Ttb Haberleri

Bakan Koca'dan TTB açıklaması: Tabip odalarının amacı...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türk Tabipler Birliği ile ilgili devam eden adli sürece ilişkin değerlendirmede bulundu. Bakan Koca, "Hekim haklarının ve saygınlığının mücadele yeri sendikalarda değil esas tabip odalarında olmalıdır. Tabip odalarının amacı, sadece hekim hakları ve saygınlığını korumak olmalıdır" dedi.

Haber 07-12-2023 12:59

SON DAKİKA | 'Kimyasal silah' iddiası çok tepki çekmişti! Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı tutuklandı

Son dakika haberi... Türk Silahlı Kuvvetlerinin kimyasal silah kullandığı iddiasını gündeme taşıyan ve bu sözleri sonrası büyük tepki çeken Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı, dün gözaltına alınmıştı. Fincancı'nın evinde yapılan aramalarda kalaşnikof mermisi bulunmuştu. TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı tutuklandı. Öte yandan Fincancı'nın ifadesi ortaya çıktı.

Haber 27-10-2022 16:08

Son dakika: Fincancı'nın sözleri tepkilere yol açmıştı! Bakan Bozdağ'dan 'TTB' açıklaması: Yeni hazırlık yapıyoruz

Son dakika haberi: Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın kimyasal silah iddiasıyla ilgili sözleriyle ilgili hukuki süreç devam ederken Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, TTB ve TMMOB ile ilgili yeni hazırlık yapıldığını duyurdu. Bakan Bozdağ çalışma bitince Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kabineye sunulacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da "yasal düzenlemeyle isim değişikliğine" işaret ettiği bir açıklama yapmıştı.

Haber 27-10-2022 13:34
ttb

Son dakika: TTB Başkanı Fincancı hakkında yeni gelişme! 'Kimyasal silah' iddiası tepki toplamıştı; tutuklama talep edildi

Son dakika haberi: 'Kimyasal silah' sözleriyle gündemde olan Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı, bu sabah saatlerinde adliyeye sevk edilmişti. Fincancı son olarak ’terör örgütü propagandası yapmak’ suçundan tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Haber 27-10-2022 12:12

Ttb

Ttb Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ttb Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı kimdir, neden gözaltına alındı? TSK hakkındaki skandal iddiası tepki çekmişti

TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı ile ilgili son dakika gelişmesi sonrası birçok kişi internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, Fincancı hakkında 'terör örgütü propagandası yapmak' ve 'Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni, devletin kurum ve organlarını aşağılamak' suçlarından, soruşturma başlatıldı ve bu sabah gözaltına alındı. Peki, Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı kimdir, Şebnem Korur Fincancı neden gözaltına alındı?

Haber 26-10-2022 09:31

Son dakika: Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı hakkında soruşturma başlatıldı

Son dakika haberi: Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, Türk Tabipler Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı hakkında 'terör örgütü propagandası yapmak' ve 'Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni, devletin kurum ve organlarını aşağılamak' suçlarından, soruşturma başlatıldı.

Haber 20-10-2022 16:32