Tuncay Akça Haberleri

Gülüşüyle ünlüydü! Hababam Sınıfı'nın Bacaksız'ı Tuncay Akça yıllar sonra ortaya çıktı! Yeni mesleği herkesi şaşırttı

Yeşilçam'ın efsane yapımlarından biri olan Hababam Sınıfı'nda hayat verdiği Bacaksız rolüyle hafızalarımıza kazınan Tuncay Akça gülüşleriyle ünlüydü. Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Adile Naşit, Şener Şen ve Münir Özkul gibi Yeşilçam'ın usta sanatçılarıyla birlikte Hababam Sınıfı filminde rol alan çocuk oyuncu şimdilerde 59 yaşında. Oyunculuğu bırakan ünlü isim bakın şimdi ne yapıyor.

Magazin 27-09-2023 08:17

Gülüşüyle ünlüydü! Hababam Sınıfı'nın Bacaksız'ı Tuncay Akça son haliyle şaşkına çevirdi! Bakın şimdi ne yapıyor

Unutulmaz filmlerden biri olan Hababam Sınıfı serisi zaman zaman televizyon ekranlarında yayınlanıyor. Yayınlandığı dönem oldukça sevilen filmde birbirinden ünlü usta oyuncular yer aldı. Filmde gülüşüyle hafızalara kazınan Bacaksız rolüne Tuncay Akça hayat veriyordu. Oyunculuğu bırakan Tuncay Akça bakın şimdi ne yapıyor.

Magazin 21-06-2023 20:23

Hababam Sınıfı'nın Hayta İsmail'i ve Bacaksız'ı açılışlarda org çalıp, şarkı söylemeye başladı

Türk sinemasının unutulmaz serisi Hababam Sınıfı'nda Hayta İsmail ve Bacaksız rolleriyle hafızalara kazınan oyuncular Ahmet Arıman ve Tuncay Akça, açılış, düğün ve davetlerde org çalıp şarkı söylemeye başladı. Ünlü oyuncuların görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 27-06-2022 20:40

Çoğumuz bunu bilmiyorduk! Hababam'ın Bacaksız'ı Tuncay Akça'nın keşfedilme hikayesi şaşırttı!

1976 yılında yayınlanan efsane film Hababam Sınıfı Uyanıyor'da hayat verdiği 'Bacaksız' karakteriyle hafızalara kazınan Tuncay Akça son haliyle görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 27-09-2021 13:35

Çengelköy ve Kuleli'deki darbe girişimi davası

Müşteki polis memuru Tuncay Akçay: - "Mürsel Çıkrıkçı kapıya geldi, 'Kapıyı açın yoksa sıkıyönetim kanunlarıyla yargılanacaksınız.' dedi. Gitti, sonra geri geldi '3 dakika müsaade ediyorum size.' dedi" - Tanık Recep Derin: - "Mürsel Çıkrıkçı 'Herkes iyi dinlesin, TSK sıkıyönetim ilan etti. Emirlere itaat etmeyen olursa, komutanları tarafından vurulacaktır.'diye bizi tehdit etti" - Duruşma yarına ertelendi

Haber 25-07-2018 18:36

Hababam’ın ‘Bacaksız’ı o kahkahanın hikayesini anlattı

Hababam Sınıfı'nın "Bacaksız" lakaplı öğrencisi Tuncay Akça, Bakırköy'de bir köftecide müdür olarak görev yapıyor. Akça, 1975-1976'da ayakkabı boyacılığı yapmak üzere gittiği Hababam Sınıfı setinde tesadüfen başlayan Yeşilçam günlerini anlattı.

Magazin 30-05-2018 15:46

Hababam Sınıfı'na kahkahayla girdim

Hababam Sınıfı'nın "Bacaksız"ı Tuncay Akça: - "Ayakkabı boyarken bir kahkaha attım. Rahmetli Ertem (Eğilmez) ağabey orada gülmemi keşfetti. Yavuz Turgul da vardı o ekibin içinde. Tesadüfen bir kahkahamızla girdik" - "Münir (Özkul) Baba gelip babamı ikna etti ilk filmde. Sonra başka filmlerde oynarken o filmin yapımcıları geldi. Babamın mesleği mermercilikti. Bizim de mermerci olmamızı istiyordu" - "Ben metroya, Marmaray'a, minibüse, otobüse biniyorum, yolda yürüyorum. Buralarda insanlarla sohbet ederek geliyorum. Konuşuyorum insanlarla. Onların dualarını da alıyorum" - "Şener (Şen) ağabey bambaşka bir oyuncudur. Bir rolü oynarken, onu 15-20 gün izler, benimser, yaşar. O yüzden de Şener ağabey, Türk sinemasında gelmiş geçmiş en klas adamlardandır, hala da devam ediyor"

Haber 30-05-2018 12:19