Teneffüs Haberleri

Okullarda teneffüs süresine ilişkin MEB'den yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı! Okullarda teneffüs süresi uzatıldı mı, kaç dakika oldu?

Okullarda teneffüs süresi uzatıldı mı, sorusu gündemde yer alıyor. Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu gelişmenin ardından teneffüs sürelerinde yapılan değişikliğe dair araştırmalar yoğunlaştı. Peki, okullarda teneffüs süresi uzatıldı mı, kaç dakika oldu? Okullarda teneffüs süresine ilişkin MEB'in aldığı kararın detayları haberimizde.

Egitim 15-10-2023 16:46

MEB’in yeni kararları Resmi Gazete’de! Teneffüs süreleri, devamsızlık, sınıf geçme puanı…

MEB Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde yapılan değişikliğe göre, öğrencilerin beslenmelerini rahat yapabilmeleri için okullarda teneffüslerden birinin en az 20 dakika olması sağlanacak. Devamsızlık yapan öğrencilerle ilgili de yeni kararlar alınırken daha önce 45 olan sınıf geçme puanı Türkçe dersi için 70'e, diğer dersler için 50'ye yükseltildi. İşte Milli Eğitim Bakanlığı’nın aldığı kararların detayları…

Haber 14-10-2023 11:11

Teneffüs

Teneffüs Hakkındaki Haberler Mynet'te. Teneffüs Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.