Smith Haberleri

Succession dizisinde mastürbasyon sahneleri olay olmuştu! Kieran Culkin bir anda J. Smith-Cameron'u öpünce...

Kieran Culkin 2024 Emmy Ödülleri'nde J. Smith-Cameron'un kırmızı halı röportajını keserek ona bir öpücük verdi. Succession dizisinde garip mastürbasyon sahneleriyle tanınan ikilinin o anları sosyal medyayı salladı.

Magazin 16-01-2024 13:19

Jodie Turner-Smith'i Vogue gecesinde görenler Altını unutmuş dedi

Jodie Turner-Smith, Vogue World Show'da kırmızı halıda siyah bir tanga ve büyük bir fiyonk dışında hiçbir şey giymeyerek çok cüretkar görünüyordu. Ancak güzel oyuncunun tarzı sosyal medyada dile düştü.

Magazin 15-09-2023 12:34

Oscar'a iç çamaşırsız tercihler damga vurdu! Rihanna, Lady Gaga ve Salma Hayek gecede öne çıktı

Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nin verdiği Oscar Ödülleri (Akademi Ödülleri) sahiplerini buldu. Gözyaşlarının sel olup aktığı geceye akın eden ünlüler çok şıktı. Özellikle Rihanna, Lady Gaga ve Salma Hayek gibi isimlerin iç çamaşırsız cesur tercihleri dünya basınında geniş yer buldu.

Magazin 13-03-2023 07:58

Oscar Ödül Töreni'nde tokat göndermesi! Will Smith'in attığı tokadı anımsatan Jimmy Kimmel yine rahat durmadı: Beşlik çaktı!

Oscar ödülleri sahiplerini buldu. Geceye 7 dalda ödül alan Everything Everywhere All at Once (Her Şey Her Yerde Aynı Anda) filmi damga vurdu. ABD'li komedyen Jimmy Kimmel görkemli gecenin kazasız belasız atlatılması üzerine dikkat çeken bir davranışta bulundu. Geçen sene Oscar Ödül Töreni'nde Will Smith'in Oscar ödül töreninde eşiyle ilgili şaka yaptığı gerekçesiyle komedyen Chris Rock'a attığı tokadı anımsatan Jimmy Kimmel yayını Cocaine Bear'a beşlik çakarak kapattı.

Magazin 13-03-2023 07:53

Smith

Smith Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Smith Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Will Smith Oscar töreninde tokat atmıştı! Chris Rock ilk defa konuştu: Evet, acıttı

Geçen seneki Oscar Ödül Töreni'ne Will Smith'in sunucu Chris Rock'a sahnede attığı tokat damga vurmuştu. Smith'in attığı tokattan sonra ilk defa konuşan komedyen Chris Rock, "İnsanların bilmek istediği şey; acıdığı mı? Evet, acıttı” dedi.

Magazin 03-03-2023 00:02

Velayet davası vardı... Ebru Gündeş kızı için eski kocası Reza Zarrab'a yeniden dava açıyor!

Reza Zarrab'dan boşanan şarkıcı Ebru Gündeş'ın kızı Alara Zarrab'a kendi soyadını vermek için dava açmaya hazırlandığı iddia ediliyor. Velayet davası yüzünden gerilen eski çift şimdi de soyadı için karşı karşıya geldi Işın Karaca’nın kızı Mia'ya kendi soyadını vermesinin ardından harekete geçen Gündeş konuya dair ise bir açıklamada bulunmadı.

Magazin 15-12-2022 10:58

Karların ortasında minik bikinisiyle! Buharlı jakuzide paylaştı

EastEnders ve Strictly Come Dancing gibi televizyon programları sayesinde tanınan Maisie Smith, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla takipçilerini heyecanlandırdı.

Magazin 14-12-2022 13:54

Belgesel kriz yarattı! Taç giyme törenine giderse yuhalanır

Britanya'da Prens Harry ve Meghan Markle'ın Netflix belgeselinin yankıları sürüyor. Ülkenin siyasi büyükleri ve önemli tarihçileri, Sussex çiftini Kral III. Charles'ın 6 Mayıs 2023'te düzenlenecek taç giyme törenine katılmamaları için uyardı.

Magazin 12-12-2022 10:13

Ed Sheeran'dan arkadaşına devasa penis heykeli hediyesi: Boyu 2 metre, ağırlığı 2 ton

Bir talk showa katılan şarkıcı Sam Smith, dünyaca ünlü şarkıcı Ed Sheeran'ın kendisine vinçle taşınması gerekecek kadar devasa bir penis heykeli hediye ettiğini açıkladı.

Magazin 14-10-2022 09:17