Sözleşmeliye Kadro Son Dakika Haberleri

SÖZLEŞMELİYE KADRO Resmi Gazete'de! Sözleşmeli personele kadro şartları neler, kimleri kapsıyor? 458 bin 615 çalışan kadroya geçiyor!

Sözleşmeli personele kadro ile ilgili kanun bugün Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Devlet kurumlarında çalışan 458 bin 615 sözleşmeli personel kadroya geçecek. Açıktan vekil ebe ve hemşire olarak görev yapan ve kanundaki genel şartları taşıyanlar, müracaat etmeleri halinde Sağlık Bakanlığı tarafından ebe ve hemşire kadrolarına atanacak. Peki, Sözleşmeli personele kadro şartları neler, kimleri kapsıyor? İşte 26 Ocak 2023 Perşembe günü sözleşmeliye kadroda son durum...

Finans 26-01-2023 10:31

SÖZLEŞMELİYE KADRO SON DAKİKA 19 Ocak 2023: Sözleşmeliye kadro ne zaman yürürlüğe girecek? Kanun teklifi TBMM'de kabul edildi!

Sözleşmeliye kadro ile ilgili son dakika gelişmeleri, düzenlemenin Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'ndan geçmesinin ardından vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Sözleşmeliye kadro düzenlemesiyle 4B'liler, 4A'lı olacak. Böylelikle sözleşmeli olarak çalışan Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatçıları, kamu dışı aile sağlığı çalışanları, vekil imam hatip ve müezzin kayyımlar da dahil vekil, ebe ve hemşireler memur kadrosuna alınabilecek. Peki sözleşmeliye kadro ne zaman yürürlüğe girecek?

Finans 19-01-2023 23:34

Sözleşmeliye kadro Meclis'ten geçti mi, kimleri kapsıyor? 14 Ocak 2023 sözleşmeli personele kadroda son durum!

Sözleşmeliye kadro ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Sözleşmeli personele kadro TBMM'den geçti mi, sorusu yanıt buldu. Yasa teklifi TBMM’ye sunuldu. 458 bin 615 kişi teklifin yasalaşması ile birlikte kadroya geçme hakkı kazanacak. Peki, sözleşmeli personele kadro kimleri kapsıyor? İşte ayrıntılar...

Finans 14-01-2023 11:16

SÖZLEŞMELİYE KADRO ne zaman başlıyor, kimleri kapsıyor? İşte öğretmen, memur, sağlık personeli dahil 550 bin sözleşmelinin kadro ayrıntıları!

Sözleşmeliye kadro ile ilgili son dakika gelişmeleri, kamu kurumlarında çalışan sözleşmeli personeller için kritik öneme sahip. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün, öğretmen, din görevlisi sağlık personeli gibi çalışan sözleşmeli personeller için Ankara'daki 'Sözleşmeliye Kadro Şöleni'nde açıklamalarda bulundu. Peki, Sözleşmeliye kadro ne zaman başlıyor? sözleşmeliye kadro çıktı mı, ne zaman yasalaşacak? İşte ayrıntılar...

Finans 04-01-2023 07:31

Sözleşmeliye Kadro Son Dakika

Sözleşmeliye Kadro Son Dakika Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sözleşmeliye Kadro Son Dakika Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

SÖZLEŞMELİYE KADRO ne zaman çıkacak, Meclis'e geldi mi? 500 bin sözleşmeliye kadro geliyor!

Sözleşmeli personele kadronun ne zaman yürürlüğe gireceği Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları sonrası yakından takip ediliyor. 500 bin sözleşmeliye kadro geliyor. Yarın, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ele alınacak öncelikli konulardan biri de sözleşmeli personelin kadroya alınması olacak. Peki, sözleşmeliye kadro ne zaman çıkacak? Sözleşmeliye kadro şartları neler?

Finans 02-01-2023 09:22

Sözleşmeliye kadro ne zaman verilecek, kimleri kapsıyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Sözleşmeliye kadro geçişi için 3+1 formülü

Sözleşmeliye kadro çalışmasında son durum geçtiğimiz gün Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Erdoğan, devlet kurumlarında çalışan sözleşmeli personel statüsünün yeniden belirlendiğini ifade etti. Erdoğan'ın açıklaması sonrası 3+1 formülü vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, sözleşmeliye kadro ne zaman verilecek? Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor?

Finans 29-11-2022 07:28

Sözleşmeliye kadro şartları nelerdir, kimleri kapsıyor? Sözleşmeliye kadro için 3+1 formülü: 3 seneyi dolduranlar...

Sözleşmeliye kadro ile ilgili son dakika açıklaması dün Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı. Erdoğan'ın açıklaması sonrası 3+1 formülü merak konusu oldu. Peki, sözleşmeliye kadro şartları nelerdir, kimleri kapsıyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleşmeliye kadro ile ilgili yaptığı açıklama ve 3+1 formülüne ilişkin detaylar haberimizde...

Finans 29-11-2022 06:32

SÖZLEŞMELİYE KADRO MÜJDESİ! Kabine toplantısı ne zaman? Sözleşmeli personele kadro için gözler Kabine toplantısı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'da!

Sözleşmeliye kadro çalışması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in açıklamasına göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kabine Toplantısı sonrası açıklandı. Çoğunlukla 15 günde bir gerçekleştirilen kritik toplantının tarihi Bakan Bilgin'in açıklaması sonrası merak konusu oldu. Peki, Kabine toplantısı ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan sözleşmeli personele kadro için açıklamalarda bulunacak. İşte sözleşmeli personele kadro konusunun da görüşüleceği Kabine toplantısı tarihi!

Finans 28-11-2022 20:37

Sözleşmeliye kadro ne zaman çıkacak? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! 2022 sözleşmeliye kadroda son durum...

Sözleşmeliye kadro ile ilgili son dakika gelişmeleri kamu kurumlarında çalışan sözleşmeli personeller tarafından yakından takip edilirken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Bakan Bilgin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası konuya ilişkin detayları aktaracağını belirtti. Peki, Sözleşmeliye kadro ne zaman çıktı mı? Sözleşmeliye kadro ne zaman çıkacak?

Finans 25-11-2022 09:11

Sözleşmeliye kadro ne zaman çıkacak, kimleri kapsıyor? Sözleşmeliye kadro düzenlemesi TBMM'ye geliyor!

Sözleşmeliye kadro düzenlemesine ilişkin son dakika gelişmeleri binlerce kişi tarafından yakından takip ediliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin düzenlemeye yönelik yaptığı son açıklamada ‘"Sözleşmeli memurları bu ayın içerisinde kadrolu hale getireceğiz" ifadelerini kullanmıştı. Peki, Sözleşmeliye kadro ne zaman çıkacak, kimleri kapsıyor? İşte sözleşmeliye kadro düzenlemesinde son durum...

Finans 19-11-2022 15:12

Sözleşmeliye kadro çıktı mı, ne zaman çıkacak? Sözleşmeliye kadro açıklaması için Kabine toplantısı sonrası gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da

Sözleşmeliye kadro ne zaman çıkacak, sorusunun yanıtı merak konusu olurken bugün (7 Kasım 2022 Pazartesi) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kabine toplantısı sonrası yapılacak açıklama şimdiden merak konusu oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bünyesindeki çalışmalar araştırılıyor. Peki, sözleşmeliye kadro ne zaman çıkacak, son durum ne, kimleri kapsayacak. İşte Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleşmeliye kadro konusunda açıklaması yapması bekleniyor.

Finans 07-11-2022 14:11

2022 sözleşmeliye kadro çıktı mı, ne zaman çıkacak? Sözleşmeliye kadro geliyor!

2022 sözleşmeliye kadro ile ilgili son dakika gelişmeleri kamu kurumlarında sözleşmeli olarak çalışan vatandaşlar tarafından tarafından yakından takip ediliyor. Devlet kurumlarında sözleşmeli çalışan personele kadro verilmesine yönelik çalışmalarda son durum merak konusu oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in Afyonkarahisar'da konuya ilişkin açıklamada bulunmuştu. Peki, 2022 sözleşmeliye kadro çıktı mı, sözleşmeliye kadro ne zaman çıkacak?

Finans 26-10-2022 10:42

Sözleşmelilere kadro çıktı mı, ne zaman çıkacak 2022? 600 bin sözleşmeli çalışana kadroda son viraj: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da!

Sözleşmeliye kadro ile ilgili yeni gelişmeler ve bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Kabine Toplantısı sonrası yapılacak açıklamanın detayları kamu kurumlarında sözleşmeli olarak çalışan kişiler tarafından merak konusu oldu. Sözleşmeliye kadro, taşeronda çalışan kişilere kadro ve EYT ocak zammı gibi konulara dair çalışmalar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin liderliğinde yapılıyor. Peki 2022 sözleşmeliye kadro ne zaman gelecek, şartları neler, kimleri kapsayacak?

Finans 24-10-2022 13:53

2022 sözleşmeliye kadro ne zaman gelecek, kimler faydalanacak? 600 bin sözleşmeliye kadro düzenlemesinde sona gelindi!

Devlet kurumlarında çalışan 600 bin sözleşmeli personel için kadro düzenlemesinde sona gelindi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalara ilişkin gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Memur-SEN toplantıları sonucunda alınan kararlar konu üzerinde etkili olacak. Konuya ilişkin yapılan açıklamalara ve ayrıntıları sizler için derledik. Peki, 2022 sözleşmeliye kadro ne zaman gelecek? Sözleşmeliye kadro düzenlemesi kimleri kapsıyor?

Finans 17-10-2022 11:36