Üç Kuruş Haberleri

Bir dizi aşkı daha gerçek oldu! Üç Kuruş'un yıldızları Alişan Uğur ile Damla Makar aşk yaşıyor!

MFÖ grubunun üyelerinden Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur özel hayatı ile gündeme geldi. Alişan Uğur'un "Üç Kuruş" dizisindeki partneri Damla Makar ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Magazin 17-06-2023 10:51

Yasak Elma'nın Şahika'sı Nesrin Cavadzade'nin ölüm acısı: Dünyanın çirkinliğine dayanamayıp melek olup gidenler...

Yasak Elma'da canlandırdığı Şahika karakteriyle ününe ün kattıktan sonra Üç Kuruş dizisinde Uraz Kaygılaroğlu ile başrolü paylaşan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Meslektaşı Gökhan Alkan ile yaşadığı aşkın ardından kedisi Çiko'nun vefatıyla sarsılan Nesrin Cavadzade diğer kedisi Api'nin ölümüyle yıkıldı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabında Çiko ve Api'ye yer vererek özlemini dile getirdi.

Magazin 22-02-2023 10:06

Nesrin Cavadzade mini büstiyeriyle şaşı etti! Herkes aynı yere baktı

En son Üç Kuruş dizisinde rol alan ve yeni projeleri merakla beklenen Nesrin Cavadzade, siyah ceketinin içine giydiği mini büstiyerli pozlarıyla beğeni topladı.

Magazin 16-11-2022 10:08

Darmaduman'ın Ece'si Aslıhan Malbora'nın sevgilisi bakın kim çıktı! 9 yıllık büyük aşk...

Üç Kuruş dizisinde yakaladığı çıkış sonrası ekranların aranan yüzlerinden olan Aslıhan Malbora, Darmaduman dizisiyle televizyona geri döndü. Özel yaşamıyla merak uyandıran Aslıhan Malbora'nın sevgilisi bakın kim çıktı.

Magazin 01-11-2022 14:15

Üç Kuruş dizisinin Neriman'ı Nursel Köse kimdir? Nursel Köse ne zaman evlendi, eşi kimdir?

Nursel Köse alerji nedeniyle ciddi bir sağlık sorunu yaşadığını ifade etti. Avlu, Üç Kuruş, Menajerimi Ara gibi dizilerin yanı sıra; Yaşamın Kıyısında, Dilberay, 72. Koğuş gibi filmlerle bilinen ünlü oyuncu basında yer alan haberlerin ardından merak konusu oldu. Peki, Üç Kuruş dizisinin Neriman'ı Nursel Köse kimdir? Nursel Köse ne zaman evlendi, eşi kimdir?

Magazin 22-09-2022 12:37

Yasak Elma'nın Şahika'sı Nesrin Cavadzade mayolu pozlarıyla esti geçti!

Nesrin Cavadzade Instagram'da paylaştığı pozlarıyla kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Yasak Elma dizisinde Şahika rolüyle akıllarda kalan güzel oyuncu son olarak Üç Kuruş dizisinde Bahar karakterini canlandırmıştı. Nesrin Cavadzade plajda verdiği mayolu pozlarını takipçileriyle paylaştı.

Magazin 19-09-2022 13:27

Civan Canova kimdir? Kaç yaşında öldü? Hastalığı neydi? Nerelerde oynadı?

Ünlü oyuncu Civan Canova’nın ölümünün ardından Civan Canova’nın kaç yaşında öldüğü, ölümüne neden olan hastalığı ve yaşamında hangi dizi ve filmlerde yer aldığı merak edildi. Başarılı oyuncu Civan Canova hakkında tüm merak edilenler…

Magazin 21-08-2022 13:46

Hayatını kaybeden ünlü sanatçı Civan Canova kimdir, hangi dizilerde rol aldı? Civan Canova neden öldü, kaç yaşındaydı?

Civan Canova'nın ölümünü oyuncu arkadaşı Esra Dermancıoğlu Instagram hesabında yaptığı paylaşım ile duyurdu. Bir çok başarılı yapımda rol alan Civan Canova'nın bugün gelen ölüm haberi oyuncunun sevenlerini üzdü. Oyuncu Civan Canova'nın neden öldüğü, hangi dizilerde rol aldığı ve hayatı hakkındaki detaylar merak edildi. Peki Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı?

Magazin 20-08-2022 19:59