Togg Siparis Nasil Verilir Haberleri

TOGG ÖN SİPARİŞ nasıl verilir? TOGG ön sipariş formu ile nasıl başvuru yapılır? Yerli otomobil ön siparişleri başladı

TOGG ön sipariş başvuru ekranı ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Yerli otomobilin T10X modeli için ön siparişlerin alınmaya başlandığı açıklandı. Çekilişle belirlenecek olan ön sipariş çekilişine vatandaşlar 60 bin TL ön ödeme yaparak katılabilecekler. Peki, TOGG ön sipariş nasıl verilir? Yerli otomobil sipariş başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

Finans 2023-03-17 07:35:01

Yerli otomobil TOGG ÖN SİPARİŞ nasıl verilir? TOGG ön sipariş fiyatı ne kadar?

TOGG ön sipariş şartları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerli otomobil siparişlerinin bugün alınmaya başlanacağını açıklaması sonrası merak edilmeye başlandı. Türkiye'nin otomobili için heyecan dorukta. Şimdi, tüm gözler yerli otomobil için yapılacak açıklamalara çevrilmiş durumda. Peki, TOGG ön sipariş şartları neler? TOGG ön sipariş fiyatı ne kadar, nasıl başvurulur?

Finans 2023-03-17 00:51:28

TOGG ÖN SİPARİŞ formu ile başvuru nasıl yapılır? Yerli otomobil için sipariş nasıl verilir? 2023 TOGG ön sipariş ekranı!

TOGG ön sipariş başvuru ekranı T10X ile ilgili yapılan açıklama sonrası merak konusu oldu. Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugünü işaret ederek "Vaadettiğimiz gibi yerli otomobilin yarından itibaren siparişleri alınmaya başlanıyor." dedi. 953 bin TL'den başlayan fiyat etiketine sahip olacak araç 27 Mart'a kadar ön satışta olacak. Peki, TOGG sipariş formu ile ön başvuru nasıl yapılır? Yerli otomobil siparişi nasıl ve nereden verilir? İşte 2023 TOGG ön sipariş ekranı...

Finans 2023-03-16 15:21:25

Diğer Haber Etiketleri