Travis Barker Haberleri

Hamile kalmak için ilginç yollara başvurmuştu! Kourtney Kardashian kendi sütünü sağıp içti

Kourtney Kardashian hamile kalmak için seks orucundan vajina masajına kadar türlü denemelerde bulunmuştu. Tüp bebek tedavisi sonrasında hamile kalarak doğum yapmıştı. Son dönemin dikkat çeken isimlerinden Kourtney Kardashian itirafıyla şaşırttı.

Magazin 12-04-2024 08:16

Çocuklarının yanında müstehcen halleri tepki çekiyordu! Kourtney Kardashian son paylaşımıyla eleştirildi

Geçtiğimiz yıl müzisyen Travis Barker ile dünyaevine giren Kourtney Kardashian büyük uğraşlar sonucunda 4. kez hamile kaldı. Çocuklarının yanında kocasıyla müstehcen pozlar vermesiyle tepki çeken yıldızın son pozuna düştüğü not da tepki çekti.

Magazin 11-08-2023 11:33

Kourtney Kardashian Rihanna'nın izinde! Hamile stili dikkat çekti

Geçtiğimiz yıl müzisyen Travis Barker ile evlenen Kourtney Kardashian hamile kalmak için pek çok şey denemiş ve en sonunda istediği olmuştu. Kardashian ailesinin son dönemde öne çıkan isimlerden olan Kourtney cesur tarzını hamile stiline de yansıttı. Kourtney Kardashian'ı görenler "Rihanna'nın izinde" dedi.

Magazin 14-07-2023 07:38

Seks orucu ve katı diyetler işe yaradı, hamile kaldı! Kourtney Kardashian eteğini sıyırıp paylaştı

Geçtiğimiz yıl müzisyen Travis Barker ile dünyaevine giren Kourtney Kardashian, geçen hafta eşinin konserinde pankart açarak hamile olduğunu duyurmuştu. hamile kalmak için seks orucundan katı bir diyete kadar pek çok şey deneyen yıldız çıkan karnını göstermek için pozlar verdi.

Magazin 23-06-2023 13:56

Travis Barker

Travis Barker Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Travis Barker Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Seks orucundan cinsel ilişki iznine denemediği şey kalmamıştı! Kourtney Kardashian hamile sonunda hamile

Müzisyen Travis Barker ile evlenen reality şov yıldızı Kourtney Kardashian hamile kalmak için elinden geleni yapıyordu. Seks orucu deneyen ve kardeşinden cinsel ilişki molası isteyen yıldız sonunda hamile kaldı. Ünlü yıldız bu mutlu haberi eşinin konserinde pankart açarak duyurdu.

Magazin 18-06-2023 14:03

Kourtney Kardashian soyunma odasında yere yattı! Pozları dikkat çekti

Geçtiğimiz günlerde evine gelen kardeşinden 5 dakikalık seks yapma izni isteyen Kourtney Kardashian şimdi de soyunma odasındaki pozlarıyla dikkat çekti. Markası için elinden geleni yapan yıldız yere yatarak pozlar verdi.

Magazin 02-06-2023 09:26

Kourtney Kardashian küvet ve klozetin etrafını yemekle donattı! Görenler İğrenç dedi

Travis Barker ile evliliğinden sonra yaptığı müstehcen paylaşımlarla tepki çeken Kourtney Kardashian küvet ve klozetinin etrafını yemekle donatıp banyoda 'keyif' yaptı. O anları paylaşan yıldız tepki çekti.

Magazin 30-03-2023 15:13

Kourtney Kardashian yeni imajıyla herkesi şaşırttı! Kim Kardashian'a özenmişsin

Ünlü yıldız Kourtney Kardashian uzun yıllardır arkadaş olduğu müzisyen Travis Barker ile evlendiğinden beri gündemden düşmüyor. Hem cinsel hayatına dair açık konuşması hem de iddialı pozlarıyla gündeme gelen Kourtney Kardashian yeni imajıyla herkesi şaşırttı.

Magazin 05-03-2023 15:35

Kourtney Kardashian süper minisiyle zor anlar yaşadı! Frikik vermemek için çekiştirip durdu

Arkadaşlıklarını aşka dönüştüren reality show yıldızı Kourtney Kardashian ile müzisyen Travis Barker sık sık yaptıkları müstehcen paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Çocuklarının yanında dahi erotik pozlar veren çiftten Kardashian son olarak arabadan inerken görüntülendi. Ünlü yıldız eteğiyle zor anlar yaşadı.

Magazin 24-01-2023 09:11

Kourtney Kardashian tarzıyla şoke etti! Arkasını dönüp gösterdi

"Keeping Up with the Kardashians" isimli reality şov programıyla tanınan Kourtney Kardashian, davulcu eşi Travis Barker' ile yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Son dönemde bedeniyle barıştığını sık sık ifade eden Kardashian ilginç tarzıyla şaşırttı. TV yıldızı, tangasını göstermekten ise çekinmedi.

Magazin 16-10-2022 10:30

Travis Barker ve Kourtney Kardashian küvette poz verdi

Kourtney Kardashian ve Travis Barker çifti durmuyor. Arkadaşlıklarını aşka dönüştüren reality show yıldızı Kourtney Kardashian ile müzisyen Travis Barker iş birliği yaptığı marka için küvette pozlar verdi. Erotik pozlarıyla sık sık gündeme gelen çift yine gündem oldu.

Magazin 21-06-2022 09:53

Kourtney Kardashian'a hamile kalma tavsiyeleri: Travis Barker'in spermini içme, vajina buharı ve dahası...

Kourtney Kardashian ve Travis Barker evlilikleriyle gündemde. Eski ilişkilerinden 3 tane çocuğu olan Kourtney Kardashian yeniden hamile kalmak istiyor. Kardashianlar'ın hayatının anlatıldığı Hulu'da yer alan programın son bölümünde ünlü çiftin bu konudaki çabaları gündeme geldi. Kourtney Kardashian kendisine Travis Barker'ın spermini içmesinin bile tavsiye edildiğini açıkladı.

Magazin 26-05-2022 15:51

Kourtney Kardashian ve Travis Barker İtalya'da 3. kez evlendi! Jartiyerini çıkardığı görüntüler olay oldu

Geçtiğimiz hafta Santa Barbara adliyesinde resmen evlenen Kourtney Kardashian ve Travis Barker çifti, İtalya'nın Portofino kentinde görkemli bir düğün yaptı. Çift 3. kez mutluluğa evet derken Kardashian ailesinin üyeleri tarzlarıyla düğüne damga vururken, kamuoyunun ilgiyle takip ettiği düğünde çiftin dikkat samimi halleri sosyal medyada gündeme geldi.

Magazin 23-05-2022 12:25

Kourtney Kardashian sonunda düğünü yaptı! Eşiyle halleri olay oldu

Geçtiğimiz günlerde resmi olarak evlenen Kourtney Kardashian ve Travis Barker çifti sonunda düğün yaptı. Çift düğün kutlamasını İtalya'nın Portofino kentinde gerçekleştirdi. İşte düğünde Kardashian'ların dikkat çeken kıyafetleri ve gelin ve damadın ilginç halleri...

Magazin 22-05-2022 15:47

Kourtney Kardashian ve Travis Barker sonunda resmi olarak evlendi! İlginç gelinlik

Travis Barker ile Las Vegas'ta kimseye haber vermeden evlenen Kourtney Kardashian resmi olarak nikahlı sayılmıyordu. Kourtney Kardashian ve Travis Barker geçtiğimiz gün Santa Barbara'daki şehir adliyesinde yasal olarak evlendi. Kourtney Kardashian'ın gelinlik tercihi olay oldu.

Magazin 16-05-2022 09:39

Kourtney Kardashian'dan iddialı seçim! Önünü dönünce herkes ona baktı

Eskiye dayalı arkadaşlıklarını geçtiğimiz yıl aşka dönüştüren reality şov yıldızı Kourtney Kardashian ile müzisyen Travis Barker geçtiğimiz gün aniden evlendi. Kourtney Kardashian nikah sonrası bir açılışa giderken giydiği iddialı kıyafetler hayranlarının dikkatini çekti.

Magazin 10-04-2022 11:50

Kourtney Kardashian ve Travis Barker'in öpücüğü Oscar'a damga vurdu! Biri kova uzatsın lütfen

Kourtney Kardashian ve Travis Barker, Pazar günü 94. Oscar Ödülleri için Hollywood'daki Dolby Theatre'da kırmızı halıda boy gösterdi. Çifftin sevgi gösterisi Kırmızı Halı'ya damga vurdu.

Magazin 28-03-2022 08:41

Kourtney Kardashian ve Travis Barker plajda herkesin içinde...

Kourtney Kardashian ve Travis Barker Laguna Plajı'nda görüntülendi. Bir süre önce seks orucu yaptığını açıklayan çift herkesin içinde yaptıkları hareketlerle şoke etti. Kourtney Kardashian yine gündem olmayı başardı.

Magazin 11-03-2022 11:25

Kourtney Kardashian nişanlısı Travis Barker ile gecesinden paylaşım yaptı

Kourtney Kardashian, Travis Barker'ın kendisine evlilik teklif ettiği Kaliforniya'ya döndü. Çift beraber geçirdikleri romantik geceden paylaşım yapmayı ise ihmal etmedi.

Magazin 30-12-2021 15:46

Kourtney Kardashian nişanlısı Travis Barker’la havuzda aşka geldi

Televizyon yıldızı Kourtney Kardashian, nişanlısı Travis Barker ile annesi Kris Jenner’ın Palm Springs’deki çiftliğine gitti. Kourtney Kardashian, nişanlısı Travis Baker'la havuzda öpüşürken çekilen bir fotoğrafını 'Seninle hayat' notuyla paylaştı.

Magazin 01-12-2021 12:00

Kourtney Kardashian bu sefer de kızının yanında rahat durmadı

Nişanlısı Travis Barker ile bir an olsun ayrılmayan Kourtney Kardashian sık sık müstehcen halleriyle gündeme geliyor. Çift gittikleri her yerde birbirlerine yakın temaslarıyla olay olurken bu sefer de Kourtney Kardashian'ın kızının yanında rahat durmadı.

Magazin 29-11-2021 14:56

Kourtney Kardashian düğünde Travis Barker'ın kucağına oturdu! Kimseyi umursamadı

Bir süre önce Travis Barker ile nişanlanan Kourtney Kardashian sık sık müstehcen halleriyle gündeme geliyor. Ünlü çift bu sefer de katıldıkları düğünde kendilerine hakim olamadı.

Magazin 15-11-2021 14:46

Kourtney Kardashian nişan gecesinden paylaştı! Kelepçeden sonra gül yaprakları...

Ocak ayından bu yana birlikte olan ve erotik pozlarıyla gündeme gelen Kourtney Kardashian ve Travis Barker çifti nişanlanmıştı. Kardashian kelepçeli pozdan sonra gül yaprakları içinde poz verdi.

Magazin 25-10-2021 14:21

Kourtney Kardashian resmen düşman çatlattı! En özel anlarını paylaştı

Arkadaşlıkları aşka dönüşen reality şov yıldızı Kourtney Kardashian ile Travis Barker nişanlanınca gündeme bomba gibi düştüler. Ünlü çiftin bu kararı eski sevgililerini mutlu etmese de çift aşk paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Magazin 21-10-2021 10:09

Kourtney Kardashian ve Travis Barker'in nişanı sonrası bomba iddia

Kourtney Kardashian ve Travis Barker'in nişanı eski sevgililerini üzdü. Ünlü çiftin eski sevgililerinin bu haberle yıkıldığı iddia edilirken ortaya bir bomba haber daha düştü.

Magazin 19-10-2021 15:58

Kourtney Kardashian ve Travis Barker nişanlandı! Ateşli öpücük

Kim Kardashian'ın ablası Kourtney Kardashian rock müzisyeni sevgilisi Travis Barker'ın evlilik teklifine "evet" yanıtını verdi. İkili sık sık müstehcen paylaşımlarıyla gündem oluyordu.

Magazin 18-10-2021 10:20

Kourtney Kardashian durmuyor! Süper minisiyle pozlarını paylaştı

Hem aşk hayatı hem de açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Kourtney Kardashian adeta sosyal medya için yaratılmış. Kourtney Kardashian son olarak süper minisiyle verdiği pozlarla hayranlarını mest etti.

Magazin 01-10-2021 11:43

MTV Video Müzik Ödülleri'nin en rahat çifti: Travis Barker ve Kourtney Kardashian

Travis Barker ve Kourtney Kardashian yine herkesin içinde rahat hareketleriyle dikkat çekti. Ünlü çift 2021 MTV Video Müzik Ödülleri'nde kırmızı halısında öpüşürken görüntülendi.

Magazin 13-09-2021 16:04

Kourtney Kardashian ve Travis Barker çifti hakkında mesajları ifşa olan Scott Disick, yaptığından çok utandı

Kourtney Kardashian’ın bir dönem seks bağımlılığı tedavisi gören eski kocası Scott Disick’in mesajları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Scott Disick’in, Kourtney Kardashian’ın eski sevgilisi Younes’a attığı mesajlar yüzünden çok utandığı iddia edildi.

Magazin 02-09-2021 21:51

Kourtney Kardashian'ın sevgilisini öpmesi eski eşi Scott Disick'i delirtti! Mesajlar ifşa oldu

İtalya'nın Portifino kentinde tatil yapan Travis Barker ile televizyon yıldızı Kourtney Kardashian sık sık magazincilere yakalanıyor. Ünlü çiftin son görüntüsü gündeme bomba gibi düşünce eski eş daha fazla dayanamadı.

Magazin 31-08-2021 15:13

Sevgilisiyle tekne turuna çıkan Kourtney Kardashian’dan dudak dudağa poz!

Müzisyen Travis Barker ile televizyon yıldızı Kourtney Kardashian’ın dillere destan aşkı tam gaz devam ediyor. Tatil için İtalya’yı tercih eden çift, sosyal medya hesaplarından peş peşe dikkat çeken paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Magazin 29-08-2021 21:28

Kourtney Kardashian sınırları zorladı! Plajda sevgilisinin üstüne yattı

Ailesiyle birlikte kamera karşısına geçtiği Keeping Up With The Kardashians adlı reality şov sayesinde tanınan Kourtney Kardashian yaşadığı tutkulu aşkla gündeme geliyor. Sevgilisiyle tatilde olan Kourtney Kardashian plajda sınırları zorladı.

Magazin 29-08-2021 08:29

Kourtney Kardashian ve Travis Barker’dan aşk dolu paylaşımı

Mutluluklarını her fırsatta dile getiren ve Instagram’dan yaptıkları fotoğraflarla gözler önüne seren Kourtney Kardashian ile Travis Barker çifti Meksika’da aşk tatili yapıyor. İkiliden her zamanki gibi romantik bir paylaşım geldi.

Magazin 19-08-2021 15:13

Travis Barker Kourtney Kardashian için uçağa bindi

Uçak kazasında ölümden dönen ABD'li rockçı Travis Barker, 13 yıl sonra fobisini Kourtney Kardashian sayesinde yendi.

Magazin 16-08-2021 14:19

Kourtney Kardashian sütyensiz transparanla poz verdi! Hayranları çıldırdı

Travis Barker ile aşk yaşayan Kourtney Kardashian cüretkar pozlarıyla dikkat çekiyor. Kourtney Kardashian son olarak sütyensiz transparanıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 15-07-2021 09:25

Kourtney Kardashian ve Travis Barker’den yeni kucak pozu!

İlişkilerini gözler önünde çekinmeden yaşayan Kourtney Kardashian ve Travis Barker çifti yeni fotoğraflarıyla gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 19-06-2021 01:45

Çılgın ikili Kourtney Kardashian ile Travis Barker hakkında bomba iddia!

Kardashian ailesinin son günlerde gündemden düşmeyen üyesi Kourtney Kardashian’ın son Instagram gönderisinde paylaştığı elbise provası görüntüleri sonrasında, çılgın müzisyen sevgilisi Travis Baker’la nişanlanacakları iddiası ortaya atıldı.

Magazin 17-06-2021 10:25

Kourtney Kardashian ve sevgilisi Travis Barker’dan yok artık dedirten paylaşım

Televizyon yıldızı Kourtney Kardashian ile müzisyen sevgilisi Travis Barker’ın ilişkisi dolu dizgin devam ediyor. Müstehcen pozlarıyla dikkat çeken çift bu sefer yaptıkları kan tüplü paylaşımla şaşkınlık yarattı.

Magazin 09-06-2021 14:09

Kourtney Kardashian ve Travis Barker paylaşımlarıyla şoke etti

Ateşli bir aşk yaşayan Kourtney Kardashian ve Travis Barker yine paylaşımlarıyla olay oldu. Travis Barker sevgilisine özel yaptırdığı hediyeyle şoke etti.

Magazin 12-05-2021 11:49

Kourtney Kardashian'ın sevgilisi yaptığı paylaşımla tepki çekti

Kourtney Kardashian'ın erkek arkadaşı Travis Barker öyle bir fotoğraf paylaştı ki... Barker sevgilisinin kalçalarını çekip sosyal medyada paylaşınca olay oldu.

Magazin 19-04-2021 09:44