Tahsin Küçük Haberleri

MasterChef finalisti Tahsin Küçük Demet Akalın'a sert çıktı! Beni sevmiyor olabilirsin ama...

MasterChef finalisti Tahsin Küçük kendisi hakkında eleştirilerde bulunan Demet Akalın'a verdi veriştirdi. Tahsin Küçük'ün sözleri sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 22-01-2024 15:08

Final gecesi baygınlık geçirmişti! MasterChef Tahsin Küçük'ün serum yorumu gündem oldu

Her bölümü büyük yankı uyandıran sezonun en heyecanlı yarışmalarından biri olan MasterChef All Star finaliyle de çok konuşulmuştu. Esra ve Tahsin'in finale kaldığı yarışmada şampiyon Esra Tokelli olmuştu. MasterChef All Star 2.si olan Tahsin Küçük, Kerimcan Durmaz'ın YouTube kanalına konuk oldu. Tahsin'in hasta yarışmacılar hakkındaki yorumu sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 20-01-2024 16:07

MasterChef All Star finalinde korkutan anlar! Tahsin Küçük fenalaştı, canlı yayın kesildi

Aylar süren ekran macerasını noktalayan MasterChef All Star'ın büyük finalinde yarışmacılardan Tahsin Küçük aniden fenalaştı. Ünlü şeflerin şampiyon olan ismi açıklayacakları sırada rahatsızlanan Tahsin'in yardımına diğer finalist Esra yetişti. Tahsin'e sağlık ekibi müdahale ederken, TV8'deki MasterChef canlı yayını ise bir süre kesildi.

Magazin 08-01-2024 10:17

MasterChef’ten elenen Uğur Kardaş'tan şeflere sitem! Tahsin Küçük dayanamadı

MasterChef All Star sezonunda pazar akşamı eleme heyecanı yaşandı. Yarışmaya yeni katılan eski sezon şampiyonlarından biri olan Uğur Kardaş eleme potasında yer alıyordu. Kıran kırana geçen mücadelelerin ardından MasterChef’e veda eden Uğur Kardaş’tan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Magazin 03-10-2023 08:30

MasterChef Tahsin Küçük bakın kim çıktı! Meğer Acun Ilıcalı ile önceden tanışıyormuş! O görüntüleri yeniden gündem oldu

MasterChef All Star'ın iddialı yarışmacılarından biri olan Tahsin Küçük sempatik tavırları ile dikkat çekiyor. Yaptığı yorumlarla da sık sık gündem olan Tahsin Küçük hakkında bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı. Sevilen yarışmacının Acun Ilıcalı ile yolları meğer daha önceden kesişmiş. MasterChef Tahsin'in yıllar önceki görüntüleri yeniden gündem oldu.

Magazin 22-09-2023 16:36

Demet Akalın MasterChef Tahsin'e 'aşırı iticisin' dedi! Fenomen yarışmacının cevabı olay oldu

MasterChef hayranı olduğu bilinen ünlü şarkıcı Demet Akalın fenomen yarışmacılardan Tahsin Küçük'e sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla tepki gösterdi. Demet Akalın'ın paylaşımına kayıtsız kalmayan MasterChef Tahsin'in sözleri ise olay oldu.

Magazin 09-08-2023 14:26

MasterChef Tahsin nereli, kimdir? MasterChef Tahsin kaçıncı oldu? All Star için mücadele ediyor!

MasterChef Tahsin, All Star kadrosuna katılmak için mücadele verirken gündem oldu. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken yarışmacının nereli olduğu, hayatı ve yarıştığı dönemde kaçıncı olduğu merak edildi. Peki, MasterChef Tahsin nereli, kimdir? MasterChef Tahsin kaçıncı oldu? All Star için mücadele ediyor!

Magazin 25-06-2023 23:48

MasterChef Tahsin Küçük bakın kim çıktı! Görenler şaşkına döndü

14 Ocak Cuma günü final bölümüyle ekrana gelecek olan MasterChef Türkiye 2021'de heyecanlı bekleyiş devam ediyor. MasterChef Türkiye hayallerine veda eden Tahsin Küçük hakkında şaşırtan bir detay ortaya çıktı.

Magazin 13-01-2022 09:33

Tahsin Küçük kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef Tahsin Küçük elendi mi?

Tahsin Küçük sezon boyunca performansıyla, MasterChef'in dikkat çeken isimlerinden biri oldu. MasterChef'te ilk 3'e girmeyi başaran Tahsin Küçük Gastronomi bölümünü 2019 yılında tamamladı. Küçük, 10 yıldır yemek sektöründe yer alıyor.

Magazin 13-01-2022 08:03

MasterChef'te 2. finalist kim oldu? Şefleri ağlatan veda! 12 Ocak MasterChef'ten kim elendi?

MasterChef 2021'in 12 Ocak Çarşamba akşamı ekrana gelen son bölümünde, Tahsin Küçük ve Hasan Biltekin yarı finalde karşı karşıya geldi. Yarışmanın iki iddialı ismi, Eren'in ardından finale adını yazdırabilmek için yarıştı. MasterChef'te 3 etap sonunda şeflerden toplamda en yüksek puanı alan yarışmacı 2. finalist oldu. Bir yarışmacı ise MasterChef'e 3. olarak veda etti. Şefler ise yarışmacının vedası sırasında gözyaşlarını tutamadı. Peki MasterChef'te finale kim kaldı? MasterChef'ten kim elendi?

Magazin 13-01-2022 00:32

MasterChef Tahsin Küçük'ten Hasan Biltekin itirafı: Bir rüya gördüm, dokunsalar ağlayacak gibiyim

MasterChef Türkiye'nin yarı finalinde Tahsin Küçük ve Hasan Biltekin karşı karşıya geldi. İki isimden biri bu akşam veda ederken, şeflerden daha yüksek puanı alacak yarışmacı ise MasterChef'te büyük finale kalan ikinci isim oldu. Yarışma öncesinde duygularını açıklayan Tahsin Küçük, "Dokunsalar ağlayacak gibiyim" dedi ve gördüğü rüyayı anlattı.

Magazin 12-01-2022 22:24