Türkiye Gazetesi Haberleri Ve Son Dakika Türkiye Gazetesi Haberleri

Türkiye Gazetesi Haberleri Ve Son Dakika Türkiye Gazetesi Haberleri

1970 yılında, Hakikat adıyla ilk baskısını yapan Türkiye Gazetesi, Enver Ören tarafından kuruldu. İhlas Holding'in sahibi olduğu gazete, 1972 yılında Türkiye Gazetesi olarak adlandırılmıştır. Enver Ören'in çabaları ile elden dağıtım sistemi ile dağıtılan gazetenin hasılatı arttı. 1980'ne kadar yayın hayatını akşam gazetesi olarak sürdürdü. Gazete, elden dağıtım sistemi ile birlikte gelen gazete aboneliği kavramını Türkiye ile tanıştırmıştır. 1989 yılında tirajı 1.4 milyonu geçmiştir ve bu rekor halen kırılamamıştır. İhlas Haber Ajansı'nın(İHA) çalıştığı Türkiye gazetesi çıktığı günden itibaren sağ görüşe yatkınlık göstermiş ve ideolojisini açıkça merkez sağ ve muhafazakarlık olarak belirlemiştir. Kurulduğu günden beri kullandığı logosunu 2013 yılında değiştiren gazete, 2016 yılında logosuna Türk bayrağı da eklemiştir.

Türkiye Gazetesi Haberleri

Türkiye Gazetesi yazarı Mehmet Said Arvas, Kovid-19 nedeniyle vefat etti

Türkiye Gazetesi yazarlarından Mehmet Said Arvas, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi gördüğü hastanede 79 yaşında hayatını kaybetti.

Haber 30-03-2021 22:00

Cem Küçük: Sözcü'ye kayyum atanacak

Sözcü gazetesine kayyum mu atanacak? Gündemi sarsan iddia Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük'ten geldi. Küçük bugünkü yazısında "Yargılanacaksınız ve yaptıklarınızın hukuki bedelini ödeyeceksiniz." ifadelerini kullandı.

Haber 14-01-2019 11:03

Muharrem İnce'den Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur'a çok sert sözler: İspatlayamazsan şerefsizsin!

Muharrem İnce, Türkiye gazetesi yazarlarından Fuat Uğur'un köşesinde yer alan "Muharrem İnce gerçekten de kaçırıldı" başlıklı yazıya sert tepki gösterdi. İnce, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Fuat Uğur denen gazeteci bozuntusu seçim gecesi ile ilgili yazdıklarını ispatlamazsan alçaksın, namussuzsun, şerefsizsin! Senin gibi alçaklar köşelerinden böyle yalanlarla havladıkça mücadele azmim artacaktır." ifadelerini kullandı.

Haber 02-07-2018 17:05

Fuat Uğur yazdı: Fetullah Gülen din değiştirmeye karar verdi

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, bugün kaleme aldığı yazıda Fethullah Gülen'in dinini değiştirmek için adım attığını belirtti. Uğur, 'Fetullah Gülen din değiştirmeye karar verdi' başlıklı yazısında, "Başlığı görüp sanıyorsunuz ki bu gerçek değil ve altından bir ironi çıkacak. Böyle düşünüyorsanız yanılıyorsunuz" ifadesini kullandı.

Haber 28-12-2017 09:23

Türkiye Gazetesi

Türkiye Gazetesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Türkiye Gazetesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ebru Gündeş'le ilgili bomba iddia! Erdoğan'a haber göndermiş: Eşim Reza Türkiye'ye zarar verebilir

Türkiye gazetesinden Yücel Kayaoğlu'nun haberine göre Ebru Gündeş, kocası Reza Zarrab ile ilgili kaygılarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakın çevresine iletmiş. Erdoğan'ın 18 ilden 53 milletvekiliyle AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen toplantısında konuşulana göre, Ebru Gündeş, Zarrab'ın 2016 yılında ABD'de tutuklanmasının ardından, Erdoğan'ın yakın çevresine gündem yaratacak itiraflarda bulundu.

Haber 01-12-2017 09:58

Hande Fırat'tan Cem Küçük'e gönderme

Türkiye Gazetesi'ndeki bugünkü köşe yazısında Doğan Medya Doğan Medya Grubu'nu özellikle de CNN Türk ve Hande Fırat'ı eleştiren gazeteci Cem Küçük'e yanıt geldi. Fırat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Size demiştim küçük büyük herkes programı izliyor' diye yazdı.

Haber 16-10-2017 18:05

'Kılıçdaroğlu'nun çatı adayı Meral Akşener olacak'

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin 2019'da yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili olarak “Yeni bir Ekmeleddin İhsanoğlu’nu kaldıramayız” dediğini hatırlatarak "Onların adaylarıyla yüzde 48,5’in yüzde 25’e düşeceğini herkes biliyor. Peki, kim olacak bu çatı adayı? Tabii Meral Akşener. Yazın bir kenara. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu çoktan kararını verdi" iddiasını ileri sürdü.

Haber 11-05-2017 09:59

Balçiçek İlter istifa etti

Türkiye Gazetesi'nin yazar kadrosuna bir kaç ay önce katılan Balçiçek İlter istifa etti.

Haber 12-03-2014 19:02

Türkiye'yi sarsan olayda şok ayrıntı

Türkiye'nin 'canavar anne' olarak gördüğü Müge Öğretmen, “Her şey bir gün ortaya çıkacak, herkes gerçekleri o zaman anlayacak” diyor...

Haber 11-02-2014 11:25