Togg Türkiye'nIn Otomobili Girişim Grubu Haberleri

Togg fabrikasının açılışına davet edilmişti... Kılıçdaroğlu, törene katılacak mı? CHP Sözcüsü açıkladı

Yerli otomobil Togg fabrikasının açılış törenine davet edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kararı merak konusu olmuştu. Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Kılıçdaoğlu'nun açılış törenine katılmayacağını duyurdu. Öztrak açıklamasında, Genel Başkan'ın en kısa sürede Togg'u yerinde ziyaret edeceğini de belirtti.

Haber 25-10-2022 08:03

TOGG ne zaman satışa çıkacak? Yerli otomobil TOGG fiyatı ne kadar olacak? TOGG'un güncel fiyatı ortaya çıktı!

Yerli otomobil TOGG ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Yerli otomobilin kaç liradan satışa sunulacağı merak edildi. Öte yandan yerli otomobilin Temmuz'daki kararın ardından yüzde 10 Özel Tüketim Vergisiyle bugünün şartlarında ne kadar satılabileceği de belli oldu. Peki, TOGG ne zaman satışa çıkacak, fiyatı ne kadar olacak? Şimdi gözler Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılacak yerli otomobil TOGG ile ilgili açıklamada...

Finans 24-10-2022 11:31

TOGG ne zaman satışa çıkacak? Yerli otomobil TOGG fiyatları ne kadar, belli oldu mu?

TOGG ne zaman satışa çıkacak, sorusunun yanıtı merak konusu oldu. TOGG CEO'su Gürcan Karakaş yaptığı açıklamada ilk olarak banttan SUV modelin ineceğini belirtmiş, aracın 2023'ün ilk çeyreğinde yollarda olacağını aktarmıştı. Yapılan açıklamaya göre otomobil, 2024'ün Eylül ayında Avrupa'da satışa çıkarılacak. Peki TOGG ne zaman satışa çıkacak? Yerli otomobil TOGG fiyatları ne kadar, belli oldu mu? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Haber 02-08-2022 11:04

TDP Genel Başkanı Sarıgül'den dikkat çeken TOGG açıklaması! 'Diğer bütün arabalar iptal edilmeli'

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, gündem yaratacak bir açıklamada bulundu. Yerli ve milli otomobil TOGG konusunda konuşan Sarıgül, "Sayın Bakan'a çağrıda bulunuyorum" diyerek önerisini açıkladı ve kamu kurum ve kuruluşlarında diğer tüm arabaların iptal edilmesini isteyerek kendi kullanacağı araba modelini dile getirdi.

Haber 26-07-2022 15:35

İzzet Yıldızhan yerli otomobil TOGG için sıraya girdi

Ünlü sanatçı İzzet Yıldızhan, geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülendi. Arkadaşlarıyla buluşan ünlü isim, Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'u inceleyerek, satışa çıkar çıkmaz almayı düşündüğünü dile getirdi.

Magazin 26-07-2022 15:17

Yerli otomobilde heyecanlandıran gelişme! Togg, otomobilden önce 'dijital bir ürünü' hizmete sunacak

Togg Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, başından beri bir otomobilden daha fazlasını yapmak üzere yola çıktıklarını ifade ettiklerini ve Togg'u, ana faaliyet alanı mobilite olan bir teknoloji şirketi olarak konumladıklarını belirterek, "Bu konuda bilgi vermek için henüz erken ama ilk akıllı cihazımız C segmenti SUV'u pazara sunmadan önce mobil olarak hizmet verecek bir dijital ürün için çalıştığımızın ipucunu verebilirim." dedi.

Finans 26-06-2022 13:37

TOGG, yerli otomobilin üretimi için eleman arıyor! İşte şartları

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) inşası devam eden Gemlik'teki fabrikasındaki çalışmalar sona yaklaşırken, üretimde görev alacak çalışanlar için yeni ilanlar verdi. Aranan pozisyonlar şöyle, VR Modeler, iç iletişim uzmanı, kullanıcı deneyimleri tasarım uzmanı, yazılım mühendisi, dijital cüzdan ve ödeme sistemleri uzmanı, pazar analisti, güvenlik uzmanı, soğutma sistemleri uzmanı, dış ticaret uzmanı ve IT uzmanı.

Finans 22-06-2022 16:16

Son dakika: Yerli otomobil ne kadar olacak? TOGG CEO'sundan 'fiyat' açıklaması

Son dakika: Türkiye'nin yerli otomobili TOGG hakkında yeni gelişmeler gelemeye devam ediyor. TOGG CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş yerli otomobilin fiyatı ve üretim aşamasında gelinen noktalarla ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

Finans 15-06-2022 10:40

TOGG sevindiren haberi böyle duyurdu: 'Başarıyla ürettik'

TOGG yakın bir zamanda yollardaki yerini almaya hazırlanırken çok kritik bir başarıya daha imza atıldı. TOGG'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "İlk C-SUV gövdesini robot hatlarımızda başarıyla ürettik" denildi. Paylaşımda üretim anına ilişkin bir de video yer aldı.

Finans 28-05-2022 12:10

Yerli otomobil TOGG, İstanbul ve Ankara'dan sonra ilk kez Samsun'da!

Türkiye'nin merakla piyasaya çıkmasını beklediği yerli otomobili TOGG, İstanbul ve Ankara'dan sonra ilk kez Samsun'da görücüye çıktı.

Haber 18-05-2022 23:55

Yerli otomobilde yeni gelişme! Yüzde 95'i tamamlandı

TOGG'un trafiğe çıkış tarihinin açıklanmasının ardından bir haber de Gemlik'teki tesisten geldi. TOGG'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda 208 robot ile parçalı denemelere başlanan tesisin tamamlanma oranı yüzde 95'lere ulaştı.

Finans 18-05-2022 11:57

TOGG ne zaman trafiğe çıkacak? Heyecanlandıran açıklama geldi

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'la ilgili son açıklama Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'ndan geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Ekim'de fabrikanın açılışını yapacağını hatırlatan Hisarcıklıoğlu TOGG'un trafiğe çıkış tarihini de verdi.

Finans 17-05-2022 20:58

Kötü niyetli kişiler, Togg'un Twitter hesabını ele geçirdi! Resmi açıklama geldi

Togg, Twitter hesabının bir süreliğine kötü niyetli kişilerce ele geçirildiğini açıkladı. Yapılan açıklamada duruma anında müdahale edilerek hesap yönetiminin geri alındığı aktarıldı.

Haber 25-04-2022 09:51

TOGG’dan yeni paylaşım: Yüzde 92'si tamamlandı

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Türkiye’nin heyecanla beklediği yerli araç TOGG 2022’nin son çeyreğinde yola çıkması beklenirken yeni gelişme yaşandı. TOGG’dan yapılan bilgilendirmeye göre Gemlik tesislerinde boya tesisinin yüzde 96’sı, montaj tesisinin yüzde 89’u, gövde tesisinin yüzde 92’si tamamlandı.

Finans 18-04-2022 11:15

Araç alım satımında yeni dönem! TOGG'la birlikte hayatımıza girecek

Araç alım satımında yeni dönem başlıyor. Otomobil araç alış satışında yerli otomobille birlikte online otomobil satış döneminin hayatımıza girmesi bekleniyor. Uygulamanın önümüzdeki yıllarda daha da artması bekleniyor.

Finans 11-04-2022 12:11

Mustafa Varank ile Nureddin Nebati arasında ilginç diyalog! TOGG için bunları söyledi...

Togg'un testlere giren en üst versiyonu, bu kez iki bakanı ağırladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Togg'un direksiyonuna geçerek deneme sürüşü yaptı. Bakan Varank, kabine arkadaşı Nebati için “Gördüğünüz gibi arabayı bırakmıyor. Aslında bir iki tur da ben atacaktım ama müsaade etmiyor” esprisini yaptı.

Finans 06-04-2022 11:46

Son dakika: Yerli otomobil TOGG'la ilgili yeni gelişme! İlk kez görücüye çıktı

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Türkiye’nin heyecanla beklediği yerli araç TOGG 2022’nin son çeyreğinde yola çıkması beklenirken yeni gelişme yaşandı. Yerli otomobil TOGG Türkiye'de ilk kez görücüye çıktı. İşte, TOGG yerli otomobil ile ilgili son dakika haberi...

Finans 30-03-2022 12:10

TOGG'dan film sahnesi gibi paylaşım! Robotlar provalara başladı...

Yerli otomobil TOGG sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda robotların parçasız provalara başladığını bildirildi. 2020'nin son çeyreğinde seri üretime başlaması planlanan Gemlik Tesisi'nde sona yaklaşılırken, üretimde toplam 250 robotun yer alacağı ifade edildi.

Finans 23-03-2022 13:41

TOGG'dan “Zorlu hava koşullarına hazırlanıyorum” paylaşımı! Videosu dikkatleri üzerine çekti

Yerli otomobil TOGG'da yeni gelişme yaşandı. TOGG'un resmi Twitter hesabından ülkemizin büyük bir bölümünde etkisini gösteren kar ile birlikte yollara çıkan yerli otomobilin karlı zemindeki performansına dair dikkat çeken bir video paylaşıldı. İşte TOGG'un o görüntüleri...

Haber 20-03-2022 17:20

Dünya hayran kaldı! TOGG'dan yeni başarı

Sene başında ABD'de düzenlenen tüketici elektroniği fuarı CES 2022'de görücüye çıkan yerli otomobilin sedan modeli, fuara damga vurmuş ve tüm dünyada büyük ses getirmişti. 2 bin 300 firma arasından en iyi 20 marka arasına giren TOGG, en iyi 20 marka sıralamasında 6'ncı oldu.

Finans 14-03-2022 12:04

Yerli otomobil TOGG, karlı yollara çıktı! İşte paylaşmayan sadece ben kaldım diyen TOGG'un ilgi çeken görüntüleri

Türkiye'nin büyük bir kısmı kar yağışının etkisi altındayken, TOGG'un Twitter hesabı üzerinden yerli otomobilin karlı yollara çıktığı görüntüler yayınlandı. Böylece yerli otomobil TOGG kendini karlı yollarda gösterdi. Yapılan paylaşımda, "Karlı fotoğraf paylaşmayan sadece ben kaldım" ifadesi de yer aldı.

Haber 13-03-2022 11:57

TOGG'la ilgili yeni gelişme: Son aşamaya gelindi

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ederken, Gemlik tesisinde binaların inşaatında son aşamaya gelindi. Boya binasının yüzde 88'i, gövde binasının yüzde 76'sı tamamlandı. Üretim hattı robotlarının yerleştirilmesine de başlandı.

Finans 21-02-2022 15:04

TOGG için dev adım: İlk merkez Avrupa'da

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG için, “TOGG ne zaman satışa sunulacak? TOGG ne kadar olacak? sorularını merak ederken otomotiv sektörünün devlerini şimdiden tedirgin edecek bir hamle geldi. Bu kapsamda Almanya’nın Stuttgart şehrinde temsilcilik açtı.

Finans 29-01-2022 14:59

TOGG'da yeni gelişme! En iyi 20 markadan biri seçildi

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG hakkında yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, sektörün saygın yayını Exhibitor'un 2300 katılımcı arasından “CES’in En İyi 20 Markası”ndan biri olarak Togg’u seçtiği duyuruldu.

Finans 28-01-2022 10:43

Yunan basınından TOGG çıkışı: Türkler Avrupa'yı...

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG hakkında yeni gelişmeler konuşulmaya devam ediyor. Merakla beklenen TOGG ile ilgili Yunan basını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TOGG ile hayalini gerçekleştirdiğini yazarken "Türkler, Avrupa’yı fethetmeye hazır" ifadeleri kullanıldı.

Finans 17-01-2022 14:19

Son dakika... TOGG'dan blockchain hamlesi

Son dakika... TOGG, blockchain platformu Ava Labs ile blockchain çözümleri için anlaşmaya vardı. Buna göre kullanıcıların, TOGG ekosistemindeki her türlü ürün ve hizmete güvenli bir şekilde erişebileceği ifade edildi.

Finans 07-01-2022 10:36

Yerli otomobil TOGG özellikleri neler? Yerli otomobil TOGG açılımı nedir?

İlgiyle takip edilen Türkiye'nin yerli otomobili TOGG C SUV modeli görücüye çıktı. ABD'nin Las Vegas şehrinde düzenlenen Consumer Electronic Show Fuarı'nda C Sedan modeli tanıtıldı. Peki yerli otomobil TOGG özellikleri neler? Yerli otomobil TOGG açılımı nedir? İşte ayrıntılar...

Haber 06-01-2022 18:29

CES 2022'de tanıtılan ilginç ürünler: Çok şaşıracaksınız!

2022 Tüketici Elektroniği Fuarı (CES 2022) koronavirüs pandemisinin gölgesinde kapılarını açtı. Sony, Nvidia, Asus ve Togg gibi birçok şirket, en yeni teknolojilerini CES 2022'de görücüye çıkardı. Ancak bazı teknolojiler ve ürünler oldukça dikkat çekiciydi. İşte CES 2022'nin en ilginç ürünleri...

Haber 06-01-2022 17:19

CES 2022'deki Togg standını oturduğunuz yerden gezebilirsiniz! Las Vegas'a gitmenize gerek yok

Togg’un CES 2022’de dünyaya tanıttığı Transition Concept Smart Device olarak isimlendirilen vizyon otomobilini görmek için Las Vegas'a gitmenize gerek yok. CES'teki Togg standını 360 derece sanal turla ziyaret etmek mümkün.

Haber 06-01-2022 11:25

TOGG CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş canlı yayında ağladı! Gurur gözyaşları...

Yerli otomobil TOGG, dünyanın en büyük teknoloji fuarı olan görücüye çıktı. ABD'nin Las Vegas şehrinde düzenlenen Consumer Electronic Show (CES) fuarında TOGG CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş başarılı bir sunum gerçekleştirdi. Yerli otomobile büyük ilginin dikkat çektiği tarihi günde, Mehmet Gürcan Karakaş'ı gözyaşları gecenin özeti oldu. Gözyaşlarını tutamayan Karakaş, yaptığı açıklamada "Oyunun içinde bir oyuncu olduğumuzu söylemeye geldik" diye konuştu.

Haber 06-01-2022 08:51

Son dakika! TOGG dünya sahnesinde! İlk kez görücüye çıktı

Son dakika gelişmesine göre, Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, ABD'nin Las Vegas şehrinde düzenlenen Consumer Electronic Show (CES) fuarında ilk kez dünyanın beğenisine sunuldu. TOGG CEO'su Gürcan Karakaş fuarda dikkat çekici bir sunum gerçekleştirdi. Öte yandan Türkiye’nin yerli otomobili TOGG, SUV olarak duyurulan ilk modelinin ardından, sedan için harekete geçmişti. TOGG sedanla ilgili ilk görüntüler sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıldı.

Finans 05-01-2022 23:19

Son dakika... İşte TOGG Sedan modelinden ilk görüntü! Las Vegas'ta sahne aldı

Yerli otomobil TOGG için son dakika gelişmesi... Amerika'nın Las Vegas eyaletinde bugün başlayan CES 2022 iki yıl aradan sonra yüz yüze kapılarını açtı. Sosyal medya hesabında TOGG standında sergilenecek aracın örtülü hali paylaşıldı. Görüntülerde Türkiye’nin otomobilinin daha kısa ve uzun olması sedan modeli için iddiaları güçlendirdi. İşte TOGG Sedan modeli için ilk görüntüler...

Finans 05-01-2022 14:37

TOGG’da büyük sürpriz! ‘Yeni model ilk kez dünya sahnesine çıkacak’ iddiası…

TOGG İki yıl aradan sonra yüz yüze ilk kez kapılarını açacak Tüketici Elektroniği Fuarı’nda (CES) görücüye çıkacak. Fuar öncesi paylaşılan kısa video sonrasında, görüntülerdeki tasarımın sedan modele ait olduğu ve CES’te sürpriz bir tanıtım gelebileceği konuşulmaya başlandı.

Finans 04-01-2022 12:36

TOGG'un bagajını açan İHA muhabirinin zor anları! Görevli hemen müdahale etti…

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG’un tanıtımında İHA muhabirinin canlı yayında yaptığı harekete görevlinin müdahalesi canlı yayına yansıdı. İhlas Haber Ajansı muhabiri Uğur Uslubaş, bagajı açtığı için görevliden böyle uyarı aldı. İşte o anlar...

Haber 28-12-2021 13:20

Yerli otomobil Togg'da yeni gelişme! CEO, M. Gürcan Karakaş anlattı

Türkiye'nin yerli otomobili Togg için bekleyiş sürüyor. Üretim tesisinin inşaat çalışmaları hızla sürürken, Togg CEO'su M. Gürcan Karakaş'tan önemli bilgiler geldi. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (Togg) Bursa'nın Gemlik ilçesindeki tesiste 250 robotun görev yapacağı belirtildi. Ayrıca, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (Togg) Gemlik tesisi drone aracılığıyla havadan görüntülendi. İşte Togg hakkındaki yeni detaylar...

Haber 27-12-2021 15:25

Türkiye'nin milli otomobili TOGG fuar için ABD'ye götürülüyor

Türkiye'nin milli otomobili TOGG, ABD Las Vegas'taki CES 2022 fuarı için Atatürk Havalimanı'nda uçağa yüklenerek götürülüyor.

Haber 21-12-2021 18:30

SON DAKİKA | TOGG'un yeni logosuyla ilgili yeni gelişme! Otomobil üzerinde ilk kez görüldü

Yerli otomobil TOGG'la ilgili son dakika haberi gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yeni logosu tanıtılan TOGG'dan yeni bir paylaşım geldi. Tasarımında Doğu ve Batı’nın bir araya gelmesinin simgelendiği TOGG'un yeni logosu ilk kez yerli otomobilin üzerinde görüldü. İşte yerli otomobil TOGG ve yeni logosuyla ilgili son dakika bilgileri...

Haber 21-12-2021 10:37

TOGG’un logosunun anlamı ve sembolü nedir? Yerli otomobil TOGG logosu yorumları!

Yerli otomobil TOGG’un yeni logosu paylaşıldı. ‘’Doğu ile Batı’nın buluşma, bugün ve geleceğin kesişme noktası’’ ifadeleriyle paylaşılan turkuaz renginde iki ok işaretinin yer aldığı yerli otomobil TOGG’un logosu ile ilgili Twitter’dan da yorumlar yapıldı.

Haber 18-12-2021 17:23

Son Dakika: TOGG'un paylaşımı heyecanlandırmıştı! Yeni logoyu duyurdular

Son dakika haberine göre Türkiye’nin küresel mobilite markası TOGG, "Yeniliğe Yolculuk" hedefinde marka isminin ardından logosunu da belirledi. TOGG'un sosyal medya hesabından yapılan duyuruda "14.30'da buluşalım" denilmişti. TOGG'dan yapılan yeni paylaşımda yeni logo duyuruldu.

Haber 18-12-2021 12:28

Bakan Varank duyurdu! Türkiye'nin ilk otomobil batarya fabrikası SIRO kuruluyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'nin ilk otomobil batarya fabrikasının kurulacağını duyurdu. Bakan Varank, fabrikanın TOGG ve Farasis ortaklığında SIRO adıyla kurulacağını açıkladı.

Haber 18-12-2021 12:09

TOGG CEO'su Karakaş açıkladı! 3 oyun şirketi çalışma yapıyor

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, "Biz A'dan B'ye giderken keyif de almak istiyoruz. Dolayısıyla bizim için mesela şu an üç tane oyun şirketi bir araya geldi. Bu konular üzerinde çalışıyorlar." dedi.

Haber 08-12-2021 10:13

TOGG'da yeni gelişme! Sosyal medyadan duyuruldu

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, TOGG'un Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022’de (Consumer Electronic Show) olacağı duyuruldu.

Haber 07-12-2021 10:36

TSE, TOGG Projesi'nde standartlara odaklandı

2022 sonunda yollara çıkacak yerli otomobil için, Türk Standardları Enstitüsü de (TSE) yoğun bir mesai harcıyor. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) standart ihtiyacını yakından takip ettiklerini belirten TSE Başkanı Adem Şahin, "TSE olarak durduğumuz yer, TOGG üretim bandından indiğinde, o otomobili kullanan insanların herhangi bir şarj altyapısı problemiyle karşılaşmadan gönül rahatlığıyla kara yollarımızda aracı kullanabilir durumda olmalarıdır" dedi.

Finans 29-11-2021 12:28

Yerli otomobilde yeni gelişme! TOGG CEO'sundan 'fiyat' açıklaması

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ederken, TOGG CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş yerli otomobilin fiyatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Karakaş, "Bizim fiyatlandırmamız 2022’nin sonu 2023’ü başında içten yanmalı bir C-SUV’un fiyatına göre rekabetçi olacak." dedi.

Finans 22-11-2021 14:06

TOGG, Türk otomotiv tedarik sanayi için tam bir boy aynası

Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği (TAYSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Albert Saydam, Türk otomotiv sanayisinin bir aracın yüzde 80'ini üretebilir durumda olduğunu fakat dijital dönüşüme uyum sağlayamaması durumunda bu oranın yüzde 15'e kadar düşebileceğini vurgulayarak, "Dolayısıyla TOGG projesi hepimiz için tam bir boy aynası. Sadece rekabetçilik anlamında değil, bir elektrikli araçta neyi yapıp, neyi yapamadığımızı görüyoruz." dedi.

Finans 22-11-2021 11:38

TOGG duyurdu: Üretim için geri sayım başladı

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG ile ilgili yeni açıklama geldi. TOGG'dan yapılan açıklamada, "TOGG Gemlik'te hedefe adım adım yaklaşıyoruz. Boya, gövde, montaj tesislerimiz ve altyapı çalışmalarımız, planlarımız doğrultusunda devam ediyor. Tesisimizin seri üretime geçiş hazırlığında geri sayım başladı" denildi.

Finans 18-11-2021 12:23

Devrim arabalarının mühendisiydi! TOGG'a çarpıcı teklif

Türkiye'nin yerli otomobil macerasını başlatan "Devrim" arabalarının kaynak mühendisi Halil Kaya Gedik'in Sakarya'da kurduğu fabrikada, yarım kalan serüveni tamamlamak için Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'na (TOGG) parça üretilmesi hedefleniyor.

Finans 17-11-2021 15:44

TOGG CEO'su açıkladı: Yeni model için düğmeye basıldı

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Üst Yöneticisi Gürcan Karakaş, ''C segment sedanla ilgili çalışmalarımıza da başladık'' dedi.

Finans 12-11-2021 10:58

Yerli otomobil TOGG için önemli toplantı

TOGG'da son durum Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndaki toplantıda ele alındı.

Finans 08-11-2021 18:01