı gövdesi, paslanmaz çelik kulpları ve 1950'lerin nostaljik rüzgârlarını mutfağınıza taşıyan harika tasarımlarıyla herkesin gönlünü çalıyor. Birbirinden kaliteli Smeg tava modellerini incelemek için okumaya devam edin!

Haber 28-03-2023 15:42

Lezzetli kahveler için kullanabileceğiniz en iyi ve en ucuz Smeg kahve makinesi çeşitleri

Kahve tiryakilerine müjde! Smeg markası harika retro kahve makinesi modelleri ve kaliteli ürünleriyle herkesin beğenisini kazanırken kahve performansıyla da göz dolduruyor. Uzun ömürlü kullanımı ve dayanıklı malzemesiyle ön plana çıkan modeller, kahve içmeyi sevenleri tatmin edecek lezzeti sunmaktan da geri kalmıyor. İster filtre kahve ister espresso isterseniz de Americano hazırlayabileceğiniz, herkese hitap edecek bir Smeg kahve makinesi bulmak mümkün! Gelin, birlikte keşfedelim.

Haber 28-03-2023 15:41

Kettle almak isteyenler için Smeg marka en havalı ve uzun ömürlü kettle modelleri

Mutfağınızın tasarımına önem veriyor, retro tarza sahip ürünler almayı seviyorsanız Smeg marka ürünler tam size göre! Markanın şık tasarımları ve dayanıklı malzemesiyle ön plana çıkan su ısıtıcıları en çok ilgi gören ürünleri arasında yer alıyor. Eğer yeni bir su ısıtıcısına ihtiyacınız varsa, "Alacağım ürün kaliteli olsun, yıllarca sorun yaşamadan kullanayım." diyorsanız sizin için seçtiğimiz en iyi Smeg kettle modellerine bakmadan geçmeyin!

Haber 28-02-2023 16:11