Uçak Gemisi Haberleri

Dünya bu iddiayı konuşuyor! ABD destek için göndermişti: Geri çekiyor…

ABD'nin, İsrail'e destek için gönderdiği uçak gemisini geri çekeceği iddiası tüm dünyada gündem oldu. ABD yönetiminin, Gazze'deki krizin başladığı günlerde İsrail'e destek amacıyla Doğu Akdeniz'e gönderdiği USS Gerald R. Ford uçak gemisini ilerleyen günlerde geri çekeceği iddia edildi.

Haber 01-01-2024 08:37

Dünyanın en büyük uçak gemisi USS Gerald R. Ford, Antalya'ya geldi!

ABD Donanması’nın en yeni, dünyanın en büyük uçak gemisi USS Gerald R. Ford, Antalya'ya geldi. USS Gerald R. Ford, TCG Anadolu gemisi ile Doğu Akdeniz'de tatbikat da düzenledi.

Haber 25-08-2023 18:43

ABD'ye ait uçak gemisi Suriye kıyılarına yaklaştı! Doğu Akdeniz'de gerilim tırmanıyor

ABD'nin Suriye'deki İran hedeflerine düzenlediği saldırılarda yeni bir safhaya geçildi. Amerikan ordusu İran destekli güçlere karşı George W.H. Bush uçak gemisini Suriye'ye yaklaştırdı. Geminin Suriye'ye yönelik saldırılara katılacağı iddia ediliyor. İşte haberin detayları...

Haber 03-04-2023 23:02

Depremlerde insani yardım çalışmalarına destek olacak: ABD'nin devasa uçak gemisi Türkiye'ye doğru yola çıktı!

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen iki büyük deprem sonrası Türkiye'ye yurt dışından yardımlar gelmeye devam ediyor. Son olarak Pentagon'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada, depremlerde arama kurtarma ve insani yardım çalışmalarına destek olmak amacıyla George HW Bush uçak gemisinin Türkiye'ye doğru yola çıktığı bildirildi.

Haber 08-02-2023 22:12

Uçak Gemisi

Uçak Gemisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Uçak Gemisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Uçak gemileriyle gövde gösterisi yaptılar! Tehlikeli yakınlaşma... Rus jetleri diplerine kadar sokuldu

NATO ülkelerinden 5 uçak gemisi Atlantik ve Akdeniz'de tatbikat düzenledi. Tatbikatlarda dünyanın en yeni ve en büyük uçak gemisinin yanı sıra çok sayıda savaş gemisi, savaş uçağı ve binlerce asker yer alıyor. NATO, Rus uçaklarının Baltık Denizi'nde gemilere emniyetsiz şekilde yaklaştığını duyurdu. İşte haberin detayları...

Haber 19-11-2022 20:32

Söküm firmasından açıklama! 'Nae Sao Paulo' uçak gemisinin akıbeti ne olacak?

İzmir'in Aliağa ilçesinde sökümü yapılacağı planlanan Nae Sao Paulo isimli uçak gemisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Söküm firmasından uçak gemisiyle ilgili yapılan açıklamada, "Bakanlığımızın talimatlarına uyacağız" denildi. Öte yandan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından geminin Türk kara sularına girmesine izin verilmeyeceği yönünde karar verildiği duyurulmuştu.

Haber 28-08-2022 21:50

'Asbest' tehlikesi gündeme gelmişti! Tartışmalı uçak gemisi sökümüne ilişkin açıklama geldi

İzmir'in Aliağa ilçesinde söküm işlemlerinin yapılması planlanan Brezilya donanmasına ait Nae Sao Paulo isimli uçak gemisinde yüksek miktarda asbest taşıdığı iddiası üzerine yetkili kurumlardan açıklama yapıldı. Sök Denizcilik'ten yapılan açıklamada, "Sao Paulo gemisi özelinde iddia edilen asbest oranlarının gerçeği yansıtmadığı belgelendirilmiş ve ülkemiz ile Brezilya yetkili kurumlarına gerekli belgeler, raporlar ve analizler sunulmuştur" ifadelerine yer verildi.

Haber 18-07-2022 22:43

Aliağa'da sökülecek asbestli gemi sosyal medyayı ayağa kaldırdı! Korkutan iddia sonrası Bakan Kurum'dan açıklama

İzmir Aliağa'da içinde 600 ton asbest barındırdığı iddia edilen uçak gemisinin sökülecek olması sosyal medyada olay yarattı. Uzmanların söküm işleminin mevzuata uygun yapılmazsa tüm Türkiye'yi zehirleyebilir uyarısı dikkat çekerken; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan açıklama geldi. Bakan Kurum "Ters bir durum olursa geri göndereceğiz" şeklinde konuştu. Konuyla ilgili İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den de bir açıklama geldi.

Haber 18-07-2022 12:23

Son dakika: Pasifik'te gergin saatler! Uçak gemisi filosunu gönderdiler

Son dakika haberi: Çin'e ait uçak gemisinden oluşan bir filo Pasifik Okyanusu'na açıldı. Japonya tarafından yakın takibe alınan filonun savaş tatbikatı yapacağı belirtildi. Öte yandan, ABD'nin Abraham Lincoln uçak gemisi filosunun Filipinler'de görevde olduğu biliniyor. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 03-05-2022 19:02

Anadolu Amfibi Hücum Gemisi ne zaman görevde olacak? İsmail Demir açıkladı

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, canlı yayında yerli savunma sanayindeki son gelişmelere dair önemli açıklamalar yapıyor. Demir, kamuoyunda uçak gemisi olarak da bilinen Anadolu Amfibi Hücum Gemisi'nin ne zaman denize ineceği ile ilgili soruya yanıt verdi. Demir, "İş gücü açısından salgının bazı etkileri oldu. Bu yıl sonuna yetişsin diyorduk, biraz daha sarkacak gibi görünüyor. Ama biz artık 2022'yi ıskalamak istemiyoruz" dedi.

Haber 17-12-2021 21:33

Amerikan uçak gemisi Marmaris'te

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na ait dev uçak gemisi USS John F. Kennedy, bu sabah Marmaris Limanı'na demir attı.

Haber 26-07-2002 15:48