Taşıt Haberleri

BDDK açıkladı, taşıt kredilerinde yeni dönem: Vade sınırı değişti

Son dakika haberi... Krediyle araç alacaklar dikkat! Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, elektrikli araç kredilerine ilişkin sınırları değiştirdi. BDDK'nın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, kurul nihai fatura değeri 1 milyon 600 bin lira ve altında olan taşıt alımı amacıyla kullandırılan kredilerde vade sınırını 48 ay olarak belirledi.

Finans 22-03-2024 16:02

Motosiklet otomobili solladı: Şubatta trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı ne kadar oldu?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), şubat ayında trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısının bir önceki aya göre yüzde 9,3 azalarak 193 bin 600 olduğunu duyurdu. Kayıt yaptıran taşıtlarda ilk sırayı motosiklet aldı.

Finans 20-03-2024 11:17

Okulların açılmasına günler kala toplu ulaşım kararı! 8 saat ücretsiz...

Okullar 11 Eylül'de açılıyor. Okulların açılmasıyla ilgili İstanbul Valiliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıklama yaptı. Pazartesi günü için alınan toplu ulaşım kararı kamuoyuyla paylaşıldı.

Haber 09-09-2023 13:16

Taşıt eş anlamlısı nedir? Taşıt kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Günlük konuşma dilimizde kullandığımız kelimeleri çok fazla tekrar etmemiz gereken durumlarda kelimenin eş anlamlısını kullanmamız gerekebilir. Dilimiz eş anlamlı sözcükler açısından oldukça zengindir. Bir kelimeyi çok sık tekrar etmemiz gerektiğinde eş anlamlı kelimeleri kullanarak anlatım bozukluğu oluşmasını önlemiş oluruz. Pek çok kelimede olduğu gibi taşıt kelimesi de eş anlamlısı olan bir kelimelere sahiptir. Peki, taşıt kelimesinin eş anlamlısı nedir?

Egitim 18-11-2022 17:48

Taşıt

Taşıt Hakkındaki Haberler Mynet'te. Taşıt Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.