Sosyal Yardım Başvurusu Haberleri

Mansur Yavaş: Şartları uyan tüm emekliler başvurabilecek

Emekli maaşlarına istenilen oranda zam yapılmaması Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı da harekete geçirdi! Yavaş, şartları uyan tüm Ankaralı emekli vatandaşların sosyal yardımlardan yararlanmak için belediyeye başvurabileceklerini duyurdu.

Haber 05-08-2023 07:40

Emekli, memur ve asgari ücret zammından sonra o aylıklar da arttı! İşte kalem kalem zamlı yardım ödemeleri

Asgari ücret, emekli ve memur maaş zamlarının belli olmasının ardından devlet tarafından ihtiyaç sahiplerine verilen destek ödemelerinin tutarları da arttı. Karşılıksız verilen sosyal destek ödemeleri Ocak ayında zamlandı. İşte, kalem kalem zamlı yardım ödemeleri...

Finans 21-01-2023 17:30

Bin 840 TL maaş bağlanıyor! 18 yaş üstü olmak gerekiyor

İhtiyaç sahibi vatandaşlara sağlanan destek ödemeleri devam ediyor. Başvuru yapılması halinde başvurusu değerlendirilen ve onaylanan kişilere aylık, iki veya üç ayda bir ya da tek seferlik olmak üzere ödemeler sağlanıyor. Bakanlık, gereken şartları taşıyan tüm bireylere bin 840 TL ödeme yapıyor. İşte konuya ilişkin tüm detaylar…

Finans 02-12-2022 18:17

Sosyal yardım paraları ne zaman yatacak? Sosyal yardım başvurusu nasıl yapılır? Çocuk ve kişi sayısına göre…

Sosyal yardım paraları ödeme tarihleri, bu yardımlardan yararlanmak isteyenler tarafından yoğun ilgi görüyor. Sosyal yardım başvuruları e-Devlet üzerinden alınıyor. Bakan Yanık, Türkiye Aile Destek Programından faydalanmak isteyen vatandaşların, e-Devlet üzerinden ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları (SYDV) aracılığıyla başvurularını yapabildiklerini açıkladı. Peki, Sosyal yardım paraları ne zaman yatacak?

Finans 04-10-2022 16:42

Sosyal Yardım Başvurusu

Sosyal Yardım Başvurusu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sosyal Yardım Başvurusu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bakan Yanık duyurdu! 2,1 milyar TL hesaplara yatırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, eylül ayı içerisinde toplam 2,1 milyar lira tutarında yaşlı aylığı ve engelli aylığını hesaplara yatırdıklarını açıkladı.

Finans 08-09-2022 11:03