Sütyen Modelleri Haberleri

Kadınlar dikkat, bu konu çok önemli! İç çamaşırı alırken dikkat etmezseniz...

Dış giyim alırken hoş gözükmek için sarf edilen özen, iç çamaşırı seçiminde gösterilmeyebiliyor. Bu durum çeşitli sağlık sorunlarını da beraberinde getiriyor. Renk ve model tercihi önemli fakat iç çamaşırı alırken sağlık ve hijyeni de atlamamak lazım. İşte kadınların iç çamaşırı seçerken dikkat etmesi gerekenler...

Kadin 21-07-2023 14:00

Vücut tipinize göre sizin için biçilmiş kaftan olacak sporcu sütyenleri

Spor sürecini konforlu ve sağlıklı bir şekilde sürdürebilmek için uygun kıyafetlerin seçimi son derece önemli. Her vücut tipine uygun çeşitlerle sunulan sporcu sütyenleri, spora ilgi duyan kadınlar için olmazsa olmaz ürünler arasında bulunuyor. Özellikle ağır antrenmanlarda göğüs bölgesi zarar görebildiğinden toparlayıcı sütyenler koruyucu görev taşıyor. İşte her bedende şık duracak en güzel sporcu sütyenleri...

Kadin 16-02-2023 18:15

Sıradan iç çamaşırlarını değiştirmek isteyen kadınlar için seksi iç çamaşırı önerileri

Sıradan iç çamaşırlarından sıkılmış, kendinizi daha çekici hissettirecek modeller arıyor olabilirsiniz. Bu noktada binlerce iç çamaşırı arasında kaybolmanız çok doğal. Neyse ki sizin için birbirinden çekici modelleri bir araya getirdik. İç giyim çekmecenizi harika parçalarla doldurmak için hazırladığımız listeyi incelemeye ne dersiniz?

Kadin 28-09-2022 14:40

Göğüs tipinize göre seçmeniz gereken göğüslerinizi daha dolgun gösterecek sütyen modelleri

Göğüs tipinize göre hangi sütyeni tercih etmeniz gerektiğini biliyor musunuz? “Hayır, bilmiyorum” dediğinizi duyar gibiyiz. O hâlde göğüslerinizi olduğundan daha güzel ve çekici gösterecek sütyenleri keşfetmenizin zamanı geldi. Gelin, göğüs tiplerini ve göğüs tipine en uygun sütyenleri birlikte tanıyalım. İşte detaylar!

Kadin 13-09-2022 09:05

Sütyen Modelleri

Sütyen Modelleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sütyen Modelleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hem kullanışlı hem şık görünüşleriyle sizi kendine bağlayacak sütyen ve bralet çeşitleri

Son zamanlarda bralet ve sütyenler, farklı modellerde karşımıza çıkmaya devam ediyor. Sade olanların dışında dantel detaylarıyla da kendilerine hayran eden bu ürünler, renkleri ve modelleriyle âdeta iç çamaşırı dünyasını sallıyor.Üstünüzde duruşuyla sizi mest edecek bralet ve sütyen modellerini sizin için listeledik. Her detayına âşık olacağınız ürünleri kaçırmak istemiyorsanız bu ürünlere mutlaka göz atmalısınız!

Kadin 09-09-2022 14:50