Stop Loss Haberleri

RSI nedir? RSI nasıl yorumlanır?

Finansal piyasalar ile yakından ilgilenen birçok yatırımcı için teknik analiz büyük bir öneme sahiptir. Özellikle borsa piyasasında hisse senedi gibi yatırım araçlarına yatırım yapan kişiler teknik analiz yaparak, gelecekte meydana gelebilecek fiyat hareketlerini önceden tahmin edebilmektedir. Teknik analiz yaparken grafiklerin doğru okunması ve kullanılan indikatörlerin iyi bilinmesi gerekmektedir. Bu noktada devreye giren RSI nedir? RSI nasıl yorumlanır? RSI neyi gösterir?

Finans 01-06-2022 11:34

Stop loss nedir, ne işe yarar? Stop loss riskleri nelerdir, nasıl yapılır?

Stop loss emri yatırımcılar için çok önemli opsiyonlardan biridir. Borsada ve kripto para piyasasında stop loss emrinin olması, yatırımcının parasını korumasını sağlar. Stop loss riskleri nelerdir, borsada stop loss nasıl yapılır? Otomatik satış yaparak zararı durduran stop loss ne işe yarar?

Finans 27-05-2022 17:55

Swing trading nedir? Swing trading özellikleri ve borsada swing trade

Swaing trade, bir günlük veya bir saatlik grafiklerin incelenmesiyle yapılan bir stratejidir. Yatırım araçlarının alındıktan sonra orta vadede elde tutulmasını ve bu süreçte kar elde edilmesini amaçlayan bir yatırım yoludur. Genellikle hisse senetleri üzerinde yapılan swing trade nedir? Swing trading özellikleri nelerdir?

Finans 06-05-2022 09:25

Scalp ne demek? Scalping trade nedir, nasıl çalışır?

Scalping, yatırımcıların kazanmak için izlediği pek çok farklı stratejidne biridir. Scalping'i tercih eden yatırımcılar al-sat işlemleri gerçekleştirerek kar elde eder. Elde edilen kar payının büyük olması isteniyorsa dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Burada temel kural fazla kar isteyen yatırımcıların büyük yatırımlar yapmasıdır. Yatırımcıların az zamanda kazanç elde etmesine yarayan scalp pozisyon nedir?

Finans 20-04-2022 11:20

Diğer Haber Etiketleri

banka hisseleri Fed Swap Borsa İstanbul gram altın bitcoin 100 dolar borsa New York ABD Amerika Birleşik Devletleri Temsilciler Meclisi Avustralya Doları İngiliz sterlini benzin Janet Yellen Kripto para yatırım Nasdaq Dow Jones Avrupa Asya küresel piyasalar yurt içi piyasalar banka petrol fiyatları Tahvil Hisse senedi Jerome Powell SEC koronavirüs (Covid-19) brexit altın kuru altın ve dolar fiyatları cumhuriyet altını satış fiyatı çeyrek altın fiyatları çeyrek altın satış fiyatı canlı altın canlı altın piyasası canlı borsa takibi bugün dolar bugün dolar ne kadar bugün dolar ne kadar oldu bist bist 100 euro bugün güncel altın kuru günlük altın gram altın satış fiyatı hisse anlık altın anlık altın kuru anlık altın piyasası altinin gram fiyati altın altın altın da son durum altın dolar altın fiyatları düşer mi altın fiyatları ne altın fiyatları ne kadar altın fiyatları ne kadar oldu altın fiyatları ne olur altın fiyatları yükselir mi altın grafik altın gram dijital para borsası dolar paritesi dolar ve altın fiyatları dolar ve tl döviz piyasası dolar al japon yeni tl yen tl piyasalarda bugün piyasalarda son durum son dakika döviz son dakika gram altın altın fiyatlarında bugün döviz kurunda son durum gram ve çeyrek altın fiyatları bugün için kripto borsası altına yatırım yapılır mı çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu yatırım yapmak borsalar açığa satış kararı son dakika gram geçen hafta dolar altın fiyat dolartl cumhuriyet altın çeyrek altın fiyatları bugün tam altın fiyatları altın grafiği altın fiyatları bugün ne kadar çeyrek altın fiyatları ne kadar kripto para borsaları hisse senetleri altın beklentisi altın fiyatları artar mı altın kuru fiyatları likidite çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar yatırım yapma döviz kurları ve altın eoru altında düşüş gram altın yorumu gram altın dolar kapalıçarşı canlı altın altın fiyatları bugün ne kadar oldu stop loss nedir altın analizi altının seyri piyasalar bugün mehmet ali yıldırımtürk altın fiyatları bugün ne ingiliz poundu dolar değer altın dün borsa borsa döviz kurları ve altın fiyatları altının ons fiyatı ne

Stop Loss

Stop Loss Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Stop Loss Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Trend çizgisi nedir? Aşağı ve yukarı trend çizgisi nasıl çizilir?

Yatırımcılar yatırım stratejilerini belirlerken teknik analizlerden faydalanırlar. Analiz yapmak için kullanılan unsurlardan biri de trend çizgileridir. Bu çizgiler yatırım varlığının gelecek hareketine dair ipuçları sunar. Trend çizgileri nedir ve nasıl çizilir?

Finans 11-04-2022 15:40

Son dakika: Dolar ve Euro'da son durum ne? İşte piyasalardaki son durum...

Son dakika haberine göre, en yüksek seviyesi 17,14 olan dolar/TL kuru yeni rekorunu kırarak 17,89 lira seviyesinin üstüne çıktı. Öte yandan euro 20 lirayı aşarken, İngiliz Sterlini ise 23,70 yeni seviyelerinde fiyatlandı. Bugün dolar ne kadar oldu? Dolar ve Euro fiyatlarındaki son dakika gelişmelerini canlı takip edebilirsiniz.

Finans 20-12-2021 10:15

Küresel piyasalarda neler bekleniyor? İşte takip edilecek veriler

Küresel piyasalarda geçen hafta merkez bankalarının faiz kararları ve sözle yönlendirmelerinin ardından sert dalgalanmalar yaşanmasının ardından, yeni haftaya negatif bir başlangıç yapıldı. Bu hafta Avrupa ve yurt içinde veri gündeminin sakin olduğu görülürken, ABD'de yarın cari denge, çarşamba günü 3. çeyrek büyüme ve perşembe günü dayanıklı tüketim malı siparişleri, haftalık işsizlik başvuruları ve tüketici güven endeksi takip edilecek.

Finans 20-12-2021 09:12

Altın daha yükselir mi? Altın ne kadar olur? İşte uzman yorumları…

Kurum ve uzmanlar tarafından yapılan altın yorumları, yatırımcıların yönünü belirliyor. Uzun vadede her zaman kazandıran en güvenenli yatırım aracı olan altın fiyatları, yine yatırımcısının yüzünü güldürüyor.

Finans 13-05-2021 14:05

Uzmandan gram altın için 485 TL beklentisi! İşte yatırım şirketlerinin günlük altın analizi

Altın fiyatları, ABD Hazine tahvili faizlerindeki gerileme ve dolar endeksindeki düşüş ile birlikte yükselirken, gram altın küresel altın altın fiyatlarındaki yükselişi takip etti. Bu süreçte yatırım şirketleri altın beklentilerini paylaşmaya devam ediyor. İşte bazı şirketlerin güncel altın beklentileri.

Finans 04-05-2021 10:06

Binance kapanır mı? Binance güvenilir mi? İşte yorumlar...

Binance kullanıcıları son dönemlerde kripto para piyasalarında yaşanan gelişmelerinin ardından, Binance hakkındaki yorumları yakından takip ediyor. Kripto para alım satım platformu olan Binance uluslarası çapta hizmet veriyor. Yapılan güncelleme nedeni ile sistemde aksaklık yaşayan Binance kullanıcıları ise Binance kapanır mı? sorusunu araştırmaya başladı. İşte, ayrıntılar...

Finans 25-04-2021 01:27

Küresel piyasalar yön arayışında, işte bugün takip edilecek veriler!

Küresel piyasalarda karışık bir seyir izlenirken, bugün ABD'de açıklanacak büyüme verisi yatırımcıların odağında bulunuyor.

Finans 25-03-2021 10:35

Borsa güne yükselişle başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,22 artışla 1.416,99 puandan başladı.

Finans 25-03-2021 10:31

Küresel piyasalar, imalat sanayi verilerine odaklandı! İşte piyasalarda takip edilecek veriler

Küresel piyasalar satıcılı bir seyir izlerken, bugün dünya genelinde açıklanacak imalat sanayi ve hizmet sektörü Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI) verileri takip edilecek.

Finans 24-03-2021 09:27

Küresel piyasalar karışık seyrediyor, işte piyasalarda takip edilecek veriler!

Küresel piyasalar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında bazı ülkelerin tedbirleri sıkılaştırması, ekonomilerin toparlanmasına yönelik beklentiler ve veri gündeminin sakin olmasının etkisiyle dün karışık bir seyir izledi.

Finans 23-03-2021 09:44

Uzmanlardan faiz kararı sonrası altın fiyatları...19 Kasım 2020 Perşembe Kapalıçarşı canlı gram, çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

ABD başkanlık seçimleri, Merkez Bankası'nın bugün yapacağı faiz kararı toplantısı ve aşı haberlerinden dolayı altın fiyatları hareketlenmişti. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 19 Kasım Perşembe anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? İşte 19 Kasım 2020 Perşembe Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 19-11-2020 06:54

Uzmandan 19 Kasım sonrası altın tahmini... TCMB’nin faiz kararı sonrasında altın fiyatları ne olur?

Koronavirüsten kaynaklanan sebeplerden dolayı hareketli dönemler geçiren küresel ekonomide altın fiyatları teşvik beklentilerinden dolayı yön arayışına başladı. TCMB’nin 19 Kasım'da yapacağı toplantıdan faiz kararı çıkarsa altın fiyatları ne olacak merak ediliyor. Altın fiyatları 19 Kasım sonrası tahminini paylaşan Gedik Yatırım Yatırım Danışmanı Eda Karadağ, aşı haberlerinin piyasayı umutlandırdığını aktardı. Peki altın fiyatları yükselecek mi, umanından altın yorumu...

Finans 16-11-2020 14:35

4 uzmandan altın fiyat beklentisi... Aşıdan sonra altın almak karlı mı? Ne zaman altın alınır? Altın fiyat tahmin yorumları ve altın grafiği!

Altın fiyatlarının her geçen gün dikey mi yoksa düşey mi gideceğini tahmin etmek zorlaşıyor. Küresel piyasalardan dolayı "altın ne zaman alınır" karıştıran yatırımcılar, altın almanın kar sağlayıp sağlamayacağını çözmeye çalışıyor. Altına yatırım yapan yatırımcılar uzmanların altın tahminlerini araştırırken dört farklı uzmanın altın yorumunu haberimizde derledik. İşte dört farklı uzmanların altın tahminleri ve altın grafiği...

Finans 13-11-2020 16:24

Piyasalarda neler bekleniyor? İşte takip edilecek veriler

ABD'de, teknoloji hisselerindeki sert düşüşlerle piyasaları etkisi altına alan negatif hava, Asya borsaları ile yeni güne de taşınırken, veri gündeminde ABD'nin istihdam raporu öne çıkıyor. Analistler, teknik açıdan BIST 100 endeksinde 1.070 ve 1.050 seviyelerinin destek, 1.120 puanın direnç konumunda olduğunu bildirdi.

Finans 04-09-2020 09:17

Küresel piyasalara 'petrol' şoku

Küresel piyasalar, hızlı bir şekilde düşen petrol fiyatları, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını endişeleri ve artan oynaklıkla tarihinin en negatif hafta başlangıçlarından birini yaptı.

Finans 09-03-2020 09:41

Borsada gözler merkez bankalarına çevrildi

Borsa İstanbul, bu hafta yatırımcısına ortalama yüzde 2,4 kazandırırken, yeni haftada TCMB ve ECB faiz kararları piyasaların odağında yer alacak - Analistler, beklentilerden iyi gelen büyüme ve enflasyon verisinin TCMB'nin faiz indirimine devam edeceği beklentilerini artırmasıyla Türk lirası varlıkların pozitif seyrettiğini kaydetti - 12 Eylül'de TCMB ve ECB, 18 Eylül'de ABD Merkez Bankası, 19 Eylül'de de Japonya ve İngiltere Merkez Bankasının faiz kararları takip edilecek - Turkish Yatırım Araştırma Bölüm Başkanı Baki Atılal: - "BIST 100 endeksinde yükseliş eğiliminin devam etmesi için 100.500 üzerinde kalıcılık sağlanması gerekiyor" - "Kısa vadede TCMB, Avrupa Merkez Bankası ve ABD Merkez Bankası'nın kararları ile Brexit gelişmeleri gündemin odağında yer alacak" - "Yıl sonu yüzde 13,5’lik enflasyon beklentimiz dahilinde eylül toplantısında TCMB’den 300 baz puanlık indirim beklemekteyiz"

Finans 07-09-2019 11:08

Dolar ne kadar? 30 Ağustos dolar kuru son durum

Piyasalar ABD-Çin ticaret savaşı endişeleri ve anlaşmasız Brexit ihtimalinin gölgesinde kalmaya devam ederken, dolar/TL 30 Ağustos bu sabah güne 5.85 seviyesinin hemen altında başladı.

Finans 30-08-2019 07:48

Piyasalarda artan oynaklık para birimlerini baskılıyor

Ticaret savaşı kaynaklı endişeler yatırımcı risk algısında bozulmaya yol açarken, Çin yuanındaki yükseliş sonrası güvenli liman alımlarının Asya seansında Japon yeni üzerinden TL'ye taşındığı görüldü.

Finans 26-08-2019 14:01

Piyasalarda artan oynaklık para birimlerini baskılıyor

Ticaret savaşı kaynaklı endişeler yatırımcı risk algısında bozulmaya yol açarken, Çin yuanındaki yükseliş sonrası güvenli liman alımlarının Asya seansında Japon yeni üzerinden Türk lirasına taşındığı görüldü - İş Yatırım Uluslararası Piyasalar Müdürü Şant Manukyan: - "Off shore yuan güne 7,19 civarında başlayınca cuma gününün paniği ile Asya yatırımcısı krizlerde güvenli liman tabir edilen Japon yeni alımına geçti. Bu da hala görece yüksek faiz verdiğimiz için carry trade pozisyonlarının taşındığı yen/TL kurunda stop emirlerinin çalışmasına ve sert bir hareket gerçekleşmesine neden oldu" - "Asya seansı, TL likiditesinin zayıf olduğu bir seans olduğundan önlem almak zor. Algoritma veya insan eli ile yapılan kademelerin boş olduğu bir ortamda hareketler sert olacaktır" - Deniz Yatırım Stratejisti Orkun Gödek: - "Günde 5-6 trilyon dolar işlem hacminin konuşulduğu döviz piyasası işlemlerinde volatilite artışına paralel bu tarz anormal fiyatlama eğilimleri görülebiliyor. Yapmamız gereken diğer ülke örneklerini çalışıp likidite artırıcı ve oynaklık düşürücü başlıklara odaklanmak"

Finans 26-08-2019 13:44

Döviz kurlarının hassas noktası swap piyasaları

Londra'da swap yani döviz takas işlemlerinin barometresi olarak tanımlanabilecek piyasada kısa vadeli faizler, para birimlerinin ait oldukları ülkelerin faizi ve risk priminin yanı sıra arz-talep dengesi ile de şekilleniyor.

Finans 27-03-2019 15:56

GRAFİKLİ - Döviz kurlarının hassas noktası swap piyasaları

Londra piyasasındaki swap yani döviz takas işlemleri, para birimlerinin ait oldukları ülkelerin faizi ve risk priminin yanı sıra arz-talep dengesi ile de şekilleniyor - Geçen haftayı 5,7750 seviyelerinden kapatan dolar/TL, TCMB'nin hızlı ve yerinde hamleleri ile düşüşe geçerek iki işlem gününde yaklaşık yüzde 8 değer kaybederek 5,30 seviyelerine indi - Alınan önlemlerle Londra swap piyasasında TL'nin maliyeti hızla yükselirken, traderlar TL'de yeni kısa pozisyon açamadıkları gibi daha önce açtıkları pozisyonları da zarar etmemek için kapatmak zorunda kaldı - Londra piyasasında TL kısa pozisyonunu kapatmak isteyen traderların talepleri ve daralan likidite, derinliğe sahip olmayan swap piyasasında TL için uygulanan gecelik faizlerin yüzde 500'ü aşmasına neden oldu - TCMB'nin repo ihalesi açmayarak fonlama maliyetini yükseltmesi sonrası yabancı traderları TL'ye karşı aldıkları pozisyonu kapatma telaşı sardı - Spekülatif döviz talebi, swap piyasasında faizlerin yükselmesi ile şimdilik ortadan kalkarken, bunun yan etkisi pay ve tahvil piyasasında görüldü - Analistler, swap piyasasında dengenin 1-2 günde oluşabileceğini, bu tür piyasalardaki hızlı dalgalanmaların kısa süre ile sınırlı kalması koşuluyla normal karşılanabileceğini belirtti

Finans 27-03-2019 14:49

Dolar ne kadar? 7 Ocak dolar kuru yorumları

Çin'in ekonomiyi desteklemek adına açıkladığı önlemler, ABD'de Cuma günü açıklanan tarımdışı istihdam verisi ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları ardından artan risk iştahıyla Cuma günü 5.33'lü seviyelere gerileyen dolar/TL, yeni haftaya da bu civarda başladı.

Finans 07-01-2019 09:41

Gram altın 228 lira seviyelerinde

Gram altın 227,9 lira, çeyrek altın 372 lira ve Cumhuriyet altını 1.523 liradan işlem görüyor

Finans 03-01-2019 10:19

Yurt içi piyasalar enflasyon verisine odaklandı

AA Finans'ın gerçekleştirdiği ankete katılan ekonomistler, aralık ayında TÜFE'nin yüzde 0,34 azalmasını bekliyor

Finans 03-01-2019 09:21

Borsa güne yükselişle başladı

Açılışta BIST 100 endeksi, 335,15 puan ve yüzde 0,37 artışla 92.021,50 puana çıktı

Finans 21-11-2018 10:05

Küresel piyasalardaki negatif seyir devam ediyor

Küresel piyasalardaki negatif seyir devam ediyor

Finans 21-11-2018 09:15

Borsalarda Kazanmanın 6 Etkin Yolu

Her gün borsalarda milyonlarca kullanıcı işlem yapıyor.

Finans 18-07-2018 14:20

Küresel piyasalar pozitif seyrediyor

Küresel piyasalar pozitif seyrediyor

Haber 07-02-2018 09:24

Dünya borsaları sert düştü

Dünya borsaları sert düştü

Haber 06-02-2018 09:19

Dolar ne kadar?

Piyasalar ABD'den gelecek tarım dışı istihdam verisini bekliyor.

Finans 07-10-2016 09:47

VOB analiz

Endeks kontratının güne pozitif eğilimle başlamasını beklemekteyiz. Endeks kısa vadede yükselişini devam ettirmesi için 92.500 üzerinde tutunması gerekiyor. E

Finans 29-07-2016 17:05

Çeyrek altın ne kadar oldu?

Altının gram fiyatı, tüm zamanların en yüksek seviyesini görerek 130'liranın üzerini gördü.

Finans 24-06-2016 11:37

Piyasalarda İngiltere sarsıntısı

Dünya piyasalarının sonucunu merakla beklediği İngiltere'nin Brexit oylamasında sonuçların gelmesiyle piyasalarda sarsıntılar başladı.

Finans 24-06-2016 08:02

VİOP analiz

Endeksin 89.500 seviyesi altında kalmaya devam etmesi durumunda 86.000-89.500 arasında sıkışma eğiliminin devam etmesi beklenir.

Finans 13-01-2016 16:29

Altın 6 yılın en düşüğünde

Altının ons fiyatı, 1.052,75 dolar ile yaklaşık son 6 yılın en düşük seviyesine geriledi.

Finans 27-11-2015 17:42

Faizler 10 ay sonra yüzde 10'u aştı

Tahvil piyasasında 10 yıllık gösterge tahvilin bileşik faizi Eylül 2014'ten bu yana ilk kez yüzde 10'u aştı.

Finans 27-07-2015 15:23

VOB analiz

Geri çekilmelerde ise 98,400 ve 97,500 ilk destek seviyeleri olarak izleyeceğimiz düzeyler.. Bu seviyelerin aşağı yönlü kırılması durumunda ise 96,000-96,200 bölgesini gündemimize almamız gerekebilir.

Finans 12-06-2015 16:08

VOB analiz

Yükseliş denemelerinde ise 99,000 üzerinde 100,000 ve 100,500 puan ilk izleyeceğimiz seviyeler olacak, algı açısından da bu seviyeleri özellikle de 100,000 puan düzeyini önemsiyoruz.

Finans 02-06-2015 16:43

2 Haziran borsa gündemi ve canlı borsa takibi

Borsa İstanul 100 (BIST 100) endeksi güne 316 puanlık yükselişle başladı. Borsa gündeminde öne çıkan gelişmeleri, finans haberlerini ve canlı borsa takibini Mynet Finans'ta bulabilirsiniz.

Finans 02-06-2015 11:37

Borsada bu seviyelere dikkat!

BIST 100 endeksi, 316 puanlık yükselişle açıldı.

Finans 02-06-2015 10:34

VOB analiz

Teknik olarak baktığımızda dün belirttiğimiz 22 günlük hareketli ortalamanın destek olarak çalışmaması nedeniyle bu seviyeyi direnç konumuna çekiyoruz 104,800.

Finans 26-05-2015 16:27

VOB analiz

Yükseliş denemelerinde ise 106,000 ve 106,600 ilk direnç seviyeleri. Bu dirençlerin aşılması durumunda ise 107,500 / 108,000 ve 109,000 puan seviyeleri ise karşımızda olabilir.

Finans 25-05-2015 17:22

VOB analiz

Teknik olarak baktığımızda dün belirttiğimiz direnç seviyelerinin üzerine çıkılması ile 107,500/107,000 ve 106,500 seviyelerinin destek olarak çalışıp çalışmayacağını izleyeceğiz

Finans 15-05-2015 16:56

VOB analiz

Geri çekilmelerde izleyeceğimiz ilk önemli destek 105,000 olurken altında ise 104,500 ve 104,000 puan seviyeleri var.

Finans 14-05-2015 17:14