The Idol Dizisi Haberleri

Pornografik sahneler eleştirilmişti! HBO, The Idol için kararını verdi

The Weeknd ve Lily-Rose Depp'in başrolleri paylaştığı "The Idol" dizisi, hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından yerden yere vurulmuştu. HBO, tartışmalı diziyi sadece beş bölümlük kısaltılmış bir sezonun ardından iptal etti.

Magazin 29-08-2023 07:53

“The Idol” müstehcen sahneleriyle tepki çekmişti! Lily-Rose Depp cesur sahnelerin arkasında böyle durdu

ABD'li ünlü oyuncu Johnny Depp’in kendisi gibi oyuncu olan kızı Lily-Rose Depp, şarkıcı The Weeknd ile başrollerini paylaştığı The Idol dizisindeki müstehcen sahneleri nedeniyle son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelmişti. Tepki çeken sahnelerin arsından Depp, The Idol’deki rolünün arkasında durarak savundu.

Trend 27-06-2023 14:20

The Idol gündemden düşmüyor! 'Tarihin en kötü seks sahnesi...' 7 milyon izleyici kaybetti

Müzisyen The Weeknd ve Johnny Depp'in kızı Lily-Rose Depp'in başrollerini paylaştığı HBO dizisi 'The Idol' gündemden düşmüyor. 2. bölümüyle büyük tepki çeken dizideki müstehcen sahneler 'Tarihin en kötü seks sahnesi...' olarak damgalandı. Dizi daha ikinci bölümde ciddi bir izleyici kaybetti.

Magazin 15-06-2023 15:43

Lily-Rose Depp’in 'The Idol' dizisindeki müstehcen sahneleri gündemde! Rahatsız edici

The Weeknd ve Lily-Rose Depp’in başrolünde yer aldığı 'The Idol' dizisinde müstehcen sahneler gündem oldu. BluTV'de de yayınlanacak olan dizide başrol oynayan Depp'in üstsüz kaldığı anlar ve mastürbasyon sahnesi dünya magazin gündeminde baş sıralarda yer aldı.

Magazin 05-06-2023 10:44

The Weeknd oyunculuğa giriş yapıyor

Ödüllü şarkıcı The Weeknd, Euphoria dizisine imza atan Sam Levinson’un HBO için hazırladığı yeni suç draması The Idol dizisinde hem oyuncu hem yapımcı hem de senarist olarak yer alacak.

Magazin 30-06-2021 15:58