Tülin Özen Haberleri Ve Son Dakika Tülin Özen Haberleri

Tülin Özen Haberleri Ve Son Dakika Tülin Özen Haberleri

Tülin Özen, 24 Aralık 1979 tarihinde İskenderun’da doğdu. Artvinli bir ailenin çocuğu olarak hayata gözlerini açan Tülin Özen, eğitim hayatını İzmir ve İstanbul’da tamamladı. İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Ardından ise İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Elektrik Mühendisliği okumaya başladı. Oyunculuk tutkusunun ağır basması üzerine Yeditepe Oyuncuları'nda burslu olarak öğrenim gördü. Oyunculuk alanında ilk çalışmasına Melek Oyunu filmiyle imza attı. Semih Kaplanoğlu'nun "Meleğin Düşüşü" filmi ile "En iyi kadın oyuncu" Altın Portakal Ödülünü kazandı. Beyaz Gelincik adlı dizide canlandırdığı Meryemce karakteri ile tanınırlığını arttırdı.

12 Kasım 2015 tarihinde başlayan Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinde I. Ahmed'in annesi Handan Sultan'ı canlandırdı. Tülin Özen’in rol aldığı dizi ve filmler arasında Yarın Geçti, Yumurta, Süt, Yapayalnız, Vicdan, 11’e 10 Kala, Bal, Yük, Mavi Dalga, Karanaval, Gülümse, Pek Yakında, Abluka, Kötü Çocuk, Şiir Saklayan Çocuk, App, Karakomik Filmler 2, En Son Babalar Duyar, Aynalar, Beyaz Gelincik, Rüya Gibi, Cennetin Çocukları, Kapalı Çarşı, Üsküdar’a Giderken, Bizim Yenge, Yalan Dünya, Aldırma Gönül, Ufak Tefek Cinayetler ve Kırmızı Oda yer alıyor.

Tülin Özen Haberleri

Arak dizisinde İlker Kaleli'ye bomba partner! Çok ünlü bir isim kadroya katıldı

Yakında Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Arak dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu. Başrolünde İlker Kaleli'nin bulunduğu diziye çok ünlü bir isim katıldı.

Magazin 02-10-2023 22:26

Kırmızı Oda'da ayrılık! Burak Sevinç ve Tülin Özen diziden ayrıldı

Başrolünü Binnur Kaya'nın oynadığı Kırmızı Oda'nın dün akşam yayınlanan bölümünde iki veda birden yaşandı. Dizinin ilk bölümünden bu yana rol alan Tülin Özen ve Burak Sevinç kadrodan ayrıldı.

Magazin 27-03-2021 08:55

Bir Başkadır'ın Gülbin'i Tülin Özen: Ülke politikaları...

'Bir Başkadır' yayınlandığı gündem beri gündemde en üst sıralarda... Dizide iki kız kardeşten biri olan 'Gülbin' karakterini canlandıran Tülin Özen yaptığı açıklamada "Hepimiz birbirimizi seviyoruz, asıl karşı çıkılması gereken şey bunun unutturulmaya çalışılması olmalı" dedi.

Magazin 17-11-2020 11:33

Bir Başkadır'a Tülin Özen'in yatak sahnesi damga vurdu!

Berkun Oya'nın yazıp yönettiği Bir Başkadır yayınlandığı andan itibaren gündeme bomba gibi düştü. Netflix'in yeni projesinde Tülin Özen'in cesur sahneleri sosyal medyada dikkat çekti.

Magazin 13-11-2020 14:29

Tülin Özen

Tülin Özen Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tülin Özen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kırmızı Oda'nın Piraye'si Tülin Özen: Burada herkes birbiriyle sevişmek zorundaymış!

‘Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler’ programına konuk olan oyuncu Tülin Özen ilginç açıklamalarıyla dikkat çekti. Kırmızı Oda dizisinde rol alan Tülin Özen İstanbul'a ilk geldiğinde yaşadığı şaşkınlığı anlattı.

Magazin 25-10-2020 07:28

Tülin Özen: Öykü Karayel cenazemde beni övecek

Ünlü oyuncu Tülin Özen, "Öykü Karayel'e 'cenazemde konuşmayı sen yapacaksın' diye görev verdim" dedi.

Magazin 24-10-2020 15:42

Tülin Özen, Kırmızı Oda'da hangi rolde oynayacak? Kırmızı Oda dizisi ne zaman başlıyor?

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan Kırmızı Oda, 4 Eylül Cuma akşamı 20:00’de ilk bölümüyle TV8 ekranlarında seyirci karşısına çıkacak. Dizinin başrol oyuncularından Tülin Özen de, Kırmızı Oda'daki rolünü anlattı.

Magazin 03-09-2020 22:35

Tülin Özen'den ücretli izin çağrısı

Oyuncu Tülin Özen, coronavirüs hızla can almaya devam ederken kamera karşısına geçti ve tüm işçilere devlet destekli ücretli izin verilmesi çağrısında bulundu.

Magazin 27-03-2020 12:21

Netflix yeni Türk dizisini açıkladı! İşte oyuncu kadrosu ve konusu

Netflix, Berkun Oya önderliğinde sosyal sorunlara değinen bir drama dizisinin çekimlerine başladı. Netflix'in 4. Türk dizisinin başrollerinde Öykü Karayel, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Tülin Özen, Defne Kayalar, Bige Önal ve Settar Tanrıöğen yer alıyor.

Magazin 14-11-2019 21:20

Mert Fırat'ın oynadığı Westendin prömiyeri yapıldı

Mert Fırat'ın oynadığı "Westend"in prömiyeri yapıldı

Haber 28-09-2019 12:11

Ufak Tefek Cinayetler'de Tülin Özen'in yerine Meryem Uzerli mi geliyor?

Tülin Özen'in Ufak Tefek Cinayetler'den ayrılmasının ardından oyuncu Meryem Uzerli'ye dizide oynaması için teklif götürüldüğü iddia edildi.

Magazin 11-11-2018 22:36

Ufak Tefek Cinayetler'de Arzu öldü mü? Tülin Özen ayrıldı mı? Ufak Tefek Cinayetler 39. son bölüm final sahnesi izle

Ufak Tefek Cinayetler dizisi 39. son bölümde şok bir ayrılık yaşandı. Ufak Tefek Cinayetler'in son bölüm final sahnesinde Tülin Özen'in canlandırdığı Arzu, Emre Çelen'i arabayla öldürmek isterken bir kamyonun çarpmasıyla kaza geçirdi. Peki Ufak Tefek Cinayetler'de Arzu öldü mü? Tülin Özen diziden neden ayrıldı? 'Arzu'yu kim öldürdü?' sorusu ise merak konusu oldu. Yönetmenden ise Arzu'ya veda mesajı geldi! İşte Ufak Tefek Cinayetler'in son bölümde yaşananlar ve Arzu'nun öldüğü o final sahnesi..

Magazin 31-10-2018 01:13

Ufak Tefek Cinayetler'e Bond etkisi

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin başrol oyuncuları Gökçe Bahadır, Tülin Özen ve Bade İşçil, Bond kadınlarına dönüştü. Vogue dergisinin Ocak sayısı için kamera karşısına geçen üç güzel, seksi görünümleriyle dikkat çekti.

Magazin 03-01-2018 10:39

Tülin Özen Muhteşem Yüzyıl Kösem'dan ayrıldı

Star TV ekranlarında yayınlanan 'Muhteşem Yüzyıl Kösem' dizisinde Handan Sultan'ı canlandıran Tülin Özen diziden ayrıldı.

Magazin 25-03-2016 10:00

Muhteşem Yüzyıl Kösem'e bomba isim

Star TV'de ekrana gelen Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisine Vildan Atasever'de dahil oldu.

Magazin 09-03-2016 14:27

Hayat Ağacı 4. Bölüm Fragmanı

Murat'ın bankadan çektiği kredi eve sigorta parası olarak gelir. Ancak o parada Birce'nin hayatı için endişelenen Cengiz'in de gözü vardır. Cengiz, gözünü karartıp ailenin tüm geleceğini etkileyecek olan paraya elini uzatır; ancak acı bir sürpriz onu beklemektedir. Hayat Ağacı yeni bölümüyle 11 Ekim Cumartesi akşamı saat 19:55'te TRT 1'de...

Magazin 03-10-2014 11:19

Hayat Ağacı Eylül'de TRT 1'de...

Başrollerinde Fikret Kuşkan, İdil Fırat, Onur Saylak, Tülin Özen, Tolga Güleç, Özge Özberk, İbrahim Kendirci ve Beyazıt Gülercan'ın rol aldığı, yapımcılığını Nilgün Sağyaşar ve yönetmenliğini ise Barış Yöş'ün yaptığı Hayat Ağacı Eylül'de TRT 1'de...

Magazin 12-08-2014 10:01

Hayat Ağacı Yakında TRT 1'de...

Başrollerinde Fikret Kuşkan, İdil Fırat, Onur Saylak, Tülin Özen, Tolga Güleç, Özge Özberk, İbrahim Kendirci ve Beyazıt Gülercan'ın rol aldığı, yapımcılığını Nilgün Sağyaşar ve yönetmenliğini ise Barış Yöş'ün yaptığı Hayat Ağacı Yakında TRT 1'de...

Magazin 11-07-2014 09:36