Tristan Thompson Haberleri

Skandalları bitmiyor! Grup seks, aldatma derken şimdi de...

Dünyanın takip ettiği fenomen aile Kardashian’ların adı skandallarla anılmaya devam ediyor. Khloe Kardashian, şimdiye kadar eski sevgilisi ve çocuklarının babası olan Tristan Thompson’ın grup seks ve aldatma olaylarıyla gündemden düşmüyordu. Khloe Kardashian şimdi de zayıflama yöntemiyle gündemde. Khloe Kardashian’ın şeker hastalarının kullandığı bir ilaçla zayıfladığı iddia ediliyor.

Haber 18-11-2022 09:37

Khloe Kardashian'ın Tristan Thompson'un çocuğunun olduğunu öğrenince... Prezervatif tak...

'The Kardashians'ın geçtiğimiz bölümünde, Khloe Kardashian'ın, Tristan Thompson'ın başka bir kadından çocuğu olduğunu öğrendiği anlar gösterildi. Khloe Kardashian duydukları karşısında şoke olarak "Prezervatif tak, vazektomi yaptır" diyerek çileden çıktı.

Magazin 16-06-2022 14:15

Tristan Thompson Khloe Kardashian'dan özür diledi! DNA testiyle kanıtlandı

Basketbol yıldızı Tristan Thompson'ın Maralee Nichols'dan bir bebek sahibi olduğu DNA testiyle kanıtlandı. O ilişki sırasından Khloe Kardashian ile birlikte olan Tristan Thompson ünlü isimden herkesin huzurunda özür diledi.

Magazin 04-01-2022 17:20

Khloe Kardashian’dan olay itiraf: Bekaretimi 14 yaşında kaybettim

Kardashian-Jenner ailesinin üyesi 37 yaşındaki Khloe Kardashian, özel hayatıyla ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. ABD'de bir TV kanalına konuşan Khloe Kardashian, bekaret itirafıyla gündeme geldi.

Magazin 06-08-2021 20:08

Tristan Thompson

Tristan Thompson Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tristan Thompson Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Partide üçlü ilişkiye giren Tristan Thompson’u Khloe Kardashian yine affetti!

Tristan Thompson, geçtiğimiz aylarda bir partide üçlü ilişkiye girdiği için sevgilisi Khloe Kardashian tarafından terk edilmişti. True adında bir kız çocukları olan çift o olaydan sonra ilk kez birlikte görüntülendi. ABD basınına göre Tristan Thompson ve Khloe Kardashian ikilisi yine barıştı.

Magazin 21-07-2021 10:38

Partide üçlü ilişkiye giren Tristan Thompson'ı sevgilisi Khloe Kardashian affetmedi

Daha önce de adları skandallara karışan Khloe Kardashian ve sevgilisi Tristan Thompson yine ayrıldı. NBA'de top koşturan basketbolcu bu sefer katıldığı bir ev partisinde sevgilisi Khloe Kardashian'ı aldattı. Khloe Kardashian ise sevgilisini affetmedi.

Magazin 23-06-2021 11:35

Aldatılmayı kabullendi! Khloe Kardashian taşıyıcı anne arıyor!

Kardashian ailesinin en küçüğü Khloe Kardashian eğer hamile kalırsa, ya kendisinin ya da bebeğinin hayatı tehlikeye girecek. Bu sebeple Khloe Kardashian ve Tristan Thompson, taşıyıcı anne seçeneğini değerlendirmeye başladı.

Magazin 15-05-2021 10:22