Tetikçi Haberleri

Eski patronunun tuttuğu tetikçi kurşun yağdırdı! İstanbul'da DJ kabusu yaşadı: Babalar sözünü tutar

Eski patronları, DJ Muharrem Ülker'in kabusu oldu! İstanbul'da işten ayrılan Ülker'e patronları başka bir mekanla anlaşmaması için gözdağı verdi, patronlardan biri "Orada çalışmaya başlarsan gereğini yaparız" diye mesaj attı. DJ Ülker yeni işyerinde başlamaya çalıştıktan sonra eski patronun tuttuğu tetikçi kurşun yağdırdı. Eski patrondan bir de sosyal medyada "Babalar sözünü tutar" paylaşımı geldi.

Haber 16-04-2024 10:18

Tetikçi iş adamına kurşun yağdırdı! Aynı masada oturan diğer kişinin ise cinayet sırasında hareketleri gündem oldu

Brezilya'da bir tetikçi şehir merkezindeki bir restoranda iş adamını silahla vurarak öldürdü. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde aynı masada oturan diğer kişinin kılını kıpırdatmadan oturması görenleri hayrete düşürdü.

Haber 22-02-2024 12:08

Trafikte tartıştığı adamı eşine şikayet etti! Tetikçi tutup kurşun yağdırdılar: Bu mu sana küfreden dedikten sonra...

Akılalmaz olayın adresi İstanbul Bayrampaşa... 22 Ocak'ta yaşanan olayda Emre Ü. seyir halinde devam ederken Gizem M.U. ile tartışmaya başladı. Akşam saatlerinde Emre Ü. farklı numaralardan aranarak tehdit edilmeye başladı. Emre. Ü. ile buluşmaya gelen tarafla Gizem M.U'yu görüntülü arayarak "Bu mu sana küfreden" dedikten sonra kurşun yağdırdı. Emre Ü. hastaneye kaldırılırken kadının kocası ve yanındaki 2 kişi tutuklandı.

Haber 26-01-2024 10:44

Kan donduran intikam cinayetinde yeni detaylar! Tetikçi her şeyi itiraf etti: 3 gün boyunca...

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde Kemal Akköse (25), işe gitmek için aracına bindiği sırada silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Akköse'nin, çifte cinayet sanığı Mustafa Akköse’nin kardeşi olduğu ve intikam cinayetine kurban gittiği belirlendi. Akköse'yi pompalı tüfekle 3 el ateş ederek öldüren Şakir Hüsünbeyi (22) ise tetikçi çıktı. Borçlarının ödenmesi karşılığında aileyle anlaşan tetikçinin, 3 gün boyunca bölgede keşif yaptığı belirlendi. İşte detaylar...

Haber 14-08-2023 12:00

Tetikçi

Tetikçi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tetikçi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Denizli'de 25 yaşındaki gencin öldürülmesiyle ilgili 1 şüpheli daha tutuklandı

Denizli'nin Serinhisar ilçesinde bir gencin öldürülmesi olayını gerçekleştirdiği iddia edilen zanlı tutuklandı.

Yurthaber 14-08-2023 08:12

Çocukları öldürülen anne ve baba tetikçi tuttu! Cinayeti sosyal medya paylaşımı ortaya çıkardı

Denizli'nin Serinhisar ilçesinde geçen perşembe günü işe giderken öldürülen Kemal Akköse cinayetinin failleri bir yıl önce öldürülen çocuklanın intikamını almak için tetikçi tutan aile çıktı. Polis soruşturması sonucu tutuklanan Yaşar Akköse ile boşandığı eşi Aynur Kural’ın oğlunun bir yıl önce aynı zamanda akrabaları olan Kemal Akköse'nin kardeşi tarafından öldürüldüğü ve intikam almak için Şakir Hüsünbeyi'ni (22) borçlarını ödemek kaydıyla cinayete azmettirdikleri ortaya çıktı.

Haber 13-08-2023 23:16

Saplantılı aşık dehşeti: Tetikçi her şeyi itiraf etti! Müteahhitten korkunç plan

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde Buse Bulut (26), evinden çıktıktan sonra bindiği otomobilin önü motosikletli kişi tarafından kesilip, bacağından tabancayla vuruldu. Bulut'u vuran Serhat Kösen (23), polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. Kösen, sorguda Bulut'u Müteahhit Ekrem Boz'un (45) talimatıyla vurduğunu itiraf etti. Boz'un Bulut'a saplantı derecesinde aşık olduğu ve genç kız sevgili olma isteğini reddedince böyle bir plan yaptığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 22-06-2023 09:56

Arka Sokaklar'ın Mesut Komiseri de başrolde! Tetikçi dizisine Kuruluş Osman ve Behzat Ç.'den 2 bomba transfer!

Fox Tv'nin yeni sezona damga vuracak dizisi Tetikçi'nin kadrosu adeta yıldızlar geçidi. Arka Sokaklar'ın Mesut Komiseri olarak hafızalarımıza kazınan Şevket Çoruh ve Timuçin Esen’in başrollerini paylaşığı dizinin kadrosuna 2 bomba transfer daha gerçekleşti. Yağız Alp Akaydın’ın yöneteceği dizinin hazırlıkları ise tüm hızıyla sürüyor.

Magazin 06-02-2023 18:07

Ali Ekber Akgün suikastının faili 'peruklu tetikçi' silahıyla yakalandı! Dikkat çeken ABD detayı

İstanbul Sarıyer'de meydana gelen Ali Ekber Akgün suikastının faili Nacip G., başında peruk ve üzerinde silahıyla yakalandı. Nacip G.'nin üzerinde bulunan silahın ABD menşeli olduğu öğrenildi. İstanbul güven timleri şubesi ekiplerinin, son 1 ayda 30'u aşkın ABD menşeli silahlardan yakaladığı öğrenildi.

Haber 10-10-2022 15:12

Sarallar grubunun tetikçisi yakalandı!

Sarallar olarak bilinen silahlı suç örgütünün tetikçiliğini yapan V.R., organize polisi tarafından gözaltına alındı. Şüphelinin evinde 1 silah ve 42 mermi ele geçirildi.

Haber 26-08-2022 16:49