Tolga Çandar Haberleri Ve Son Dakika Tolga Çandar Haberleri

Tolga Çandar Haberleri Ve Son Dakika Tolga Çandar Haberleri

Halk müziği sanatçısı olan Tolga Çandar, 16 Ağustos 1959 tarihinde Milas’ta doğdu. ODTÜ Mühendislik Fakültesi inşaat mühendisliği bölümü mezunu olan Tolga Çandar, üçüncü sınıfta arkadaşları ile Çağdaş Türkü Topluluğu grubunu kurdu ve Bekle beni albüm çıkardı. Bu çalışma ile profesyonel müzik kariyerine adım atan Tolga Çandar, evli ve bir çocuk babasıdır.

Ardından Türküleri Ege’nin adlı bir albümüyle yoğun ilgi gören sanatçı, müzik kariyerini başlattı. Okuduğu yıllarda ODTÜ dokuz ay süre boykot sürecine girince en büyük tutkusu olan Hava Harp Okulu sınavlarına girdi. Sınavları başarıyla geçen Tolga Çandar, T-41 uçağı ile eğitim uçuşlarına katıldı ve bir süre sonra kamptan ayrılarak ODTÜ’ye geri döndü.

Tolga Çandar, 2011 yılında CHP 24.dönem Muğla milletvekili seçildi.

Tolga Çandar Haberleri

Tolga Çandar komisyonu terk etti

TBMM Milli Savunma Komisyonu, TSK ile Kara, Deniz, Hava ve Jandarma Genel komutanlarının görevleriyle ilgili suçlardan dolayı yargılama usullerini yeniden belirleyen kanun tasarısını kabul etti.

Haber 23-01-2014 14:20

CHP’li vekilden beddua

Çanakkale’nin Kepez beldesinde, dün CHP Belde Teşkilatı tarafından Kepez Belediye Nikâh Salonu’nda 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ’Başöğretmen Atatürk’ konulu panel düzenlendi.

Haber 24-11-2013 09:30

Tolga Çandar hastaneye kaldırıldı

CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar, tansiyonunun aşırı yükselmesi nedeniyle Meclis’teki hastaneye kaldırıldı. Çandar’a serum takıldı.

Haber 09-02-2012 15:16

İşte meclise giren ünlüler

İşte meclise girmesine kesin gözüyle bakılan ünlüler...

Magazin 12-06-2011 19:47

Tolga Çandar

Tolga Çandar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tolga Çandar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Tolga Çandar'dan CHP'ye yeni seçim şarkısı

CHP Muğla 1. sıra milletvekili adayı olan ünlü türkücü Tolga Çandar, CHP'ye "Çiftçinin Türküsü: Tayyip Büktü Belimi" adlı yeni bir seçim şarkısı seslendirdi.

Haber 30-04-2011 09:38