Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Haberleri

Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdıktan sonra ne zaman muayene olabilirim?

Özel sağlık sigortalarından çok daha uygun fiyatlarda pirimler içeren, Sosyal Güvenlik Kurumuna bağlı olarak sigortası işleyen herkesin yararlanabildiği, özel olan sağlık kurum ve kuruluşlarında geçerli olan Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nın kapsamı oldukça geniştir. Diğer sağlık sigortalarından farklı bir sigorta türüdür ve farklı koşulları vardır.

Haber 16-11-2023 00:52

Tamamlayıcı sağlık sigortası nedir? Tamamlayıcı sağlık sigortası neleri kapsar?

Sigorta, kişilerin, sağlıklarını ya da sahip oldukları taşınır ya da taşınmaz malları garanti altına alan bir sistemdir. Hem çalışanlar hem de çalışmayan kişiler için farklı türlerde sigortalar bulunur. Çalışanlar için olan sigortalar Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından kontrol edilen 4A, 4B ya da 4C sigorta türleri geçerlidir. Bunun dışında dışarıdan ayrıca ödenen primlerle yaptırılabilen özel sağlık sigortaları da bulunur.

Haber 15-11-2023 23:40

Sağlık sigortası sorgulama: Sağlık sigortası var mı nasıl öğrenirim?

Sağlık sigortası herhangi sağlık problemi söz konusu olduğunda, bireyin sağlık masraflarını maddi olarak karşılayan bir uygulamadır. Sağlık Sigortaları türüne göre herhangi bir hastalık ya da kaza durumunda ihtiyaç duyulan ilaç, tedavi vb. ücretlerin karşılanmasına ve iyi şartlarda tedavi hizmeti almaya olanak sağlar. Peki sağlık sigortası nasıl sorgulanır?

Haber 13-10-2023 18:24

Tamamlayıcı sağlık sigortası ameliyatı karşılar mı? Tamamlayıcı sağlık sigortası neyi karşılamaz, avantajları ve dezavantajları nelerdir?

Sağlık hizmetlerinden daha kapsamlı bir şekilde yararlanmayı sağlayan tamamlayıcı sağlık sigortası, özel hastanelerde ek ücret ödemeden tedavi olmaya yarayan bir sigorta türüdür. Meydana gelebilecek sağlık giderlerini önceden güvence altına almayı sağlar ve hem ayakta hem de yatarak tedavileri kaplar. Tamamlayıcı sağlık sigortası sayesinde ameliyat gibi yüksek masraflı sağlık hizmetlerinden bile yararlanmak mümkündür. Peki, tamamlayıcı sağlık sigortası avantajları nedir?

Haber 02-02-2023 16:03

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Özel sağlık sigortası sünneti karşılar mı, çocuk sağlık sigortası nasıl yapılır?

Kişinin bağlı olduğu sigorta hizmeti eğer şartlar uygunsa aile içinde bulunan diğer bireylerin de sağlık hizmetlerini karşılar. Bu durumda hane içindeki çocukların herhangi bir sağlık sorunu yaşaması veya erkekler çocukları için sünnet operasyonu sigorta kapsamında yer alır mı sorusu sorulmaya ve sıkça araştırılmaya başlandı. Çocuklar, ebeveynlerinin üzerinden özel sağlık sigortasına sahip olabilir ya da direkt olarak çocuk için yapılabilir. Peki, özel sağlık sigortaları sünneti karşılıyor mu?

Haber 30-12-2022 16:50