Tuğrul Tülek Haberleri

Camdaki Kız'ın Levent'i Tuğrul Tülek aşkını ilan etti! Sevgilisi bakın kim çıktı! Çöp Adam'ın yıldızıyla...

Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği Levent rolüyle tanınan Tuğrul Tülek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla aşkını ilan etti. Tülek, kendisi gibi oyuncu Ezgi Çelik ile birlikteliğini Akyaka tatilinden karelerini paylaşarak duyurdu.

Magazin 07-07-2023 12:29

Camdaki Kız 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Nalan'dan Muzo'yu şaşırtan aşk itirafı! Camdaki Kız 7. son bölümde neler oldu?

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız dizisi 7. bölümüyle seyirciyle buluştu. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerde oynadığı Camdaki Kız'ın son bölümünde, annesi Feride'nin yaptıklarına dayamayan bayıldı. O anda odaya giren Muzo ise Nalan'ı kucakladı. Camdaki Kız'ın 8. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Fragmanda Nalan, Muzo'ya Sedat'a aşık olduğunu itiraf ediyor. Muzo ise Rafet'e düğünü hızlandırması gerektiğini söylüyor.

Magazin 28-05-2021 02:28

Camdaki Kız dizisinin Levent eniştesi Tuğrul Tülek paylaştı

Kanal D’nin ilk bölümüyle zirveye oturan Camdaki Kız dizisi, ikinci bölümle de hem izlenme oranlarında hem de sosyal medyada zirvedeydi.

Magazin 16-04-2021 20:08

Tuğrul Tülek kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Camdaki Kız Levent karakterini canlandıran Tuğrul Tülek biyografisi...

Vatanım Sensin ve Avlu gibi başarılı dizilerde rol alan konservatuar mezunu oyuncu Tuğrul Tülek, şimdi de ekranlarda yeni başlayacak olan Camdaki Kız dizisinde Levent karakterini canlandıracak. Vatandaşlar başarılı oyuncu Tuğrul Tülek'in hayatını araştırmaya başladı. Peki Tuğrul Tülek kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Camdaki Kız Levent karakterini canlandıran Tuğrul Tülek biyografisi...

Magazin 08-04-2021 14:51

Tuğrul Tülek

Tuğrul Tülek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tuğrul Tülek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.