Son Maçlar Haberleri

Fenerbahçe derbisine sayılı günler kala Icardi'nin saçlarını kestirirken çekilen o fotoğrafı sosyal medyayı salladı! Sakat mı?

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi son haftalarda gol sessizliğine bürünürken, taraftar Arjantinli yıldızdan özellikle Fenerbahçe mücadelesinde büyük beklenti içerisindeyken, kritik maça kısa bir süre kala Icardi'nin sosyal medyaya düşen görüntüsü gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 16-12-2023 22:40

Icardi'nin gol sessizliği Galatasaray taraftarını korkutuyor! Son 10 maçta 2'si penaltıdan olmak üzere 3 gol atabildi

Galatasaray'da performansıyla kendine hayran bırakan Mauro Icardi, son maçlarda gol bulma konusunda sıkıntı yaşarken bu durum taraftarları korkuttu. İşte detaylar...

Spor 14-12-2023 16:39

Ne yaptıysak olmadı! Milli takımın EURO 2024 için birinci torba ihtimalini kalmadı

UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu sekizinci ve son haftasında bu akşam deplasmanda Galler ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, tarihinde ilk kez bir grup aşamasını ilk sırada bitirmek ve bir turnuvaya ilk kez grup lideri olarak katılmak için sahaya çıkacak. EURO 2024 öncesi torbaların belli olacağı son maça çıkacak millilerimizin birinci torba şansı maalesef kalmadı.

Spor 21-11-2023 15:25

Taraftar da ıslıklamıştı... Al Hilal'de işler sarpa sardı! Neymar'dan yönetime: Jorge Jesus takımdan kovulsun

Fenerbahçe'den ayrılarak Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Hilal'in başına geçen Jorge Jesus beklenen sonuçların alınamaması sonrası eleştiri oklarının hedefi olurken, yıldız isim Neymar ile de bir tartışma yaşadığı iddia edildi. İşte detaylar...

Spor 25-09-2023 15:23

Marek Hamsik futbolu bırakıyor mu? Trabzonspor'un Slovak yıldızı Marek Hamsik kimdir, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

Trabzonspor'un Slovak yıldızı Marek Hamsik son dakika açıklamasında bulundu. Slovak futbolcunun futbolu bırakacağı ile ilgili haberler sonrası Trabzon taraftarları başta olmak üzere birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Marek Hamsik futbolu bırakıyor mu? Trabzonspor'un Slovak yıldızı Marek Hamsik kimdir, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

Spor 01-06-2023 10:45

Mert Hakan Yandaş öyle bir takıma gidiyor ki... Hem de 10 milyon Euro!

Fenerbahçe'de bir türlü istenilen performansı yakalayamayan Mert Hakan Yandaş, son maçlardaki performansıyla Jorge Jesus'un gözüne girmişti. Gösterdiği mücadeleyle teknik heyetin takdirini toplayan yıldız oyuncu sadece Fenerbahçe'nin değil başka takımların da gözüne girmiş durumda. Sezon başında birçok talibi olan Mert Hakan'a sürpriz bir takım ilgi gösterdi.

Spor 13-12-2022 07:38

Mert Hakan Yandaş'ın hazırlık maçlarındaki son hali Jorge Jesus'u şaşırttı! Dünya Kupası dönüşü...

Fenerbahçe'de bir türlü istenilen performansı yakalayamayan Mert Hakan Yandaş, son maçlardaki performansıyla Jorge Jesus'un gözüne girdi. Orta sahadaki kalabalık rotasyondan dolayı bir türlü formayı kapamayan Mert Hakan'ın Dünya Kupası dönüşünde ilk 11'de mücadele etmesi bekleniyor.

Spor 10-12-2022 15:31

Dünya Kupası'nda eşi benzeri görülmemiş bir ceza verilecek!

Dünya Kupası'ndan elenen Uruguay'da tecrübeli golcü Cavani'den maç sonunda skandal bir hareket geldi. Gana maçını 2-0 kazanan Uruguay, aldıkları skora rağmen turnuvaya veda etti. Maç sonunda morali bir hayli bozulan Cavani, soyunma odasına giderken VAR monitörünü yumrukladı. Monitörü deviren Cavani'ye dünya kupası tarihinin en ağır cezalarından birinin verileceği konuşuluyor.

Spor 03-12-2022 09:34

İngiltere Galler'i 3-0 mağlup etti! İngilizler son 16 turunda A Grubu'nun ikincisi Senegal ile eşleşti

Son dakika... 2022 FIFA Dünya Kupası'nda heyecan sürerken, B Grubu son maçında İngiltere ile Galler karşı karşıya geldi. Mücadelede gülen taraf 3-0'lık skorla İngiltere olurken, 3 puanın da sahibi oldu. Bu sonuçla İngiltere 7 puanla adını son 16 turuna yazdırırken, 1 puanda kalan Galler turnuvaya veda etti. İşte detaylar...

Spor 29-11-2022 23:54