Sonay Aydın Haberleri

Çılgın Bediş’in Banu’su Sonay Aydın'ı görenler tanıyamıyor! Eski halinden eser yok

Bir dönemin unutulmaz yapımları arasında yer alan Çılgın Bediş'te Banu karakteri ile hafızalarımıza kazınan Sonay Aydın'ın son halini görenler tanıyamıyor. Dizide Bediş'in en yakın arkadaşı, Savaş'a aşık Banu sempatik tavırları ve komik sahneleri ile dikkat çekmişti. Çılgın Bediş’in Banu’su şimdi ise bambaşka biri...

Magazin 30-03-2023 11:23

Çılgın Bediş'in Banu'su seneler sonra bambaşka biri oldu! Bir dönemin popüler ismi Sonay Aydın'ı gören tanıyamıyor

Çılgın Bediş'in Banu'su Sonay Aydın'ın seneler sonraki değişimi görenleri şaşırttı. 1996-2001 yılları arasında ekrana gelen Çılgın Bediş, dizisi seneler sonra dahi oyuncularıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Oyuncu kadrosunda Yonca Evcimik, Cenk Torun, Çiçek Dilligil, Selahattin Taşdöğen gibi pek çok oyuncunun rol aldığı dizinin Banu'su Sonay Aydın bakın şimdi nasıl görünüyor...

Magazin 11-05-2022 16:33

Son haliyle gündem olan 'Çılgın Bediş'in 'Banu'su Sonay Aydın ekonomik krizi hatırlattı

'Çılgın Bediş' dizisinde canlandırdığı 'Banu' karakteriyle hafızalara kazınan Sonay Aydın uzun yıllardır İngiltere'de yaşıyor. Son haliyle gündeme gelen ve değişimi konuşulan Sonay Aydın işsiz kaldığı dönemi ve değişimine dair açıklamalarıyla dikkat çekti.

Magazin 27-03-2022 13:53

Bir gören bir daha baktı! İşte Çılgın Bediş'in Banu'su, Sonay Aydın'ın şimdiki hali!

Sonay Aydın, 8 Temmuz 1996 - 3 Mart 2001 tarihleri arasında yayınlanan, başrollerinde Yonca Evcimik, Çiçek Dilligil'in yer aldığı Çılgın Bediş dizisinde "Banu" karakterine hayat vermişti. Söz konusu rol ile akıllara kazınan Sonay Aydın şimdilerde ise bambaşka bir görüntüye sahip. Yıllar içerisinde epeyce değişen Aydın, "Geçen seneler içinde her şeyin değiştiği gibi ben de değiştim." demişti.

Magazin 26-08-2021 23:40

Sonay Aydın

Sonay Aydın Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sonay Aydın Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çılgın Bediş'in Banu'su Sonay Aydın son haliyle beğeni topluyor

90’lı yılların kült gençlik dizisi Çılgın Bediş'teki saf Banu karakterini Sonay Aydın canlandırıyordu. Artık İngiltere’de yaşayan Aydın son haliyle beğeni topluyor.

Magazin 30-04-2021 12:09