Spor Ayakkabı Markaları Haberleri

Sokak modasının en gözde spor ayakkabı modellerinde %50'ye varan indirimler

Adımlarınızla tarzınızı konuşturmaya ne dersiniz? Rahatlığıyla ve tarz görünümüyle yediden yetmişe herkesin favorisi olan spor ayakkabılar, bekledikleri yerlerden çıktı ve bahar kombinlerimizi süslemeye çoktan başladı. Siz de yeni sezonda hem tarzınızı yükseltecek hem de ayaklarınızı rahat hissettirecek kaliteli bir spor ayakkabı arayışındaysanız, indirimdeki markalar burada! İşte sizin için seçtiklerimiz...

Haber 01-04-2024 14:49

GAP, Derimod, Altınyıldız Classics... Spor ve klasik giyimin en havalı parçaları şimdi indirimde

Stilinize havalı bir dokunuş mu katmak istiyorsunuz? Birbirinden şık parçalara, aksesuarlara mı ihtiyacınız var? Öyleyse, doğru yerdesiniz. Anneler Günü'ne özel ünlü markalardaki indirimler siz alışveriş severleri bekliyor. İndirimlerin kısa süre geçerli olduğunu unutmayın, bütçe dostu alışveriş için acele edin.

Haber 13-05-2023 13:34

Yürüyüş yapmayı seven annenize hediye edebileceğiniz spor ayakkabı modelleri

Her yıl mayıs ayının ikinci pazarında kutlanan Anneler Günü, annenize verdiğiniz değeri göstermeniz için harika bir fırsat. Bu özel gün için aldığınız hediyelerle annenizi ne kadar çok düşündüğünüzü gösterebilirsiniz. Örneğin anneniz yürüyüş yapmayı çok seviyorsa ona rahat ve şık bir spor ayakkabı hediye edebilirsiniz. Peki, annenizin stilini tamamlayacak spor ayakkabılarla tanışmaya ne dersiniz?

Kadin 11-05-2023 17:27

Stilinize şıklık, ayaklarınıza rahatlık getirecek yeni sezon ayakkabı modellerinde indirim

Kıyafetlerinize çok yakışacak, rahatlığıyla kalbinizi kazanacak ayakkabılara mı ihtiyacınız var? Öyleyse doğru yerdesiniz. Hotiç ve Marjin yeni sezon ayakkabı modelleri kısa süreliğine %50'ye varan indirimlerle satışta. Siz de tarzınızı eşsiz kılacak modelleri indirimli fiyatlarla keşfetmek için acele edin.

Haber 09-05-2023 10:43

Spor Ayakkabı Markaları

Spor Ayakkabı Markaları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Spor Ayakkabı Markaları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Puma'dan Adidas'a Bahar Fırsatları kapsamında indirimde olan spor ayakkabılar

Yeni bir spor ayakkabı almayı düşünenler yaşadı! Adidas'tan Puma'ya Camper'dan Skechers'a kadar sevilen birçok ayakkabı markasında ve binlerce farklı üründe yüz güldüren indirimler sunan Amazon Bahar Fırsatları devam ediyor. 10 Nisan'a kadar geçerli olacak fırsat dolu fiyatlardan yararlanmak istiyorsanız sizin için seçtiğimiz indirimli ayakkabı modellerine hemen şimdi göz atın! Unutmadan stoklar hemen tükenebiliyor, acele etmekte fayda var.

Haber 29-03-2023 13:51

Adım adım tarzınızı yükseltecek 2023 en iyi ayakkabı markaları

Ayakkabı deyip geçmeyin. Şık bir kombin ile tamamlandığında harikalar yaratmayı başaran ayakkabılar, olmazsa olmaz giyim ürünleri arasında bulunur. Günlük, şık, spor gibi alternatifleri bulunan ayakkabıları doğru kullanmak ise son derece önemli. Peki, her türlü mekânda rahatlıkla giyebileceğiniz en iyi ayakkabılarını incelemeye ne dersiniz? Teklifimiz sizi de heyecanlandırdıysa okumaya devam edin!

Haber 21-03-2023 12:31

Ayakkabı tutkunlarının kalbini fethedecek modellerde %45'e varan indirim

Ayakkabı tutkunlarına müjde! Puma, Adidas, Under Armour ve Camper markalarının seçili spor ayakkabılarına %45'e varan indirimlerle sahip olma fırsatı sizi bekliyor. En sevdiğiniz markaların en popüler modellerine çok uygun fiyata sahip olmak isterseniz işte detaylar!

Haber 20-03-2023 17:22

Spor modasının lider markalarının en çok satan spor ayakkabıları sizin için seçtik

Spor ayakkabılar, hem performans hem de moda açısından her dönemin en popüler ürünleri arasında yer alıyor. Puma, Adidas, Columbia, Skechers gibi birçok marka, geniş ürün yelpazeleriyle moda severlerin beğenisini kazanıyor. Sizin için kullanıcılarından tam not alan, en çok satan spor ayakkabı modellerini derledik. İşte detaylar!

Haber 14-03-2023 10:49

Bu fiyata da ayakkabı mı olur? diyeceğiniz, telefonlarla yarışan, 10 bin TL üstü spor ayakkabılar

Birçok kişi gibi siz de alışveriş yaparken fiyat performans ürünlerini seçmeye çalışıyor olabilirsiniz. Sonuçta neye, ne kadar ihtiyacınız olsa da bütçenizi düşünmek zorundasınız, değil mi? Aynısı spor ayakkabılar için de geçerli. Fiyatına göre en iyi performansı sergileyen modeller arasından en doğru seçimi yapmaya çalışırsınız. Ancak öyle ayakkabılar var ki "Hayırdır, bizi uzaya mı çıkaracak?" dememek elde değil. İşte, 10 bin TL üstü fiyatlarıyla sizi çok şaşırtacak o modeller!

Haber 01-03-2023 17:53

Erkeklerin mutlaka göz atması gereken 2022 yılının en iyi ayakkabı modelleri

Ayakkabılar kombinlerin önemli birer parçası olsa da aslında bundan çok daha fazlası. İyi ve kaliteli bir ayakkabı; sadece şık olmanıza değil, ayaklarınızın gün boyu rahat etmesine de yardımcı olur. Siz de hem şık hem rahat ayakkabı modelleri arıyorsanız gelin, 2022'nin en sevilen en iyi erkek ayakkabı modellerine birlikte göz atalım!

Haber 23-12-2022 17:40

Günlük kullanımda vazgeçilmeziniz olacak hem şık hem rahat spor ayakkabı modelleri

Spor ayakkabılar, sunduğu rahatlık sebebiyle her yaştaki insanın giyim tercihleri arasında yer alıyor. Ancak spor ayakkabının rahatlığı kadar şıklığı, tarzı ve ayakta duruşu da oldukça önem taşıyor. Siz de konforlu bir model arayışındaysanız günlük yaşamın her anında kullanabileceğiniz birbirinden şık ve rahat spor ayakkabı modelleri için hazırladığımız yazıyı mutlaka okumalısınız!

Haber 12-10-2022 16:03