Spot Haberleri

Spot valör nedir?

Finans ve ekonomi alanlarında birçok terim ve ifade yer alır. Bu ifadelerden biri de spot valör ya da diğer adı ile spot date ifadesidir. Spot valör finans piyasalarında gerçekleştirilen herhangi bir işleme bağlı olarak yapılan ödemelerin işlemin yapılmış olduğu günü takip eden iki iş günü ardından gerçekleştirilmesi anlamına gelir.

Finans 18-11-2022 00:22

Spot piyasa nedir?

Spot piyasa, ekonomi ve finans alanlarında kullanılan terimler arasında yer alır. Ticari olan bir ürünü toptancı olarak satan kişiden veresiye olarak aldıktan sonra o ürünün değerinden daha düşük bir fiyata pazarda peşin para karşılığında satmak spot piyasa olarak adlandırılır. Her ürün için spot piyasa vardır. Spot piyasa işlemleri döviz alım ve satımlarında kullanılır.

Finans 17-11-2022 22:10

Spot piyasada elektrik fiyatları

Spot piyasada elektrik fiyatları

Yurthaber 05-10-2022 14:26

Spot piyasada doğal gaz fiyatları

Spot piyasada doğal gaz fiyatları

Yurthaber 01-10-2022 14:20

Spot

Spot Hakkındaki Haberler Mynet'te. Spot Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

8 bin Bitcoin'i yanlışlıkla çöpe attı! Umudunu yapay zekaya ve robot köpeklere bağlayıp çılgın bir plan hazırladı

Milyonlarca dolar değerindeki 8 bin bitcoin'in bulunduğu bir sabit diski yanlışlıkla çöpe atan James Howells, binlerce tonluk çöp sahasında arama yapmak için yıllardır mücadele ediyor. Howells, çöpe attığı sabit diski bulabilmek için son olarak milyonlarca dolarlık bir plan hazırladı. Planda yapay zekanın ve robot köpeklerin adı geçiyor. Howells'in üstesinden gelmesi gereken en önemli sorun ise defalarca reddedildiği Galler'deki Newport Belediye Meclisi'nden izin alabilmek.

Haber 05-08-2022 10:55