Spor Giyim Markaları Haberleri

Günün Fırsatları kapsamında indirime giren ünlü markaların ürünlerini sizin için seçtik

Günü Fırsatları kapsamında indirimlerle öne çıkan ünlü markaları sizin için seçtik. Columbia, Tommy Hilfiger, Camper, Levi's, Puma,Adidas ve daha birçok markanın yeni sezon kışlık giyim ürünlerindeki %50'ye varan indirimleri kaçırmamak için acele etmenizi öneririz.

Haber 28-02-2024 10:50

Puma, Adidas, Jack Wolfskin... Spor giyimin sevilen markalarında fırsat zamanı

Puma, Adidas, New Balance ve dahası... Spor giyimin sevilen markalarında Okula ve Şehre Dönüş fırsatları kapsamında büyük indirimler devam ediyor. Kaliteli markaların özgün tasarımlarıyla tarzınızı konuşturmak, hem şık hem de rahat olmanın keyfini çıkarmak için acele edin. Sizin için indirimdeki ürünleriyle öne çıkan markaları seçtik, işte detaylar!

Haber 07-08-2023 18:06

Spor giyimde Prime Day fırsatları! Adidas'tan Puma'ya %65'e varan indirim

Rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan ünlü markaların spor giyim ürünleri, dinamik tasarımları ve konforlu yapıları ile oldukça seviliyor. Biz de sizin için Prime Day kapsamında indirimde olan spor modasının en sevilen markalarını seçtik. Çabasız şıklık sunan harika parçaları şimdi almanın tam zamanı, bizden söylemesi! İşte detaylar!

Haber 13-07-2023 01:39

Spor giyim ürünlerinde Marka Günü'ne özel %40'a varan indirimler

Sporcu sütyenlerinden eşofman altlarına, taytlardan dikişsiz boxerlara birçok spor giyim ürününde Marka Günü'ne özel indirimler başladı. Yalnızca bugüne özel geçerli fırsatlardan yararlanmanın şimdi tam zamanı! Artık spor yaparken çok daha rahat olabilir ve stilinizi konuşturabilirsiniz. Tarzınıza uygun parçalara indirimli fiyatlarla sahip olmanın keyfini çıkarmaya ne dersiniz? İşte detaylar!

Kadin 27-06-2023 09:25

Diğer Haber Etiketleri

Spor Giyim Markaları

Spor Giyim Markaları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Spor Giyim Markaları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Klasik giyimden spor giyime her tarza uygun en şık parçalarda indirim

Giydiğiniz anda kendinizi çok şık hissetmenizi sağlayacak birbirinden güzel o parçalar tam da burada! Kendinizi şımartmak ve güzelliğinize güzellik katmak istiyorsanız şimdi indirimde olan ünlü markaların ürünlerini mutlaka keşfetmelisiniz.

Haber 08-05-2023 10:52

Kombinlerinizi tamamlayacak en havalı ürünlerdeki indirimleri kaçırmayın

Kombininizi ve kendinizi olduğundan çok daha havalı göstermenin yolu ayakkabıdan parfüme, güneş gözlüğünden takıya tamamlayıcı parçaları kullanmaktan geçer. Siz de kıyafetlerinizin havasını anında değiştirecek ve çekiciliğinizi artırmanızı sağlayacak ürünleri keşfetmeye ne dersiniz? Üstelik şimdi indirimdeyken! Gelin, birlikte bakalım.

Haber 01-05-2023 09:40

En popüler markaların kaçırılmayacak sezon sonu indirimlerini sizin için seçtik

İhtiyacınız olan ürünleri bütçenizi yormadan satın almak istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Spor giyimden klasik giyime, kişisel bakımdan kozmetiğe en popüler markaların indirimlerini sizin için bir araya getirdik. Gelin, fırsatları birlikte keşfedelim.

Haber 08-03-2023 10:43