Tülay Kaynarca Haberleri

AK Parti ve CHP'li siyasetçilerin samimi hali ilgi çekti

Bağcılar'da esnaf ziyareti sırasında karşılaşan AK Parti ve CHP'li siyasetçiler, meclisteki tartışmaların aksine renkli görüntüler verdi. CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay, AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı sohbeti ilgi çekti.

Haber 05-11-2021 18:15

AK Parti milletvekili Tülay Kaynarca, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Twitter’dan korona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Haber 27-10-2020 19:53

2019 yılı bütçesi TBMM Genel Kurulunda

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, yanında getirdiği bir simidi ikiye bölerek yarısını gösterdi ve "Bu kadarını 100 kişiden bir kişi yiyor, yarısından azını ise 99 kişi yiyor. Bu mu sizin adalet anlayışınız?" dedi - AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca: - "2002'de her 100 liranın 86 lirası faize giderken, 2019 bütçesinde her 100 liranın sadece 16 lirası faiz ödemelerine gidecek"

Haber 18-12-2018 22:46

Türk mahkemelerinin yurt dışındaki boşanma davalarını tanımaması

Türk Vatandaşlığından İzinle Çıkmış Kadınların ve Ailelerin Sorunları ve Çözüm Önerileri Alt Komisyonu Başkanı Tülay Kaynarca: - "Alt komisyon çalışmaları, bazı konularda yasal düzenleme yapılmasına önayak oldu. Türk mahkemelerin yurt dışındaki boşanma davalarını tanımaması sebebiyle, boşananlar Türkiye’de tekrar boşanma davası açmak durumunda kalıyordu" - "Yapılan çalışmalar neticesinde konuyla ilgili KHK yayımlandı. Böylece tarafların birlikte hareket etmesi halinde, tekrar dava açılmasına gerek kalmaksızın boşanma işlemi tescil edilecek"

Haber 10-05-2018 16:29

Tülay Kaynarca

Tülay Kaynarca Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tülay Kaynarca Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Meclis, yurt dışındaki Türk kadınlarının sorunlarına çözüm önerdi

Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşı olan ve vatandaşlıktan izinle çıkmış kadınların sorunlarına yönelik kurulan Alt Komisyon, bir rapor hazırladı - Raporda, çift dilli anaokullarının açılması, buradaki eğitim sürecine annelerin de dahil edilmesi, Türkçe'nin seçmeli ders olarak müfredatta yer alması, Avrupa'da antisemitizm örneğinde olduğu gibi İslamofobinin de özel bir suç türü olarak tanımlanması istendi

Haber 11-04-2018 11:06