Tunca Aydoğan Haberleri

Yılan Hikayesi’nin Kürşat’ı olarak hafızalara kazındı! Tunca Aydoğan'ın son hali ağızları açık bıraktı

1999-2002 yılları arasında yayınlanan ve döneme damga vuran Yılan Hikayesi dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle büyük beğeni toplamıştı. Başrollerini Meltem Cumbul ve Mehmet Ali Alabora’nın paylaştığı dizide kötü adam Kürşat karakterine hayat veren Tunca Aydoğan o rolü ile hafızalarımıza kazındı. Uzun saçlarıyla hatırladığımız ünlü oyuncunun son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 08-11-2023 17:18

Yılan Hikayesi’nin Kürşat’ının son hali ağızları açık bıraktı! Görenler şaştı kaldı

1999-2002 yıllarında yayınlanan ve fenomen haline gelen Yılan Hikayesi dizisinde Kürşat karakterini Tunca Aydoğan canlandırıyordu. Dizinin kötü karakterini canlandıran ve adeta yıllara meydan okuyan Tunca Aydoğan son haliyle çok şaşırttı.

Magazin 02-05-2023 08:25

Yılan Hikayesi'nin Kürşat'ını gören tanıyamıyor! Bambaşka biri oldu

İlk bölümü 1999 yılında yayınlanan Yılan Hikayesi dizisi, kısa sürede büyük beğeni toplamıştı. Dizide Kürşat karakterine hayat veren usta oyuncu Tunca Aydoğan, birçok başarılı yapımda daha rol aldı. Aydoğan'ın yıllar içindeki değişimi şaşırttı.

Magazin 07-09-2021 10:19

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da iki şok ayrılık! EDHO 112. son bölümde Muzi ve Fikret öldü mü?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 112. son bölümünde iki ayrılık birden yaşandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a geçtiğimiz haftalarda katılan Tunca Aydoğan'ın canlandırdığı Muzi karakteri, Hızır tarafından sorgulanırken Ateş'in uzun namlulu silahla vurmasıyla öldürüldü. EDHO son bölümde, Ateş karakteri Fikret'i de göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Böyle ünlü oyuncular Tunca Aydoğan ve Atilla Şendil, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a 112. bölümde veda etti. İşte EDHO hayranlarını üzen o sahneler...

Magazin 24-10-2018 00:55

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a flaş transfer! Yılan Hikayesi'nin Kürşat'ı Tunca Aydoğan EDHO'da

ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 109. yeni bölümünde sürpriz bir oyuncu seyirci karşısına çıkacak. Bir dönemin efsane dizisi Yılan Hikayesi'nin kötü adamı Kürşat rolüyle tanınan Tunca Aydoğan artık Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da rol alacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Tunca Aydoğan'ın da yer aldığı yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Magazin 01-10-2018 01:23