Spot Robotu Haberleri

Polis Departmanı'ndaki işinden olan robot köpek Spot'un artık yeni bir işi var!

Boston Dynamics'in Spot olarak bilinen 75 bin dolarlık robot köpekleri, arama ve kurtarma görevlerinde itfaiyecilere yardım etmek için kullanılacak. Robot köpekler, gizlilik endişeleri nedeniyle 1 yıldan daha kısa bir zaman önce New York Polis Departmanı'ndaki işini kaybetmişti.

Haber 23-03-2022 14:57

Evinizi, iş yerinizi modern bir görünüme ulaştırmak için en iyi led spot önerileri

Ev dekorasyonlarında sıklıkla tercih edilen led spot çeşitleri, evinize modern bir görünüm kazandırıyor. Hem aydınlanmanızı sağlayan hem şık görünümüyle dikkat çeken spot lambaları evinizde kullanmak istiyor ve en şık led spot modelleri hakkında bilgi edinmek istiyor musunuz? Öyleyse yazımızı sonuna kadar okuyun.

Haber 28-02-2022 11:30

Boston Dynamics robotları K-Pop grubu BTS ile dans etti! Milyonlar onları izledi

Güney Kore merkezli Hyundai, ürettiği robotlar ile adını duyuran Boston Dynamics'i kendi bünyesine katmasını kutlamak için robotların ünlü K-Pop grubu BTS ile dans ettiği bir video yayınladı.

Haber 01-07-2021 12:35

Boston Dynamics'in Spot robotları kurtlarını döktü! İşte o anlar

Hyundai, Spot ve Atlas robotlarının üreticisi Boston Dynamics'i satın alma sürecini resmen tamamladı. Şirket bunu kutlamak için ise Spot robot köpeklerinin dans ettiği bir video yayınladı. Videoda robotlar deyim yerindeyse kurtlarını döktü.

Haber 30-06-2021 12:10

AlphaDog robot köpeği Boston Dynamics'in Spot'una rakip oldu!

Çinli teknoloji firması Welian, AlphaDog adlı bir robot köpek geliştirdi. Boston Dynamics'in robot köpeği Spot'a oldukça benzeyen AlphaDog, birçok yeteneğe sahip olmasına rağmen Spot'tan daha uygun bir fiyat etiketi ile geliyor.

Haber 13-04-2021 11:27

Boston Dynamics Stretch robotunu görücüye çıkardı! İşte özellikleri

Boston Dynamics, robot köpek Spot ve Atlas'ın ardından yeni robotu Stretch'i tanıttı. Stretch robotu, kutu taşıma konusunda son derece yetenekli.

Haber 30-03-2021 10:14

Dünyanın ilk robot sanatçısı otoportre sergisi açacak!

Dünyanın ilk robot sanatçısı Ai-Da, sergi açmaya hazırlanıyor. Ai-Da'nın ayna kullanarak yaptığı bir dizi otoportre, önümüzdeki aylarda Londra'daki The Design Museum'da sergilenecek.

Haber 17-02-2021 16:00

Boston Dynamics: Robot köpek Spot, artık her yerden kumanda edilebiliyor, ortalığı topluyor, ip atlıyor

Amerikan robot şirketi Boston Dynamics'in robot köpeği Spot, Scout adlı web tarayıcı tabanlı platformuyla dünyanın her yerinden kumanda edilebilecek. Spot'a eklenen bir metre uzunluğundaki bu kol sayesinde robot; vana açıyor, şalter indirip kapatabiliyor, beş metreye kadar ağırlık kaldırabiliyor.

Haber 03-02-2021 15:49