Tomris Çetinel Haberleri

Usta oyuncu Tomris Çetinel'in büyük acısı! Nusret Çetinel'den sonra kızı Elif Alara hayatını kaybetti

Geçen sene eşi Nusret Çetinel'i kaybeden ünlü oyuncu Tomris Çetinel, şimdi de evlat acısı yaşadı. Çetilen'in beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan kızı Elif Alara Çetinel, hayatını kaybetti.

Magazin 05-11-2022 14:38

Tomris Çetinel kimdir? Ünlü oyuncu Tomris Çetinel’in yürek sızlatan evlat acısı: Elif Alara Çetinel hayatını kaybetti!

Tomris Çetinel, geçtiğimiz yıl oyuncu eşi Nusret Çetinel'i kaybetmesinin ardından kızı Elif Alara Çetinel'in ölümüyle sarsıldı. Ünlü oyuncunun kızı Elif Alara Çetinel beyin kanaması sonucu hayata gözlerini yumdu. Acı haberi Ferhunde Hanımlar ve Cennet Mahallesi'ndeki oyunculuk performansıyla hafızalara kazınan oyuncu Melek Baykal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Evlat acısı çeken ünlü oyuncu Tomris Çetinel'in üzüntüsü yürekleri yaktı. Peki, Tomris Çetinel kimdir?

Magazin 05-11-2022 09:00

Kağıttan Hayatlar (Paper Lives) filmi nasıl izlenir? İşte konusu ve oyuncu kadrosu...

Hayatın tüm engel ve zorluklarına rağmen mücadeleyi bırakmayan bir adamın öyküsünün anlatıldığı Kağıttan Hayatlar (Paper Lives) filmi, 12 Mart 2021 tarihi itibariyle yayına girdi. İşte Kağıttan Hayatlar filmi konusu ve oyuncu kadrosu...

Magazin 14-03-2021 17:46

Kadına yönelik şiddeti tiyatro oyunuyla anlatıyorlar

Adana Devlet Tiyatrosunun 9 Ekim'de prömiyerini yapacağı "Kadın Sığınağı" adlı oyunda, kadınlara yönelik şiddete farklı insan hikayeleriyle dikkat çekiliyor - Oyunun yönetmeni Tomris Çetinel: - "Herkes ailesinde annesinden, kız kardeşinden, karısından, komşusundan birer örnek görecek. Belki bu örneklerle çözümü kendi kendimize bulacağız. Seyirci, 'Ben ne yaptım, ben neyi eksik yaptım, ben hayatımda kimleri kırdım?' şeklinde bir sorgulamayla salondan çıkacak"

Haber 03-10-2018 11:49

Tomris Çetinel

Tomris Çetinel Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tomris Çetinel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

ADT perdelerini 9 Ekim'de açıyor

Sezon açılışında "Kadın Sığınağı" adlı oyun sahnelenecek

Haber 18-09-2018 20:34

ADT yeni sezon için provalara başladı

Adana Devlet Tiyatrosu 9 Ekim Salı günü "Kadın sığınağı" adlı oyunla perdelerini açacak

Haber 28-08-2018 15:13