Sultan San Haberleri

Hasan Can Kaya'dan Sultan San açıklaması: Skandal yok!

Komedyen Hasan Can Kaya'nın yönetmen Sultan San ile 2.5 yıllık ilişkisini bitirmesi gündem oldu. Hasan Can Kaya biten ilişkisiyle ilgili bakın ne dedi.

Magazin 04-11-2021 17:46

Hasan Can Kaya'nın sevgilisi Sultan San kimdir? Hasan Can Kaya, Sultan San'ı aldattı mı?

Komedyen Hasan Can Kaya ve sevgilisi Sultan San'ın ayrıldığı haberi, magazin aleminde büyük ses getirdi. Ani ayrılık, akıllara ''İhanet mi var?'' sorusunu getirdi. Bu söylentiler sonrası gözler, Hasan Can Kaya'nın 2 buçuk yıllık aşkı Sultan San'a çevrildi.

Magazin 02-11-2021 15:47

Hasan Can Kaya ve sevgilisi Sultan San neden ayrıldı?

Konuşanlar programıyla kendisini milyonlara tanıtan Hasan Can Kaya, özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlüler arasında yer alıyor. Hasan Can Kaya'nın, sevgilisi Sultan San'dan ayrıldığı haberi, magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin 02-11-2021 15:28

Hasan Can Kaya'dan üzücü haber! 2,5 yıllık aşk bitti

Konuşanlar programıyla adını dünya çapında duyuran Hasan Can Kaya, 2,5 yıldır aşk yaşadığı yönetmen Sultan San ile ilişkisini bitirdi.

Magazin 02-11-2021 14:02

Sultan San

Sultan San Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Sultan San Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Hasan Can Kaya, Sultan San'ı aldattı mı? Gündem olan iddia

Exxen'deki programıyla sevilen Hasan Can Kaya özel hayatıyla da merak konusu oluyor. Hasan Can Kaya'nın sevgilisi Sultan San'ı aldattığı iddiası gündeme geldi.

Magazin 08-10-2021 14:00

Hasan Can Kaya'nın sevgilisi Sultan San ile ilgili detay ortaya çıktı

Sahnedeki stand-up performansı ile adından söz ettiren Hasan Can Kaya'nın özel hayatıyla ilgili şaşırtan gerçek ortaya çıktı. Kaya, önceki akşam sevgilisi Sultan San ile "Golden Wings Ödül Töreni"ne katıldı. Sultan San hakkında bilinmeyen gerçek ortaya çıktı.

Magazin 25-06-2021 09:08

Sultan San kimdir? Sultan San kaç yaşında ve nereli? Hasan Can Kaya'nın sevgilisi hakkında şaşırtan gerçek!

Hasan Can Kaya, birçok gösteride stand-up yaparak tanınmaya başladı. Ancak asıl bilinirliği Youtube üzerinden her hafta yayınladığı “Konuşanlar” adlı gösterisi ile oldu. "Konuşanlar” programı ile adından sıkça söz ettiren Hasan Can Kaya’nın bir ilişkisi olduğu biliniyordu. Programlarında sıkça söz ettiği sevgilisi Sultan San hakkında ise şaşırtan gerçek ortaya çıktı. Peki Sultan San kimdir?

Magazin 05-05-2021 10:31

Hasan Can Kaya'nın sevgilisi Sultan San hakkında şaşırtan gerçek!

Sahnedeki stand-up performansı ile adından söz ettiren Hasan Can Kaya'nın özel hayatıyla ilgili şaşırtan gerçek ortaya çıktı. Sultan San ile aşk yaşayan Hasan Can Kaya'nın sevgilisinden 6 yaş küçük olduğu ortaya çıktı.

Magazin 05-05-2021 09:51

Youtube'la ünlü oldu: Hasan Can Kaya kimdir, nereli? Konuşanlar'ın sunucusu Hasan Can Kaya kaç yaşında?

Pandemi döneminde Youtube'dan yaptığı "Konuşanlar" programı ile adını milyonlara duyuran Hasan Can Kaya Exxen'e geçtikten sonra reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Kısa sürede tüm Türkiye'de tanınan ve adını duyuran Hasan Can Kaya'nın hayatı merak konusu oldu. Güngören'de büyüdüğünü her konuşmasında dile getiren Hasan Can Kaya'nın biyografisi haberimizde.

Magazin 17-02-2021 11:52

Hasan Can Kaya'nın sevgilisi Sultan San kimdir: Sultan San nerelidir, memleketi ve mesleği nedir?

Youtube kanalında "Konuşanlar" programı ile adını duyuran Hasan Can Kaya'nın sevgilisi Sultan San'ın kim olduğu merak ediliyor. Youtube kanalının ardından Exxen TV'ye geçen Hasan Can Kaya yeni kanalında reyting rekorları kırarken programın yönetmeni olan Sultan San'ın hayatı merak konusu oldu. Birçok BKM projesinde yönetmenlik yapan Sultan San, milyonlarca kişiyi ekranlara kilitleyen programlarda yer almış. İşte Sultan San'ın hayatı ve mesleği...

Magazin 17-02-2021 11:23