Tuba Vural Çokal Haberleri

Tuba Vural Çokal kimdir, kaç yaşında ve nereli? Tuba Vural Çokal AK Parti MKYK üyeliğine seçildi

AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi sonrasında MKYK listesi açıklandı. Listede 75 isim yer aldı. AK Parti'nin MKYK listesinde yer alan AK Parti üyelerinden birisi de Tuba Vural Çokal oldu. MKYK listesinin açıklanması ile vatandaşlar Tuba Vural Çokal'ı araştırmaya başladı. Peki Tuba Vural Çokal kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Haber 24-03-2021 16:23

İYİ Parti'den istifa eden Tuba Vural Çokal ve 5 belediye başkanı AK Parti'ye geçti

İYİ Parti'den geçtiğimiz günlerde istifa eden Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, AK Parti'ye katıldı. Ayrıca 3 ilden 5 belediye başkanı da AK Parti'ye geçti.

Haber 11-03-2020 12:56

İYİ Parti'den istifa eden Tuba Vural Çokal, AK Parti'ye geçiyor

İYİ Parti'den istifa eden Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal'ın AK Parti'ye geçiyor. Vural istifa açıklamasında, yol arkadaşları ve kendisinin uzun zamandır değersizleştirilmeye maruz kaldığı ifade etmişti.

Haber 11-03-2020 04:23

İYİ Parti'den istifa eden Milletvekili Çokal: Parti içinde Türk milliyetçileri dışlanıyor

İYİ Parti'den istifa eden Milletvekili Çokal: "Parti içinde Türk milliyetçileri dışlanıyor"

Yurthaber 17-02-2020 15:48

İYİ Parti'de istifa depremi! Tuba Vural Çokal'ın ardından iki kişi daha istifa etti

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal'ın ardından iki kişi daha partisinden istifa etti. İYİ Parti Kepez İlçe Başkanı Osman Bulut ile Kumluca Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Toprakçı da istifa etti.

Haber 13-02-2020 18:05

İYİ Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, partisinden istifa etti

İYİ Parti Antalya Milletvekili, Genel Başkan Yardımcısı Tuba Vural Çokal, dün gece Twitter'dan açıklamalar yaparak istifa etti.

Haber 13-02-2020 10:03

Göz doktoru olan vekilden korkutan iddia: SGK’nın kanser ilacı kör ediyor

İYİ Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) sarı nokta ve şeker hastalıklarına bağlı göz rahatsızlıklarında kullanılmasını istediği kanser ilacının kalıcı körlüğe neden olabileceğini söyledi. Göz doktoru olan Çokal'dan kritik uyarılar geldi...

Haber 03-02-2019 09:13

2019 Yılı Bütçesi TBMM Genel Kurulunda

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ: - "Türkiye'nin başındaki iki büyük terör belası, PKK geri dönmek üzere büyük ölçüde Suriye'ye çekilmiştir, FETÖ ise geri dönmek üzere dünyaya dağılmıştır. Selefi cihatçı terörist örgütlenmeler ise Türkiye içinde kozalarını hızla örmeye devam etmektedirler" - İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk: - "Vatandaşlar sizden emeklilikte yaşa takılanlar sorunuyla ilgili kanun bekliyor ama siz sallıyorsunuz. O kişiler de sizi yerel seçimde sallayacak gibi görünüyor ama bakalım ne kadar sallayacak?"

Haber 16-12-2018 22:09

Sağlık alanında düzenlemeler içeren teklif TBMM Genel Kurulunda

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan: - "Kanun teklifini, Genel Başkanımızın belirlediği ilkeler doğrultusunda millet ve devletimizin bekası için sürdürdüğümüz Cumhur İttifakı kapsamında genel olarak destekliyoruz" - İYİ Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal: - "Ülkemizde yargıya, adalete olan güven bu kadar azalmışken yıllarca eğitim almış, emek vermiş hekimlerimizin görevlerini yapmasına engel olunması onları açlığa mahkum etmek demektir"

Haber 13-11-2018 20:55