Ssd Haberleri

Depolamanızı ve hızınızı artıracak en dayanıklı ve uzun ömürlü Samsung marka SSD modelleri

Bilgisayar tutkunları ve teknoloji meraklıları, cihazınızın performansını arttırmak için daha fazla vakit kaybetmeyin! Bilgisayarınızın verimliliğine doğrudan etki edecek ve ömrünü uzatacak Samsung marka SSD'ler ile ihtiyaç duyduğunuz hıza ve performansa ulaşabilirsiniz. Öyleyse bir araya getirdiğimiz Samsung SSD'leri incelemeye ne dersiniz?

Haber 01-04-2024 18:19

Bilgisayarınızın hızını ikiye katlayacak 2022 yılının en iyi SSD modelleri

Bilgisayarının çalışma performansından memnun olmayanlara tavsiye edilen SSD modelleri, hız konusunda çağ atlatarak eski bilgisayarları bile canlandırıyor! Bilgisayarın açılış hızını arttırmasının yanı sıra programların daha hızlı başlamasına da yardımcı oluyor. Kompakt boyutlarıyla her bilgisayarda kendine yer bulabilen, geniş depolama kapasiteli ve muhteşem hızlı birçok SSD modeli üretiliyor. Gelin, bilgisayarınıza yeni bir soluk kazandıracak bu yılın en iyi SSD çeşitlerini beraber inceleyelim

Haber 27-12-2022 16:40

Bilgisayarının depolama birimi yetmeyenlere en hızlı ve yüksek kapasiteli SSD önerileri

Bilgisayarlarda çalışma hızını en çok etkileyen parçalardan biri veri depolama birimi. Geçmişte HDD disklerden oluşan bu birimler, günümüzde yerini SSD modellerine bıraktı. Bağlantı türlerine göre 450 MB/s'den 7000 MB/s'ye kadar farklı hızlara ulaşabilen bu depolama arayüzleri, bilgisayarları eskisine nazaran 10 kat daha hızlı hâle getiriyor. Eğer siz de hızlı ve yüksek kapasiteli bir SSD arıyorsanız sizler için seçtiğimiz seçeneklere göz atabilirsiniz.

Haber 07-11-2022 17:13

Bilgisayarına dahili SSD takmakla uğraşmak istemeyenler için harici SSD modelleri

Yüksek boyutlu fotoğraf ve videolar ile çalışmak zorunda kalanlar veya oynamak istediği oyunlara bilgisayarının hafızası yetmeyenler için disk kapasitesi büyük bir problem. Bu problemden haricî bir SSD alarak kurtulabilirsiniz. Piyasadaki hangi SSD modelini alacağınızı bilemiyorsanız endişelenmenize hiç gerek yok. Sizlere yapacağımız haricî SSD modeli önerileri sayesinde bilgisayarınıza uygun bir SSD bulup disk boyutu problemlerinden kurtulabilirsiniz. Hazırsanız başlayalım!

Haber 03-10-2022 15:05

Ssd

Ssd Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ssd Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

SSD istemeyenler için en iyi ve hızlı Sata SSD çeşitleri

Bilgisayarınız yavaş mı açılıyor ya da bir uygulamaya tıkladıktan sonra uygulamanın açılması dakikalar mı sürüyor? Merak etmeyin, bunun çok kolay bir çözümü var. Gelişen teknolojiden nasibini alan depolama birimleri artık HDD değil, SDD teknolojisi ile üretiliyor. Bu sayede bir depolama aygıtının hızı 30 ila 40 kat artabiliyor. Gelin, saniyede 600 MB'a varan veri aktarım hızı sunan bu ürünleri beraber inceleyelim.

Haber 27-09-2022 12:01

Bilgisayarınızın hızını arttıracak en hızlı ve iyi M2 SSD modelleri

Bilgisayarını her koşulda daha işlevsel kullanmak için yüksek hız arayanlara M2 SDD tavsiyesi yapılıyor. M2 SSD modelleri, bilgisayarların çalışma hızlarına olumlu katkı sunmalarının yanı sıra M2 SSD hafızasına yüklenen oyun ve uygulamaların da yüksek performanslı şekilde çalışmasını sağlıyor. Gelin, en iyi ve en hızlı M2 SSD çeşitlerini beraber inceleyelim!

Haber 23-09-2022 14:26

SSD istemeyenler için en hızlı okuma değerine sahip SATA SSD modelleri

Bilgisayarının çalışma performansını beğenmeyen, hızlı ve performanslı kullanım arayanlara SSD modelleri tavsiye ediliyor. Dayanıklı ve güvenli tasarımlarıyla öne çıkan SATA SSD modelleri hem bilgisayarın hem uygulamaların açılış hızına gözle görülür bir katkı sunuyor. Birçok başarılı markanın üretmiş olduğu SATA SSD modeli bulunuyor. Gelin, bilgisayarına yeni bir soluk getirecek en iyi SATA SSD çeşitlerine beraber göz atalım.

Haber 22-09-2022 14:35

James Webb Uzay Teleskobu'ndan şaşırtan bilgi! Birçok bilgisayardan çok daha düşük

Dünyanın en büyük ve en güçlü uzay teleskobu olan James Webb Uzay Teleskobu'nun sahip olduğu SSD'nin kapasitesi ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre, evrenin bugüne kadarki en derin ve en detaylı fotoğrafını çeken James Webb, evreni 68 GB'lık SSD ile yakalıyor. Yani evrenin sırlarını çözmesi beklenen dünyanın en büyük teleskobunun depolama alanı, piyasada çok sık bulunan birçok dizüstü bilgisayardan çok daha düşük.

Haber 18-07-2022 17:07

Bilgisayarınızın performansını uçuracak en iyi M2 SSD ve ssd tavsiyeleri

SSD'ler, bilgisayar ve laptoplara adeta taze bir soluk getirip performanslarını uçuşa geçiriyor. Eski bir bilgisayarın bile yüksek performansla çalışmasını sağlayabiliyor. Yüksek okuma ve yazma seviyeleri sayesinde programların ve oyunların jet hızıyla çalışmasını sağlayan M2 SSD ve SSD modelleri, kullanıcıların gönlünde taht kuruyor. Gelin, başarılı performanslarıyla öne çıkan M2 SSD ve SSD modellerine birlikte göz atalım.

Haber 25-10-2021 11:21
SSD

Masaüstü ve dizüstü PC'lere performans dopingi

SSD’ler, artık daha ufak boyutlarda, neredeyse mini birer RAM formundalar. Az yer kaplayan bu ürünler oldukça yüksek bir kapasite sunabiliyor ve uzun ömürlü deneyimlerin kapılarını aralıyorlar.

Haber 03-07-2021 09:14