Stok Haberleri

Bakan Bolat: Stokçuların, karaborsacıların hevesini kursağında bırakacağız

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, fahiş fiyat artışlarına karşı yoğun çalışma yürüttüklerini ve fahiş fiyat artışı tespit edilen işletmelere para cezası verdiklerini belirterek, "Stokçuların, karaborsacıların hevesini kursağında bırakacağız" dedi.

Finans 10-01-2024 15:18

Edirne ve Tekirdağ'da akaryakıt istasyonlarında denetim yapıldı

Edirne ve Tekirdağ'daki akaryakıt istasyonlarında stok ile fiyat etiketi denetimleri yapıldı.

Yurthaber 21-06-2023 13:29

Kızılay’dan endişelendiren açıklama: 3 günlük kan stokumuz var!

Kızılay’dan gelen kan stoklarının asgari seviyenin altına düştüğü ile ilgili açıklamalar bir yenisi daha eklendi. Türk Kızılay Kan Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Saim Kerman yaptığı son açıklamada “3 günlük kan stokumuz var” diyerek durumun vahametini ortaya koyan bir açıklamada bulundu. Kızılay’ın bugüne 20 bin 600 ünite kanla başladığı duyuruldu.

Haber 08-04-2023 12:29

'Arabalar burada dursun nasılsa değerlenir' Çamlıca Camii otoparkındaki araçlarla ilgili açıklama geldi! 'Kiralık araç firması...'

Üsküdar'daki Çamlıca Camii otoparkında onlarca aracın stoklandığı söylenen görüntüler sosyal medyada paylaşılmasının ardından büyük tepki çekmişti. Araçların otomobil stokçuları tarafından park edildiği ileri sürülürken o anları görüntüleyen vatandaş ise “Dursun arabalar burada, nasılsa değerlenir” diyerek tepki göstermişti. Olayın haber yapılmasından sonra araçların kaldırılarak otoparkın boşaltıldığı görüldü. Öte yandan otoparktaki sıfır araçlarla ilgili açıklama da geldi.

Haber 09-01-2023 12:25

Stok

Stok Hakkındaki Haberler Mynet'te. Stok Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Stok virman nedir, ne işe yarar? Stok hareket virmanı ne demek?

Finans sektöründe sıklıkla karşılaşılan bir işlem olan stok hareket virmanı, alış/satış faturaları ile ilişkilidir. Ancak bu işlem ile faturaların içeriğinin değiştirilmesi hedeflenmez. Yani stok hareket virmanı ile alış/satış faturalarının stok kodunun değiştirilmesinin hedeflendiği söylenebilir. Bu işlem sayesinde stok hareketleri üzerinde istenilen değişiklik yapılabilir. Peki, stok virman ve stok hareket virmanı nedir?

Finans 06-01-2023 09:29

Kamu net borç stoku nedir?

Kamu Net Borç Stoku kamu sektöründeki iş borçların ve dış borçların yükümlülüklerinin toplamından kamu sektöründe bulunan finansal tüm varlıkların çıkartılması ile hesaplanır. Bu konuda, Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından belli dönemlerde resmi internet sitesinde açıklama yayımlanır.

Finans 27-10-2022 20:51