Twitter Spaces Haberleri

Twitter, Spaces için üç aylık hızlandırma programı başlattı

Twitter Spaces Spark Programı olarak adlandırılan özellik, girişimin ses sunucularına finansal, teknik ve pazarlama desteği sağlayacak.

Haber 15-10-2021 11:48

Twitter'dan yeni özellik

Göz ve baş ağrısı şikayetleri sebebiyle tasarımındaki renkleri değiştiren şirket şimdi keşfet özelliğini geliştirmek için konu etiketlerini test ediyor.

Haber 17-08-2021 11:37

Twitter yeni özellikleri ile para kazandıracak! Başvurular başladı

Twitter'dan para kazanmayı amaçlayan Super Follows (Süper Takip) ve biletli Spaces özelliği için önemli bir adım geldi. Popüler mikroblog sitesi, her iki özelliği de ilk deneyenlerden biri olmak isteyenler için başvuruları açtı.

Haber 23-06-2021 14:37

Twitter’a neden girilmiyor? Twitter çöktü mü?

Dünyanın yaygın paylaşım platformlarından Twitter'a bir süre erişim sağlanamadı. Twitter'a girmek isteyen kullanıcı, erişim problemi yaşadı. Sosyal medyada, ‘Twitter çöktü mü?’ etiketi gündem oldu.

Haber 17-04-2021 10:03

Twitter Spaces nedir? Twitter Spaces nasıl kullanılır?

İnstagram’ın geliştiricileri, kısa bir süre önce sesli sohbet imkanı sağlayan Clubhouse’ı duyurdu. Uygulamanın çok fazla kullanıcıya sahip olmasının ardından ise Twitter, karşı adım atarak Twitter Spaces’i sundu. Twitter Spaces, Clubhouse’a alternatif olacak bir sosyal medya uygulaması olarak kullanıcılara sunuldu.

Haber 15-03-2021 14:32

Twitter spaces nedir? Nasıl kullanılır?

Son dönemlerin en çok konuşulan uygulamalarından biri olan ve sadece davet yoluyla kullanıcı kabul eden Clubhouse, Twitter'ın dikkatini çekti. Demo sürümü ile kullanılan Twitter Spaces, sesli tweet atma özelliği sunuyor ancak sadece IOS kullanıcıları tarafından kullanılabiliyordu. Twitter CEO'ları, Twitter Spaces'in herkese açık son hali için herkes tarafından beklenen çıkış tarihini söyledi.

Haber 11-03-2021 15:59

Twitter Spaces: Clubhouse rakibi sohbet odası özelliği için tarih verildi

Twitter, Twitter Spaces için yeni bir adım attı. Popüler mikroblog sitesi, sosyal ağ uygulaması Clubhouse'a benzeyen Twitter Spaces için hedeflediği çıkış tarihini paylaştı. Ayrıca Twitter Spaces'in para kazanmayı amaçlayan yeni özelliği de göründü.

Haber 11-03-2021 11:51

Twitter Spaces, Clubhouse'dan önce Android'e geldi

Twitter, Clubhouse rakibi Twitter Spaces için yeni bir adım attı. Mikroblog sitesi, sesli sohbet etme imkanı sağlayan Twitter Spaces'i beta olarak Android kullanıcılarına açtığını duyurdu.

Haber 03-03-2021 12:32