Turunçgiller Haberleri

Turunçgil ağaçları nelerdir, çeşitleri nelerdir? Turunçgiller nerede yetişir, ne zaman aşılanır?

Bir bitki topluluğu olarak anılan turunçgiller, insan sağlığı açısından çok faydalı olmalarıyla öne çıkar. Narenciye olarak da adlandırılan bu grup, bilimsel olarak Citus şeklinde anılır. Pek çol tarifte kullanılan turunçgiller, yiyecek ve içeceklere ferahlık verir. Kokuları ve lezzetleri ile öne çıkan turunçgillerin nerede, hangi iklimde yetiştiği ve çeşitlerinin neler olduğu merak edilmektedir. Peki, turunçgil çeşitleri nerede yetişir?

Haber 17-03-2023 16:34

Severek yiyoruz ama şiddetli ataklara neden olabiliyor! Uzmanlar reflü riskine karşı uyarıyor

Yediğimiz yiyecekler ilk olarak mide sağlığımızı etkiliyor. En yaygın mide hastalıkları arasında yer alan reflü yenilen yiyecekler ile tetiklenebiliyor. Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Kocaman, yaygın tüketilen bazı yiyeceklerin göğüste yanma hissini artırdığını paylaştı.

Haber 23-02-2023 13:54

İlaç almanıza gerek yok! Doğal yolla penis büyüten ve kalınlaştıran yiyecekler

Penis boyu erkekler için oldukça büyük problem haline gelebiliyor. Birçok erkek penis boyu ve şekli nedeniyle özgüven sorunları yaşıyor. Yapılan araştırmalar penis boyunun sekste düşünüldüğü kadar önemli olmadığını tespit etse de penis boyunu büyütmek ve kalınlaştırmak için çeşitli yöntemler aranıyor. Penis büyütücü ilaç kullanmak istemiyorsanız ve daha sert ereksiyonlara sahip olmak istiyorsanız aşağıda bulunan besinlere göz atabilirsiniz.

Haber 04-01-2023 09:34

Şifa kaynağını çöpe atmayın! Kabuklarının öyle faydaları var ki duyanları şaşırtıyor

Yediğimiz meyve ve sebzelerin kabuklarını genellikle çöpe atıyoruz. Ancak bazılarının kabukları öyle faydalı ki onları bugüne kadar çöpe atanları pişman ediyor. Kanser, karaciğer hastalığı için büyük önemi bulunan bu kabukların faydalarını duyunca bir daha çöpe atmayacaksınız.

Haber 14-10-2022 14:15

Turunçgiller

Turunçgiller Hakkındaki Haberler Mynet'te. Turunçgiller Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.