Turgut Tunçalp Haberleri

Yalı Çapkını'na Teşkilat'tan bomba transfer! Yıldız isim kadroya katılıyor

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını fırtınalar estirmeye devam ediyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolde olduğu fenomen diziye bomba bir isim transfer oluyor.

Magazin 27-10-2023 22:02

Teşkilat'ın Halit Başkan'ı Turgut Tunçalp'ın gözlerden uzak eşine bakın! Aşk sözleri havada uçuştu

Başrollerini Deniz Baysal, Ezgi Şenler ve Çağlar Ertuğrul'un paylaştığı Teşkilat dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve heyecan verici hikayesiyle, TRT 1'in iddialı yapımları arasında yer alıyor. Dizide hayat verdiği 'Halit Başkan' karakteriyle gönüllere taht kuran Turgut Tunçalp'in gözlerden uzak eşi İlayda Tunçalp'e bakın!

Magazin 24-01-2022 15:50

Teşkilat dizisinde Mete Başkan'ın yerine MİT ekibinin başına Halit Başkan geldi! Mesut Akusta'dan Teşkilat paylaşımı

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat 2. sezon ilk bölümüyle nefes kesti.. Son olarak EDHO'da rol alan ünlü oyuncu Turgut Tunçalp'in canlandırdığı Halit Başkan karakteri, Mete Başkan'ın yerine MİT'in özel ekibinin başına geçti. Dizide Mete Başkan rolünü canlandıran usta oyuncu Mesut Akusta geçtiğimiz Ağustos ayında beyin kanaması geçirmişti. Akusta, Instagram'dan yaptığı paylaşımla çekimlere başladığını duyurdu.

Magazin 27-09-2021 02:27

Teşkilat dizisi 15. bölümden ön izleme sahnesi yayınlandı! Teşkilat'ta Halit Başkan, Yıldırım ve Tövbekar kimdir?

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat, 2. sezonuyla, 26 Eylül Pazar akşamı ekrana dönüyor. Teşkilat'ın kadrosuna yeni sezonda ünlü oyuncular Hakan Boyav, Gürkan Uygun ve Turgut Tunçalp katıldı. Teşkilat'ın merakla beklenen 15. bölümünden ön izleme sahnesi de yayınlandı. Teşkilat yeni bölüm tanıtımında, Mete'nin yerine MİT'in özel ekibinin başına geçen Halit Başkan ile Tövbekar ve Yıldırım'ın geçmişindeki sırlar dikkat çekiyor.

Magazin 22-09-2021 02:00

Turgut Tunçalp

Turgut Tunçalp Hakkındaki Haberler Mynet'te. Turgut Tunçalp Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Teşkilat dizisi 2. sezondan çarpıcı fragman! Mesut Akusta'nın canlandırdığı Mete Başkan'ın yerine MİT ekibinin başına Halit Başkan geliyor

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat 2. sezon ilk bölümünden çarpıcı bir fragman daha yayınlandı. Son olarak EDHO'da rol alan ünlü oyuncu Turgut Tunçalp'in canlandırdığı Halit Başkan karakteri, Mete Başkan'ın yerine MİT'in özel ekibinin başına geçiyor. Dizide Mete Başkan rolünü canlandıran usta oyuncu Mesut Akusta geçtiğimiz Ağustos ayında beyin kanaması geçirmişti. Sağlığına kavuşan ünlü oyuncunun diziye ne zaman katılacağı ise henüz belli olmadı.

Magazin 17-09-2021 01:07

Teşkilat 2. sezona bomba transfer! EDHO'nun Haşmet Façalı'sı Turgut Tunçalp Teşkilat dizisine katıldı!

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat 2. sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Kadrosuna ünlü oyuncuları dahil eden Teşkilat'ın son transferi ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden oldu. Son olarak EDHO'da rol alan ünlü oyuncu Turgut Tunçalp, Teşkilat'ın yeni sezon kadrosuna katıldı.

Magazin 06-09-2021 21:27

Haşmet Façalı ölüyor mu? Turgut Tunçalp EDHO'dan neden ayrıldı? İşte EDHO yeni bölüm fragmanı...

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu hafta Haşmet Façalı ölüyor mu sorusu gündem oldu. Yediği kurşunlarla yere yığılan Haşmet Façalı karakterinin ve dolayısıyla Turgut Tunçalp'in diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak ediliyor. Peki Haşmet Façalı ölüyor mu? Turgut Tunçalp EDHO'dan neden ayrıldı? İşte EDHO yeni bölüm fragmanı...

Magazin 26-05-2021 11:04

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 196. son bölümde Haşmet Façalı öldü! Turgut Tunçalp EDHO'dan ayrıldı

Atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 196. son bölümüyle ekrana geldi. EDHO son bölümde kızı Didem'in intikamını almak isteyen Haşmet Façalı kurşunların hedefi oldu. Façalı dayı olarak da bilinen Haşmet Façalı hastanede öldü. Haşmet Façalı'nın ölümü Çakırbeyli ve Façalı ailelerini yıktı. EDHO'da Haşmet Façalı'yı canlandıran usta oyuncu Turgut Tunçalp da diziden ayrıldı.

Magazin 25-05-2021 22:04